Pjäxöverdrag

Värmande pjäxöverdrag löser problemet med kalla längdpjäxor dagarna då temperaturen sjunkit väldigt lågt. Ska du ut och åka längdskidor och det är lite för kallt för dina fötter ska du dra på överdrag som av vissa tillverkare kallas för overboot.

Populärt inom pjäxöverdrag

 • Lillsport Boot Cover Sweden Black

  Lillsport Boot Cover Sweden Black
  Boot Cover från Lillsport är ett varmt och vindtätt skydd för dina längdskidpjäxor som konstruerats i ett 3-lagerstyg. Förstärkningar på sidorna skyddar mot hårda spårkanter och gummibelagd glasfiber i sulan. Vindtätt pjäxskydd   3-lagers tygMaterial: 95% polyester, 5% polyuretanSula: 50% polyamid, 50% polyeten
 • Lillsport Boot Cover Thermo Sweden Black

  Lillsport Boot Cover Thermo Sweden Black
  Boot Cover Thermo Sweden från Lillsport är vindtäta damasker för dina pjäxor. Damaskerna är tillverkade i ett 3-lagerstyg med förstärkning på sidorna som skyddar mot hårda spårkanter samt värmande ullpilé på insidan. Sula i polyamid med Hypalon® beläggning som passar alla bindningar. Tunn, silikonbelagd glasfiberväv i sulanSlitstark dragkedjaMaterial: 95% polyester, 5% polyuretanSula: 74% polyeten, 26% polyamidIsolering: 70% polyester, 30% ull
 • Fischer Boot Cover Race Black

  Fischer Boot Cover Race Black
  Boot Cover Race från Fischer är ett skoöverdrag till dina längdskidpjäxor som håller dina fötter varma i kylan.
 • Madshus Overboot

  Madshus Overboot
  Madshus Overboot är en sko som dras över pjäxan för att skydda sulan fram och tillbaka till träning och tävling. Yttermaterial är av neopren och dragkedja ovanpå.

Fler tips på pjäxöverdrag

 • Salomon XC Shoes Overboot Prolink

  Salomon XC Shoes Overboot Prolink
  Ett pjäxöverdrag från Salomon som passar både klassiska pjäxor och skatepjäxor med prolink sula.
 • Alpina Skoöverdrag BC Lined

  Alpina Skoöverdrag BC Lined
  Alpina Skoöverdrag BC Lined är ett praktiskt skydd som skyddar mot väta. Det är även fodrat, vilket bidrar med extra värme.
 • Salomon XC Shoes Overboot Prolink

  Salomon XC Shoes Overboot Prolink
  Salomon XC Shoes Overboot Prolink är pjäxöverdrag designade för att passa både klassiska och skateskor från Salomon, och håller vätan borta under dina träningspass. Storlek: S 3,5-5 M 5,5-7 L 7,5-9 X L9,5-11 XXL 11,5-13
 • Alpina Overboot Bc

  Alpina Overboot Bc
  Denna produkt saknar för tillfället text. Vi jobbar på att ta fram en så snart som möjligt.
 • Salomon S-Lab Overboot

  Salomon S-Lab Overboot
  Salomon S-Lab Overboot Extra lager mot kylan. Ett skoöverdrag i neopren som skyddar mot fukt och kyla under träning och tävling under de kallaste förhållanden. Passar alla SNS PILOT stövlar från Salomon och Atomic. Välj samma storlek som ni har på pjäxorna. Säljes självklart per par, ange Antal 1 för att få 1 par.
 • Alpina Overboot Touring

  Alpina Overboot Touring
  Skoöverdrag som håller dig varm och skön om fötterna. Passar BC pjäxor
 • Rossignol Walking Overboot

  Rossignol Walking Overboot
  Tillverkad av töjbar sömtejpad neopren och en solid greppsula, skyddar WALKING OVERBOOT skate- och klassiska sulor från skador under gång och ger ökad grepp på snö och is.
 • Rossignol Overboot

  Rossignol Overboot
  Tillverkad av töjbar sömtejpad neopren, den fleecefodrade Nordic OVERBOOT har dragkedja bak och kan användas med antingen skate- eller klassiska pjäxor för att öka den övergripande värmen och vattentätheten i extremt kalla eller våta snöförhållanden (S: 35-37; M: 38-40, L: 41-43, XL: 44-46, XXL: 47-49)

Pjäxöverdrag även på rullskidor

På sommaren när du tränar rullskidor kan det också finnas tillfällen då du vill skydda skidskorna. Då är det inte temperaturen utomhus men kyleffekten från kraftig vind och regn som kan stängas ute med pjäxöverdraget.