Skidpulka

På fjället, i skogen eller isen. Det är här du hittar skidpulkorna som rymmer packning eller fungerar som transport för barn. Vi visar dig pulkor, skaklar, midjebälten och andra tillbehör.

Populärt inom skidpulka

 • Fjellpulken X-Link Skibinding Og Ski Til Barnepuk

  Fjellpulken X-Link Skibinding Og Ski Til Barnepuk
  Denna produkt saknar för tillfället text. Vi jobbar på att ta fram en så snart som möjligt.
 • Fjellpulken Sele med kryssremmar

  Fjellpulken Sele med kryssremmar
  Fjellpulken Sele med kryssremmar är en justerbar och anatomiskt formad sele gjord i polstrat nylonmaterial samt är utrustad med justerbara axelremmar.
 • Fjellpulken Ski Til Barnepulk

  Fjellpulken Ski Til Barnepulk
  Denna produkt saknar för tillfället text. Vi jobbar på att ta fram en så snart som möjligt.
 • Fjellpulken Standard Expedition Hauling Shaft Black

  Fjellpulken Standard Expedition Hauling Shaft Black
  Standard Expedition Hauling Shaft är ett kraftigt drag tillverkat i glasfiber och metall. Glasfiberrören på detta skaft är av massivt material och tål högt motstånd. Medföljer alla kompletta expeditionspulkar. Axeln är utrustad med ett tvåvägsupphängningssystem som gör att pulken rör sig mjukare. Skaftet kan användas över alla Fjellpulkens pulkar som är gjorda för att dras manuellt. Fjellpulken Armed Skier Shaft kan även användas med Fjellpulken barn-, touring- och plastpulkar. Den kan även användas med andra pulkamärken vid köp av Fjellpulken Shaft Attachment kit för montering på den potentiella pulken.

Fler tips på skidpulka

 • Fjellpulken XCOUNTRY turpulk 144 complete Red

  Fjellpulken XCOUNTRY turpulk 144 complete Red
  Xcountry 144 från Fjellpulken är en lätt, praktisk och solid turpulk, en perfekt resekamrat för turer i skogen eller i fjällen. Pulkan har en rymlig och vattenavvisande polyester ripstop duk, praktisk resårdragsko, samt snöre- och antennfäste. Den har en modern design och många praktiska lösningar, samt ett solidt lastsäkringssystem. Dragkedjeöppningen bak på pulkan gör det mycket enkelt att ta ut småsaker som till exempel termos och matlåda utan att behöva öppna hela pulkan. I fronten finns en ficka som rymmer plats för småsaker som skidvalla, vantar, nycklar, kamera etc. Pulkor kan kopplas till persondrag, hundedrag eller snöskoterdrag. Inkluderat i paketet: Fjellpulken Touring-sele med stoppning i axelremmen och Fjellpulken drag hopfällbart med 2-vägs fjädring Längd: 144cm Bredd: 43cm Volym: 285L Strategiskt placerad ficka i fronten Dragkedjeöppning bak Material skrov: Glasfiberarmerad polyester Material duk: Polyester RipStop/PVC Vikt: 6kg
 • Fjellpulken Sele med kryssremmar

  Fjellpulken Sele med kryssremmar
  Fjellpulken Sele med kryssremmar är en justerbar och anatomiskt formad sele gjord i polstrat nylonmaterial samt är utrustad med justerbara axelremmar.
 • Fjellpulken Transportpåse Large

  Fjellpulken Transportpåse Large
  Fjellpulken Transportpåse LargeSolid är en transport- och förvaringsväska av hög kvalitet! Med denna väska kommer du att kunna hålla pulkan i ett mycket trevligare skick, vilket kommer att vara&hellip:
 • Fjellpulken Standard Drag

  Fjellpulken Standard Drag
  Fjellpulken Standard Drag är ett drag gjord av glasfiber och metall. Draget kan enkelt vikas för enklare transport och lagring. Draget är utrustad med ett tvåvägs fjädringssystem som dämpar ryck&hellip:
 • Fjellpulken Ski Til Barnepulk

  Fjellpulken Ski Til Barnepulk
  Denna produkt saknar fö:r tillfä:llet text. Vi jobbar på: att ta fram en så: snart som mö:jligt.
 • Acapulka Heavy Duty Harness/Expedition Black

  Acapulka Heavy Duty Harness/Expedition Black
  Heavy Duty Harness/Expedition är en sele från Acapulka med kraftig vaddering vid midje och höftpartiet. Med 2 cm tjock Alveolit foam, plastplatta på insidan och 1100 DEN Cordura. Schoeller på insidan för att skydda jackan. Technical data:Weight: 650 gSize: Min. hip measurement: approx. 80 cms 31 (ins). Bear in mind that the measurements are taken over your hips, not waist. Even though its often called a waist harness, you really wear the harness lower, over your hips.Adjustment fittings: 4x top and 2x bottomConstruction: 20mm Alveolit foam padding stitched with 1000d Cordura, inner side with highly elastic "Schöller" material double-stitched strapDragging strap/rope connection: Welded D-ringsstainless steel carbinesShoulder strap connection: 40mm stealth buckle, 40mm m webbing strap
 • Acapulka Transport bag For 100 cm Pulk Black

  Acapulka Transport bag For 100 cm Pulk Black
  Transport bag For 100 cm Pulk från Acapulka är en transportväska för Acapulkas pulka storlek 100 cm. Transportpåsen försluts med dragkedja och har handtag som gör den lätt att bära. Tillverkad i 1000 DEN CorduraVikt: 0,94 kgLängd: 115 cmBredd: 72 cm
 • Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett

  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett
  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett är en komplett fjällpulka som har en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem.&hellip:
 • Fjellpulken Sleeper 200

  Fjellpulken Sleeper 200
  Fjellpulken Sleeper 200 är ett packsystem där du kan ha ett färdigt uppblåst liggunderlag och en utrullad sovsäck redo att användas i. Du fäster packväskan med elastiska band eller remmar ovanpå&hellip:
 • Fjellpulken Sleeper 200

  Fjellpulken Sleeper 200
  Fjellpulken Sleeper 200 är ett packsystem där du kan ha ett färdigt uppblåst liggunderlag och en utrullad sovsäck redo att användas i. Du fäster packväskan med elastiska band eller remmar ovanpå släden eller pulkan när du går och har därmed utrustningen redo att användas på minimal tid. Den är utformad så att du har ett utrymme för liggunderlag (en uppblåst eller fler icke uppblåsta) och för en sovsäck. Det finns också ett separat utrymme för kudde om du använder det, samt utrymme för andra små saker. Sleeper 200 fungerar också som ett extra membran till tältgolvet/marken så att du förblir varm och torr. Om du är ute i ruskväder och behöver fälla upp tältet snabbt, gör denna lösning det mycket snabbare att komma in i nödläge. Anpassad sovstöd i full storlek ca 197x64 cm. Specifikationer : Längd (A): 200 cm Bredd: 67 cm Vikt: 1,4 kg Material : Cordura CS Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Standard Drag

  Fjellpulken Standard Drag
  Fjellpulken Standard Drag är ett drag gjord av glasfiber och metall. Draget kan enkelt vikas för enklare transport och lagring. Draget är utrustad med ett tvåvägs fjädringssystem som dämpar ryck och ger det en mer bekväm gång. Det är mycket stark och kan användas med alla Fjellpulken pulkor, samt genom att köpa till Fjellpulken dragfäste med remmar, också användas tillsammans med pulkor och slädar från andra tillverkare. Specifikationer: Längd: 210 cm Vikta längd: 125 cm Bredd: 43 cm Vikt: 2,0 kg Material : glasfiber stål
 • Fjellpulken Drag Förstärkt

  Fjellpulken Drag Förstärkt
  Fjellpulken Drag Förstärkt är ett kraftigt drag som tillverkas i glasfiber och metall. Glasfiberrören på detta drag är av massivt material och tål högt motstånd. Detta drag följer med i alla&hellip:
 • Fjellpulken Transportpåse Large

  Fjellpulken Transportpåse Large
  Fjellpulken Transportpåse LargeSolid är en transport- och förvaringsväska av hög kvalitet! Med denna väska kommer du att kunna hålla pulkan i ett mycket trevligare skick, vilket kommer att vara en bra (och liten) investering för att ha glädjen av en fin pulka mycket längre eller kunna sälja den för ett högre belopp om du någonsin tänkt att göra det. Väskan passar till Fjellpulken Syskonpulka och Fjellpulken Xcountry 144 och Fjellpulken Xplorer 154/168.
 • Fjellpulken Drag För 2 Hundar

  Fjellpulken Drag För 2 Hundar
  Fjellpulken Drag För 2 Hundar är en användbar och solid pulka för dig som ska åka med två hundar i laget. Dragstången är tillverkad av glasfiber / aluminium och väger 4 kg i förhållande till dess storlek. Den är utrustad med en overhoe så att det är lättare att styra eller kontrollera hundarna om det behövs. OBS! Det är inte möjligt att fälla dragstången. Vikt : 4 kg Dimenstioner : 373 × 43 × 40 cm
 • Fjellpulken Skida Till Xlink

  Fjellpulken Skida Till Xlink
  Fjellpulken Skida Till Xlink är ett par skidor som du fäster tillsammans med X-link bindningarna på din barnpulka! Skidorna är ett par Madshus Super U Wax (130 cm) och är tillverkade i en solid träkärna och en cape av glasfiber som gör att skidorna tål hårt slitage.
 • Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 154 Komplett

  Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 154 Komplett
  Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 154 Komplett är en mycket solid, förstärkt och komplett expeditionspulka. Pulkan är utrustad med praktiska lösningar som; dragkedjeöppning baktill på pulkan, så du slipper öppna hela pulkan för att hämta förnödenheter, samt en utvändig ficka framtill som du kan bevara småsaker lättillgängligt. Xplorer-serien är för övrigt förstärkt med aluminiumlist runt där man fäster locket, ut- och invändig lastsäkringsfästen, tre dragfästen samt utbytbara snören. I paketet ingår drag och sele! Specifikationer: Längd: 154 cm Bredd. 43 cm Volym: 310 liter Vikt: 6,0 kg (massa) Material: Skrov: Glasfiberarmerad polyester Funktioner: Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Remmar För Dragfäste

  Fjellpulken Remmar För Dragfäste
  Fjellpulken Remmar För Dragfäste är remmar gjorda av mycket robust nylonmaterial med ett högkvalitativt stålspänne (samma typ som försvaret använder). Dessa remmar kan användas på alla Fjellpulken pulkor såväl som för många andra uppgifter där de kan komma till nytta. Säljes parvis.
 • Fjellpulken Transporter Mod 155M/Oversnörning Och Dragfästen

  Fjellpulken Transporter Mod 155M/Oversnörning Och Dragfästen
  Fjellpulken Transporter Mod 155 M/Oversnörning Och Dragfästen är en tålig, mindre pulka tillverkad i polyeten, gjord för tuffare terräng! Oavsett om du åker på längre eller kortare turer, eller&hellip:
 • Acapulka Interface Glideboard Set Nocolour

  Acapulka Interface Glideboard Set Nocolour
  Interface Glideboard Set är en adapter gör det enkelt att fästa en pulka efter dig genom att använda de befintliga hålen.
 • Fjellpulken Drag För 1 Hund

  Fjellpulken Drag För 1 Hund
  Fjellpulken Drag För 1 Hund är en solid och praktiskt drag för din hund att dra fjällpulkan med. Den är tillverkad av glasfiber och aluminium och har en låg vikt på endast 2 kg. Den är också utrustad med en båge över hunden vilket gör det lättare att styra och kontrollera hunden vid behov. Specifikationer : Längd: 167 cm Bredd: 43 cm Vikt: 2 kg Material : Glasfiber Aluminium
 • Fjellpulken Sleeper 200

  Fjellpulken Sleeper 200
  Fjellpulken Sleeper 200 är ett packsystem där du kan ha ett färdigt uppblåst liggunderlag och en utrullad sovsäck redo att användas i. Du fäster packväskan med elastiska band eller remmar ovanpå släden eller pulkan när du går och har därmed utrustningen redo att användas på minimal tid. Den är utformad så att du har ett utrymme för liggunderlag (en uppblåst eller fler icke uppblåsta) och för en sovsäck. Det finns också ett separat utrymme för kudde om du använder det, samt utrymme för andra små saker. Sleeper 200 fungerar också som ett extra membran till tältgolvet/marken så att du förblir varm och torr. Om du är ute i ruskväder och behöver fälla upp tältet snabbt, gör denna lösning det mycket snabbare att komma in i nödläge. Anpassad sovstöd i full storlek ca 197x64 cm. Specifikationer: Längd (A): 200 cm Bredd: 67 cm Vikt: 1,4 kg Material: Cordura CS Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Skida Till Xlink

  Fjellpulken Skida Till Xlink
  Fjellpulken Skida Till Xlink är ett par skidor som du fäster tillsammans med X-link bindningarna på din barnpulka! Skidorna är ett par Madshus Super U Wax (130 cm) och är tillverkade i en solid träkärna&hellip:
 • Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 168 Komplett

  Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 168 Komplett
  Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 168 Komplett är en mycket solid, förstärkt och komplett expeditionspulka. Pulkan är utrustad med praktiska lösningar som; dragkedjeöppning baktill på pulkan, så du slipper öppna hela pulkan för att hämta förnödenheter, samt en utvändig ficka framtill som du kan bevara småsaker lättillgängligt. Xplorer-serien är för övrigt förstärkt med aluminiumlist runt där man fäster locket, ut- och invändig lastsäkringsfästen, tre dragfästen samt utbytbara snören. I paketet ingår förstärk drag och expeditions sele! Specifikationer: Längd: 168 cm Bredd. 43 cm Volym: 340 liter Vikt: 7,0 kg (massa) Material : Skrov: Glasfiberarmerad polyester Funktioner: Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Packbag 155 Liter

  Fjellpulken Packbag 155 Liter
  Fjellpulken Packbag 155 Liter är en stor väska på 155 liter som är perfekt för att ta med mycket bagage. Den är också anpassad för användning i fjällpulkor och plastpulkor. Detta är en stor väska som är gjord av robust ripstop-material som är mycket vattenavvisande och tål grov användning. Väskan kan naturligtvis också användas för andra ändamål där en större väska kommer att vara praktiskt, till exempel när man packar utrustning i en skidbox eller bagageutrymme, täcken och sängkläder med mera. Väskan tar minimalt utrymme när den är tom, på grund av dess smarta förpacknings- och komprimeringssystem. Fjellpulken Packbag 155 Liter är lämplig för de flesta pulkor och transportbrädor på marknaden. Specifikationer : Längd (A): 120 cm Volym: 155 liter Diameter (B): 40 cm Material : Cordura CS Polyester 210D - Dobbel ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Packbag 250 Liter

  Fjellpulken Packbag 250 Liter
  Fjellpulken Packbag 250 Liter är en specialdesignad väska för transport av medelstora till stora volymer och är perfekt för användning i fjällpulkor och andra bagageutrymmen! Naturligtvis kan vaskan&hellip:
 • Fjellpulken Transporter 155 Black

  Fjellpulken Transporter 155 Black
  Fjellpulken Transporter 155 är en enklare varupulka som t ex hjälper dig transportera otympliga föremål till fjällstugan. Fjellpulken Transporter 155 är en tålig och lite enklare pulka tillverkad av plast(polyeten). Framtagen för användare som behöver en pulka för lite enklare uppgifter. Perfekt när man behöver transportera saker man helst inte lägger i sin "vanliga" Fjellpulke. T ex ved och liknande som sliter mycket på pulkan.Transporter 155:Innermått: 39 cm x 140 cm Max lasthöjd: 40-50 cmVolym: ca 300 literParallelldrag ingår ej
 • Fjellpulken Transporter 155 Complete Black

  Fjellpulken Transporter 155 Complete Black
  Fjellpulken Transporter 155 är pulkan för transport av ved och liknande. Tillverkad av tålig plast. Komplett med drag och sele. Fjellpulken Transporter 155 är en tålig och lite enklare pulka tillverkad av plast(polyeten). Framtagen för användare som behöver en pulka för lite enklare uppgifter. Perfekt när man behöver transportera saker man helst inte lägger i sin "vanliga" Fjellpulke. T ex ved och liknande som sliter mycket på pulkan. Här levereras pulkan komplett med drag och sele men finns också i en enklare variant med ett "dragrep".Vikt: 4 kiloLängd: 155 cmBredd: 50 cmMax lasthöjd: 40-50 cmVolym: ca 300 literDrag och sele ingår
 • Fjellpulken Transportpåse Medium

  Fjellpulken Transportpåse Medium
  Fjellpulken Transportpåse Medium är en transport- och förvaringsväska av hög kvalitet! Med denna väska kommer du att kunna hålla pulkan i ett mycket trevligare skick, vilket kommer att vara en bra&hellip:
 • Acapulka Tube Long For Dragging Bar 910 Nocolour

  Acapulka Tube Long For Dragging Bar 910 Nocolour
  Extra rör, lång del, till pulkdrag från Acapulka.
 • Fjellpulken Drag Förstärkt

  Fjellpulken Drag Förstärkt
  Fjellpulken Drag Förstärkt är ett kraftigt drag som tillverkas i glasfiber och metall. Glasfiberrören på detta drag är av massivt material och tål högt motstånd. Detta drag följer med i alla KOMPLETTA expeditionspulkor. Draget är utrustad med ett två-vägs kudd-fjäder system som gör att pulkan rör sig smidigare och kan användas över alla Fjellpulken-pulkor som är gjorda för att dras manuellt. Fjellpulken Drag Förstärkt kan också användas med våra barn-, tur- och plastpulkor. Det kan också användas med andra pulk-varumärken när du köper Fjellpulken Shaft Attachment-kit.
 • Fjellpulken Shaft Attachments Inc Straps Black

  Fjellpulken Shaft Attachments Inc Straps Black
  Shaft Attachments Inc Straps är ett par dragfästen med remmar som passar alla pulkor fråm Fjellpulken. De kan även monteras på andra pulktyper för att använda Fjellpuklens drag och selar. Levereras i par och med remmar.
 • Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 130 Komplett

  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 130 Komplett
  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 130 Komplett är en komplett fjällpulka som har en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem.&hellip:
 • Thule Chariot Cross-Country Skiing Kit NoColour

  Thule Chariot Cross-Country Skiing Kit NoColour
  Med Chariot Cross-Country Skiing Kit från Thule kan du enkelt förvandla din Thule Chariot multisportvagn till en pulka för längdskidåkning. Skaklar med justerbar längd för enkel användningBarnet är placerat ovan mark för ökad värme och komfortEnkelt att installera genom att klicka fast kitet i Thule VersaWingInnehåller två lättviktsskidor, två teleskopskaklar av aluminium med låg vikt, vadderat midjebälte med flaskhållare och ett låsstiftPassar: Thule Chariot Sport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Cab, Thule Chariot Lite, Thule Chariot Cheetah XT, Thule Cougar
 • Fjellpulken Packbag 200 Liter

  Fjellpulken Packbag 200 Liter
  Fjellpulken Packbag 200 Liter är en specialdesignad väska för transport av medelstora till stora volymer, och de är perfekta för användning i pulkor och bagageutrymmen. Naturligtvis kan väskan också användas för andra ändamål där en större väska kommer att vara praktiskt. Väskorna har ett unikt system för packning och komprimering och tar därför knappast plats när de inte används. Specifikationer : Längd (A): 130 cm Volym: 200 liter Diameter (W): 45 cm Material : Cordura CS Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Touring Sele

  Fjellpulken Touring Sele
  Denna produkt saknar för tillfället text. Vi jobbar på att ta fram en så snart som möjligt.
 • Fjellpulken Xlink Skidbindning För Barnpulka

  Fjellpulken Xlink Skidbindning För Barnpulka
  Med Fjellpulken Xlink Skidbindning För Barnpulka får du ett super-glid på din Fjellpulken barnpulka! X-link är ett helt nytt koncept från Fjellpulken, som gör att du enkelt kan montera skidor under en klassisk Fjellpulken barnpulka och enkelt att demontera dem utan att borra och skruva. Anledningen till att denna produkt utvecklades är Fjellpulkens långa kunskap om fördelarna med skidor under pulkan. Erfarenheten från bland annat hundracing visar att skidor är mycket bättre än en klassisk glid-platta. Skidor minskar avsevärt friktionen mellan pulkan och snön, vilket gör att glidet blir mycket lättare. Samtidigt finns det vissa situationer där du inte vill ha skidor, till exempel i vissa typer av terräng och under transport. Då tar du helt enkelt och klickar av skidorna. Mountain Pulses X-link-system ger också pulkan ett mycket jämnare flöde på grund av skidornas förmåga att minska effekten och till och med djupet i gupp. Detta i sin tur kommer att göra resan mycket bekvämare för barnet. Eftersom pulkan lyfts något, undviker den också kalla slag från snön, så att barnet bättre håller värmen. X-link monteras enkelt på en klassisk Fjellpulken barnpulka som har svarta vältningsskydd. Det tar bara några sekunder att montera, och skidorna kan demonteras lika lätt. Om du äger en äldre pulka med runda vältningsskydd av stål kan du enkelt byta till den nyare plastversionen. Således kan man använda X-link-systemet även på äldre pulkamodeller. OBS! För att säkerställa stabilitet i släden lämnas skidorna i ett brett läge utanför spåren i spåret. Detta kommer inte att påverka glidet negativt.
 • Acapulka Scandic Tour 100 NoColour

  Acapulka Scandic Tour 100 NoColour
  Scandic Tour 100 från Acapulka är ett resultat av ett militärt utvecklingssamarbete. Pulkan används ofta när man deltar i extrema tävlingar eller maraton. Perfekt för kortare resor och toppturer. Om du dessutom tar med dig en dagturssäck kan du utöka din resa till 14 dagar eller mer. Denna pulka passar några av de största ryggsäckarna. Om du vill kan du bära din last inklusive ryggsäck och pulka i mycket branta partier på din resa och dra hela systemet igen senare när terrängen blir enklare. Liten och lätt att hantera i de flesta typer av terräng.Ett bra alternativ till större modeller, både vikt- och budgetvis.Som vanligt är alla funktioner som till exempel CORDURA-höljet samma på alla modeller i hela Acapulkas sortiment av pulkor.På grund av sin form, platt och bred, är den mycket stabil på hård snö och is och flyter bra på djup snö.Gummisnörena och remsorna sitter fast på kroppen.Teknisk data:Vikt: 3,8 kg.Längd: 100 cmBredd: 62 cmVolym: >200 L vid 50 cm packhöjdKonstruktion: Glasfiberarmerad polyesterKropp: Glasfiber PolyesterOmslag: 500 DEN Cordura-spännbandDragstång/rep: Rostfritt stålLöpare: STSR-profillöpare, utbytbar
 • Fjellpulken Ekspeditionsele Comfort

  Fjellpulken Ekspeditionsele Comfort
  Fjellpulken Ekspeditionsele Comfort är en mycket solid sele som är utformad för personer som använder fjällpulkan ofta. Det är en utveckling av Fjellpulken Xpedition Pro, men mer lämpad för medelstora och lite mindre personer. Selen är en utarbetad sele med ett mycket komfortabelt midjebälte med vaddering över nacken och axlarna. Det är också förstärkt på alla delar där bärningen är särskilt utsatt. Axelremmarna är avtagbara.
 • Fjellpulken Barnpulka Komplett

  Fjellpulken Barnpulka Komplett
  Om du vill ha den bästa pulkupplevelsen för ditt barn, såväl som bästa möjliga säkerhet och bekvämlighet för ditt barn, välj Fjellpulken Barnpulka Komplett! Pulkan levereras komplett med en sele&hellip:
 • Acapulka Transport bag For 150 cm Pulk Black

  Acapulka Transport bag For 150 cm Pulk Black
  Transport bag For 150 cm Pulk från Acapulka är en transportväska för Acapulkas pulka storlek 150 cm. Transportpåsen försluts med dragkedja och har handtag som gör den lätt att bära. Tillverkad i 1000 DEN CorduraVikt: 1,32 kgLängd: 175 cmBredd: 72 cm
 • Fjellpulken Expeditionssele 711

  Fjellpulken Expeditionssele 711
  Fjellpulken Expeditionssele är en pålitlig, anatomisk sele idealisk för expeditioner och är utrustad med extra vaddering för höft och rygg.
 • Fjellpulken Drag För 1 Hund

  Fjellpulken Drag För 1 Hund
  Fjellpulken Drag För 1 Hund är en solid och praktiskt drag för din hund att dra fjällpulkan med. Den är tillverkad av glasfiber och aluminium och har en låg vikt på endast 2 kg. Den är också utrustad&hellip:
 • Fjellpulken Reinforced Skier Shaft Grey

  Fjellpulken Reinforced Skier Shaft Grey
  Fjellpulken Drag Parallell Förstärkt 2-Del är ett hopfällbart drag till pulka i epox och förstärkt mellanstycke, ett måste precis som selen till din Fjällpulka. Fästs i dragselen och pulkan.
 • Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 118 Komplett

  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 118 Komplett
  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 118 Komplett är en fjällpulka med en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem. De har en dragkedja på baksidan för att enkelt hämta mindre föremål som termos och matpaket utan att behöva öppna hela släden. Framtill finns en separat ficka där du kan lagra små saker som nycklar, mobil, kamera eller liknande. I detta paket ingår drag och sele! Specifikationer : Längd: 118 cm Bredd. 43 cm Volym: 185 liter Vikt: 4,5 kg (massa) Material : Skrov: Glasfiberarmerad polyseter Funktioner: Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Packbag 200 Liter

  Fjellpulken Packbag 200 Liter
  Fjellpulken Packbag 200 Liter är en specialdesignad väska för transport av medelstora till stora volymer, och de är perfekta för användning i pulkor och bagageutrymmen. Naturligtvis kan väskan också&hellip:
 • Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett

  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett
  Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 144 Komplett är en komplett fjällpulka som har en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem. Den har en dragkedja på baksidan för att enkelt hämta mindre föremål som termos och matpaket utan att behöva öppna hela släden. Framtill finns en separat ficka där du kan lagra små saker som nycklar, mobil, kamera eller liknande. I paketet ingår drag och sele! Specifikationer : Längd: 144 cm Bredd. 43 cm Volym: 285 liter Vikt: 6,0 kg (massa) Material : Skrov: Glasfiberarmerad polyseter Funktioner: Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR
 • Fjellpulken Drag För 2 Hundar

  Fjellpulken Drag För 2 Hundar
  Fjellpulken Drag För 2 Hundar är en användbar och solid pulka för dig som ska åka med två hundar i laget. Dragstången är tillverkad av glasfiber / aluminium och väger 4 kg i förhållande till&hellip:
 • Acapulka Complete Harness Set Black

  Acapulka Complete Harness Set Black
  Complete Harness Set är ett set som består av waist harness art nr 910-4 och shoulder harness art. Nr. 910-5 A för att kunna dra pulkan med rep eller dragging bar. Teknisk data:Vikt: 450 gStorlek: UniversalJustering: 4x top 4x bottomKonstruction: 15mm Alveolit foam vaddering med 1000D Cordura-insida med stretchigt "Schöller" materialDragrep/Repfäste: Svetsad D-ring med karbinhake i rostfritt stålAxelremsfäste: Karbinhakar, 25mm strap
 • Acapulka Bar Wire System Nocolour

  Acapulka Bar Wire System Nocolour
  Bar Wire System är ett dragstångssystem som enkelt går att dela. Extremt stark och säker samt elastisk. Teknisk data:Vikt: 1700 gLängd: 185 cmPackmått: 106 x 13 x 3 cmSektioner: 5Multiaxial glassfibertubPulkfäste: Gaffelterminals and specialgångjärnSelfäste: Eye bolt och karbinhakeH-part: Svetsad aluminiumtub
 • Fjellpulken Transporter Mod 155Komplett

  Fjellpulken Transporter Mod 155Komplett
  Fjellpulken Transporter Mod 155 Komplett är en enkel och tålig plastpulka tillverkad i polyeten, gjord för tuffare terräng! Oavsett om du åker på längre och kortare turer eller om du behöver frakta matvaror, ved eller en gasoltub till stugan på vintern - eller om du måste gå lite för att få vatten - det här är lösningen! Ingår drag och sele! Längd (A): 155 cm Bredd (B): 54 cm Höjd (C): 15 cm Vikt: 3,3 kg Material: Skrov: Polyeten

Visste du att...

Om du har en sportig barnvagn från Thule kan du konvertera den till en skidpulka. Man kan nämligen köpa skidor till barnvagnar så att de kan glida fram på snön istället för att fastna med hjulen.