ikon för langdskidor.se Längdskidor

Energi & vätska

Kolhydrater håller farten uppe men det gäller att fylla på. Med energi i form av gel, bar eller sportdryck kan du fylla på energi effektivt.

Typer av energitillskott: Energibars | Sportdryck | Energigels

Populärt inom energi & vätska

 • Enervit Gel Citrus with Caffeine

  Enervit Gel Citrus with Caffeine
  Behöver du lite extra energi under träningen? Då ska du prova Enervit Gel Citrus with Caffeine, en kolhydratbaserad gel med vitaminer, koffein och citronsmak som hjälper dig att nå nya resultat. N...
 • Maurten Gel100 Box

  Maurten Gel100 Box
  Med Maurten Gel100 Box återuppfinner Maurten energigelen på samma sätt som de tidigare har utvecklat sina framgångsrika energidrycker - med en hög kolhydratskoncentration och den unika hydrogel-tek...
 • Enervit Liquid Gel 60ml Lemon

  Enervit Liquid Gel 60ml Lemon
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid Gel 60ml Lemon innehåller en perfekt mix av kolhydrater (maltodextrin/fruktos), tas upp snabbare och innehåller mer energi än vanli...
 • Maurten Gel100

  Maurten Gel100
  Med Maurten Gel100 återuppfinner Maurten energigelen på samma sätt som de tidigare har utvecklat sina framgångsrika energidrycker - med en hög kolhydratskoncentration och den unika hydrogel-teknolo...

Fler tips på energi & vätska

 • Maurten Gel 100 Caf 100

  Maurten Gel 100 Caf 100
  Med Gel 100 återuppfann Maurten energigelen för första gången - nu gör de det igen! Med Maurten Gel 100 Caf 100 kombineras samma, pålitliga hydrogel-teknologi med den effektiva energikällan koffein...
 • Enervit Just Flow

  Enervit Just Flow
  Kosttillskott med vitaminer för dig som tränar intensivt och myck...
 • 6 x Resorb Active , 500 ml, Lemon Lime

  6 x Resorb Active , 500 ml, Lemon Lime
  Resorb® Active är en funktionell dryck berikad med kolhydrater, elektrolyter, vitaminer och mineraler. En flaska innehåller magnesium och niacin som bidrar till en normal energiomsättning. Resorb®?
 • 24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Mango

  24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Mango
  Pro Brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av BCAA även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands BCAA?
 • Vitargo Carboloader

  Vitargo Carboloader
  Vitargo Carboloader är en kolhydratladdning på ett mycket effekti...
 • Enervit Salt Caps

  Enervit Salt Caps
  Tabletter med salter och vitaminer. Enervit Salt Caps är till för...
 • Enervit Sport Gel 25ml Raspberry With Caffeine

  Enervit Sport Gel 25ml Raspberry With Caffeine
  Sportgel att ta innan träning. Enervit Sport Gel 25ml Raspberry W...
 • 24 x Lohilo Functional Collagen Drink, 330 ml, Unicorn Tears Collagen

  24 x Lohilo Functional Collagen Drink, 330 ml, Unicorn Tears Collagen
  När du trodde att Lohilo redan tagit över marknaden med sina funktionsdrycker släpper dom helt nya - med hyaluronsyra och kollagen. Lohilo ger dig fullt fokus och ser till att du strålar från insidan?
 • Nutramino HEAT BCAA, 330 ml

  Nutramino HEAT BCAA, 330 ml
  Nutramino HEAT BCAA är en kraftfull och uppiggande energidryck berikad med grenade aminosyror (BCAA), koffein, taurin och vitaminer.Den unika formulan innehåller hela olika ingredienser som alla arbetar?
 • 24 x Celsius, 355 ml, Cola

  24 x Celsius, 355 ml, Cola
  Celsius Cola är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar. Sockerfri.Vitaminberikad.200?
 • Enervit Presport 45g Cranberry

  Enervit Presport 45g Cranberry
  Energitillskott att ta innan träningspasset eller tävlingen. Enervit Presport 45g Cranberry är fettfri och Isomaltulos utgör 30% av den totala sockerhalten, vilket gör att den har lågt GI (ger låg ...
 • 12 x NoRR Rehydration Drink, 50cl

  12 x NoRR Rehydration Drink, 50cl
  NoRR Rehydration Drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det?
 • Enervit Pre Sport Cola

  Enervit Pre Sport Cola
  Enervit Pre Sport Cola är ett kolhydratbaserat gelatin med vitami...
 • GAAM Nutrition Functional Drink, 330 ml

  GAAM Nutrition Functional Drink, 330 ml
  Känn rytmerna från ett sprudlande och färgstarkt Cuba! Härifrån har vi hämtat inspirationen till sommarens stora nyhet: Havana Beach!* Sockerfri* 180 mg koffein* Tillverkad i Sverige* Vitaminer?
 • Energy Chocolate 50 Gr

  Energy Chocolate 50 Gr
  Kan innehålla spår av mjölkprotein.
 • 12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Lemon HDZ

  12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Lemon HDZ
  Reign Total Body Fuel innehåller allt en funktionsdryck ska innehålla: en rejäl dos koffein för maximal energi och fokus, Vitamin B3, B6 &: B12 för att hålla ditt vitaminintag på topp och sist?
 • 48 x NOCCO BCAA / BCAA+ 330 ml

  48 x NOCCO BCAA / BCAA+ 330 ml
  NOCCO BCAANOCCO BCAA är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har NOCCO snabbt blivit?
 • Vitargo Endurance Bar

  Vitargo Endurance Bar
  Vitargo Endurance bar Vitargo Endurance bar, för prestation och uthållighet. Vi utökar vårt sortiment på energikakor, nu kommer Vitargo Endurance bar. Kakan innehåller Vitargo, kreatin, glutamin ...
 • Vitargo Post

  Vitargo Post
  Vitargo Post är en effektiv återhämtningsdryck för seriösa idrott...
 • Enervit Recovery Drink 50g Orange

  Enervit Recovery Drink 50g Orange
  Återhämtningsdryck att drick efter intensiv träning. Enervit Reco...
 • 24 x NOCCO FOCUS 3, 330 ml, Raspberry Blast

  24 x NOCCO FOCUS 3, 330 ml, Raspberry Blast
  NOCCO FOCUS är the No Carbs Companys senaste funktionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den ingredienser för ökad fokus och?
 • 12 x Monster HydroSport, 650 ml

  12 x Monster HydroSport, 650 ml
  Monster HydroSport är en sportdryck för dig som gärna tränar hårt och länge. Den är berikad med vitaminer och mineraler, speciellt framtagen för att återställa vätske och elektrolytbalansen?
 • Lohilo Functional Collagen Drink, 330 ml

  Lohilo Functional Collagen Drink, 330 ml
  När du trodde att Lohilo redan tagit över marknaden med sina funktionsdrycker släpper dom helt nya - med hyaluronsyra och kollagen. Lohilo ger dig fullt fokus och ser till att du strålar från insidan?
 • 18 x Nutramino Sports Drink, 500 ml

  18 x Nutramino Sports Drink, 500 ml
  Nutramino Sports Drink är en välgörande och uppfriskande sportdryck som innehåller kolhydrater och elektrolyter. Sportdrycken karaktäriseras av sin koncentration av vatten, kolhydrater och salter?
 • 24 x NAIA* Drink, 330 ml

  24 x NAIA* Drink, 330 ml
  NAIA* Energy är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!?
 • Enervit Recovery Drink 400g Orange

  Enervit Recovery Drink 400g Orange
  Återhämtningsdryck att drick efter intensiv träning. Enervit Reco...
 • 24 x BioTechUSA Recovery Gel, 60 g

  24 x BioTechUSA Recovery Gel, 60 g
  Recovery Gel är speciellt framtagen för uthållighetsidrottare och hjälper till att fylla på förlorad energi under ansträngande träning och stöder muskeltillväxt och muskelunderhåll med hydrolyserade?
 • Proteinbars Hasselnöt & Choklad 12-pack - 69% rabatt

  Proteinbars Hasselnöt & Choklad 12-pack - 69% rabatt
  Supergoda proteinbars här med smak av hasselnöt och choklad. Hela 22 gram protein och inget tillsatt socker, totalt 12 bars. 
 • Proteinbars Mjölkchoklad & cashew 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Mjölkchoklad & cashew 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Milk Chocolate Cashew har en krämig smak av mjölkchoklad och lyxiga bitar av cashewnötter. En bar som måste följa med i väskan. Med ett högt proteininnehåll och lågt sockerinnehåll passar den perfekt för dig som har en aktiv livsstil. Proteinet absorberas snabbt av kroppen och når musklerna omedelbart, vilket är extra bra för dess reparation och uppbyggnad. På grund av sitt låga sockerinnehåll så passar Swebar No Added Sugar Milk Chocolate Cashew även bra som ett mättande mellanmål eller snacks on-the-go.
 • 24 x Red Bull Energy Drink, 250 ml, Summer Edition Vattenmelon

  24 x Red Bull Energy Drink, 250 ml, Summer Edition Vattenmelon
  Red Bull Energy Drink - Ger dig vingar®. Världens mest kända och populäraste energidryck! Red Bull var den första av sitt slag och har sedan lanseringen87 sålt över 62 miljarder burkar i 171 olika?
 • 12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Tropical Fruits

  12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Tropical Fruits
  NAIA* Energy BCAA är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!?
 • Pro Brands BCAA Drink Vacay Edition, 330 ml

  Pro Brands BCAA Drink Vacay Edition, 330 ml
  Pro Brands BCAA är en bcaa dryck med god smak och som stimulerar proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands innehåller även 105mg koffein för?
 • Protein Bar Mint Chocolate

  Protein Bar Mint Chocolate
  Ingredienser: Glukosesirap, mjölkprotein, beläggning (socker, vegetabiliskt fett (palm, shea) innehållande stabilisator sorbitantristearat, skummjölkspulver, hickory fiber (inulin), yoghurtpulver, emulgator sojalecitin, smakämne), strängsprutad soja (soja) proteinisolat, tapiokastärkelse, salt), fruktossirap, stabiliseringsmedel (glycerol), vegetabilisk olja (rapsfrö), fett reducerat kakaopulver, smakämne.Allergener: Kan innehålla spår av ägg
 • Vitargo Post

  Vitargo Post
  Vitargo Post är en effektiv återhämtningsdryck för seriösa idrottare! Gluten- och sockerfri. Rekommenderas till idrottare som tränar fler än 3-4 tuffa träningspass per vecka. Drycken är i mild chok...
 • Maurten Drink Mix 320

  Maurten Drink Mix 320
  Maurten Drink Mix 320 är den perfekta energidrycken för dig som v...
 • Vitargo Endurance Bar

  Vitargo Endurance Bar
  Vitargo Endurance bar Vitargo Endurance bar, för prestation och...
 • 28 x BioTechUSA Nut Bar, 35 g

  28 x BioTechUSA Nut Bar, 35 g
  BioTechUSA Nut Bar är en god källa till protein och andra värdefulla näringsämnen tack vare sina olika frukter, nötter och frön, att den sedan smakar fantastiskt bra är ingen direkt nackdel.Naturlig?
 • 24 x Celsius, 355 ml, Citron Lime

  24 x Celsius, 355 ml, Citron Lime
  Celsius Citron/Lime är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar. Sockerfri.Vitaminberikad.200?
 • Pro Brands BCAA Drink, 330 ml

  Pro Brands BCAA Drink, 330 ml
  Pro Brands BCAA är en bcaa dryck med god smak och som stimulerar proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands BCAA Drink innehåller även 180 mg?
 • 24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Miami Summer Edition Strawberry

  24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Miami Summer Edition Strawberry
  Med en smak av söt men ändå syrlig jordgubb fyller NOCCO oss med sommarkänslor redan vid första sippen. Men en burk NOCCO innehåller mer än härliga tankar om en sommarkväll i Miami. Bland annat?
 • Self Omninutrition Hydro Plus, 400 g

  Self Omninutrition Hydro Plus, 400 g
  SELF Hydro Plus är en hypotonisk dryck med kolhydrater, vitaminer och mineraler som säkerställer en god vätskebalans och maximal prestanda.Hypotonisk dryckKolhydrater, mineraler och vitaminerÅterställer?
 • 24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Persika

  24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Persika
  NOCCO BCAA Persika är en uppfriskande och uppiggande funktionsdryck med en fräsch smak av persika. NOCCO BCAA Persika är berikad med BCAA, (grenade aminosyror), koffein och vitaminer. Alla drycker från?
 • 24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml

  24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml
  Pro Brands funktionella och välsmakande dryck innehåller BCAA som har förmågan att stimulera proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands BCAA?
 • 12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Red Orange

  12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Red Orange
  NAIA* Energy BCAA är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!?
 • 24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Raspberry

  24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Raspberry
  Pro Brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av BCAA även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands BCAA?
 • Enervit Isotonic Drink Lemon

  Enervit Isotonic Drink Lemon
  Vid intensiva muskelträningar och sportaktiviteter så svettas man...
 • Nutramino HEAT, 330 ml

  Nutramino HEAT, 330 ml
  Nutramino HEAT är en funktionell dryck för dig som tränar för att förbränna fett och tona fram musklerna. HEAT kan hjälpa dig med energi och öka kroppens förbränning så mycket som möjligt därför?
 • 24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml, Citron Lime

  24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml, Citron Lime
  Wato Vätskeersättning är den perfekta produkten för dig som tränar hårt, vistas i varmare klimat eller som gör andra aktiviteter som kräver att du behöver återställa vätskebalansen i kroppen?
 • 24 x NoRR Hydration Drink, 330 ml, White Peach

  24 x NoRR Hydration Drink, 330 ml, White Peach
  NoRR Hydration Drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det?
 • Proteinbars Rocky Road 18-pack - 40% rabatt

  Proteinbars Rocky Road 18-pack - 40% rabatt
  18 stycken rocky road proteinbars med reducerat sockerinnehåll och hög proteinhalt.
ileadilead