Kombinerad Rodd- och Stakmaskin

Genom att investera i en kombinerad rodd- och stakmaskin kan du få mer träningsmöjligheter för pengarna. Ski-Row Hi Ultra är en maskin för konditionsträning som går att ha ståendes eller liggandes. I liggande läge funkar den som en roddmaskin och upprätt som en stakträningsmaskin.

Visar två olika lägen på Ski-Row Hi Ultra för stakträning och roddträning

Genom att trycka på en pedal på sidan av maskinen kan du fälla ner den från läget som skierg till roddläget. Den har hjul så den går lätt att flytta runt i rummet trots att den väger 67 kg.

Priset på Ski-Row Hi Ultra rodd/stakmaskin

Det finns flera återförsäljare till maskinen så se till att du väljer det bästa priset för dagen.

  • Impulse Ski-Row Hi Ultra, Stakmaskin/Roddmaskin

    Impulse Ski-Row Hi Ultra, Stakmaskin/Roddmaskin
    Roddmaskin och stakmaskin i en kombination är en ypperlig kombination. Maskinen sparar mycket utrymme och är unik i sitt utförande genom två helt olika träningsmaskiner i en och samma. Två st transporthjul gör det enkelt att flytta på maskinen. Enkel underhållning av maskinen tack vare att den drivs av en rem istället för kedjor som behöver smörjas. Nerfällningen sker kontrollerat med ett låssystem som frigörs med en fotpedal på sidan av maskinen. Motståndet består av en kombination av magnet och luft vilket ger ett jämnt och behagligt motstånd som kan regleras i 20 olika nivåer. Trådlös pulsmätning till datorn som hjälper användaren att ha kontroll över sina träningsresultat. Data överförs enkelt till Wahoo-utrustning via Bluetooth. Skenan som sitsen rullar på är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt att lyfta upp, samtidigt är den skyddad av rostfria skenor vilket ger möjlighet till långvarig användning utan att skenan skadas. Går även att använda i horisontell position med hjälp av staknings handtagen och medföljande fotrem vilket gör att man kan träna fot, höft och knä.