Skidglasögon

Vid kraftigt snöfall är det skönt att ha något som skyddar ögonen från snöflingorna. Men det är också skönt avslappnande med längdbrillor när solen steker mot en bländande vit snö.

Här finns längdskidglasögon från de största tillverkarna och varumärkena. Sportiga och funktionella glasögon för längdåkare.

Populärt inom skidglasögon

 • Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Vita Blå

  Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Vita Blå
  Skidglasögon med specialglas för bra sikt i soligt väder i snön, och med justeringar som får dem att sitta perfekt.
 • Oakley Evzero Blades Steel W/ Prizm Sapph

  Oakley Evzero Blades Steel W/ Prizm Sapph
  Detta är en automatöversatt text: Oakley® EVZero™ Blades är inspirerade av streetwear-kulturen och globala influencers och har en estetisk stil som är inspirerad av trenden mode möter sportprestanda. Skölden kombinerar templen från varumärkets EVZero-ram med linsskärningen från de ikoniska RazorBlades. SHIELD: En torisk sköld av Plutonite® i en kantlös design för en modemässig stil. LINSER: Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förstärka färg, kontrast och detaljer - finns i en rad olika färgnyanser för att matcha alla stilar.  - LÄTTVIKT: Rimless-designen minskar rammassan för att ge hållbarhet och komfort hela dagen. GRIP: Unobtainium® näsdukar och tinningar ökar greppet för att hålla glasögonen på plats utan att ge avkall på komforten.
 • Skistart Sportglasögon Pro1 Yellow

  Skistart Sportglasögon Pro1 Yellow
  Sportglasögon speciellt framtagna åt Skistart . Sportglasögon med löstagbara skälmar som går att byta ut till nackband (ingår) Perfekt för längdåkning, rullskidor, cykling ja kort och gott till alla sporter. Till alla glasögon ingår både skalmar och nackband.
 • Northug Sunsetter Junior

  Northug Sunsetter Junior
  Sunsetter Junior är barn- och ungdomsutgåvan av bästsäljaren Sunsetter. Sportglasögonen är flexibla med en trestegs näsklämma och justerbara glasögonstänger. Northug Sunsetter JR kommer med spegellinsen Revo som håller CE EN166-standarden så att skadliga UV-strålar blockeras. Northugs logotyp är ingraverad på linsen. Juniorglasögonen från Northug Eyewear kommer med glasögonpåse och putsduk i mikrofiber.

Fler tips på skidglasögon

 • Oakley Latch Matte Black W/ Prizm Violet

  Oakley Latch Matte Black W/ Prizm Violet
  Detta är en automatöversatt text:  - Den här designen, som är inspirerad av inflytelserika idrottsmän, är formad med en klassisk nyckelhålsbrygga och kurvorna från rundade linsbanor, och vi har utvecklat den med en bekvämlighet i form av en inre kick-up-funktion som gör att du kan fästa den på skjortan. Lättviktigt O Matter™ rammaterial med Square O-metallikoner som accentuerar. Clips gångjärnsmekanism som gör att glasögonen kan fästas på din t-shirt för att säkra glasögonen. Linsgeometri med 4 baslinser och HDO®. Tillgänglig med Prizm™-linser som förbättrar färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse.  - Polariserade och Iridium®-linser finns tillgängliga Tillgängliga med Oakley Authentic Prescription Lenses: Effektområde +2,00 till -4,00 ´
 • Skistart Sportglasögon Pro1 Black

  Skistart Sportglasögon Pro1 Black
  Sportglasögon speciellt framtagna åt Skistart . Sportglasögon med löstagbara skälmar som går att byta ut till nackband (ingår) Perfekt för längdåkning, rullskidor, cykling ja kort och gott till alla sporter. Till alla glasögon ingår både skalmar och nackband.
 • Oakley Encoder Polished White W/ Prizm Sapphire

  Oakley Encoder Polished White W/ Prizm Sapphire
  Detta är en automatöversatt text:  - Encoder är en sportmodell som är utformad för att användas i flera olika sportkategorier och är designad med funktionalitet för hatt- och hjälmpassform i åtanke. Den progressiva omslagsdesignen skapar ett unikt utseende med överlägsen täckning och förbättrat synfält. Linsens förlängda omslag, tillsammans med kalibrerad styvhet och lågprofilerade tinningar gör Encoder till ett självklart val för ett brett spektrum av sporter i en mängd olika ljusförhållanden. MULTI-SPORT DESIGN - Funktionell sportdesign med optimerad täckning, bredare synfält, ramhållning och stötskydd. REVOLUTIONÄR LINSDESIGN - Framsteg inom optisk design har gjort det möjligt att utforma linsen med en utökad omslagsform och styvhet i viktiga områden som efterliknar de strukturella egenskaperna hos en ram. TEMPLER SOM PASSAR TILL HATT OCH HELMET - O-Matter™-bågarna har utformats för att ha en låg profil som passar till hattar och hjälmar. NO-SLIP GRIP - Unobtainium® öronbågar och näspads hjälper till att ge behållning på sportnivå med ett glidfritt grepp och komfort hela dagen. SE MER DETALJER - Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förbättra färg och kontrast så att du kan se fler detaljer.
 • Northug Speed Light

  Northug Speed Light
  Speed light är mode, sport och skydd i ett. Glasögonen har bågar tillverkade av ett flexibelt och lätt termoplastiskt material. Den heltäckande linsen är tillverkad av praktiskt taget okrossbar polykarbonat - med en spegelfärgad lins. Linsen har solskyddsklass 3 - och är CE-märkt.
 • Spektrum Kall Black Grey

  Spektrum Kall Black Grey
  Spektrum Kall Black Grey är ett par sportsolglasögon som ger dig ett brett skydd. Vinkeln kombinerat med formen levererar ett skydd som är överlägset likvärdiga bågar och förhöjer ditt perifera skydd för en optimerad upplevelse. Designad för långvarigt aktivt användande som löpning, cykling eller klättring ger den grå Zeisslinsen ett ultimat skydd när du utsätts för starkt ljus under lång tid. Denna lins ger dina ögon skydd från starka reflektioner och ger den bästa komforten och en naturlig färgåtergivning. Produktfakta : Performance lins från Carl Zeiss med ultimat UV-skydd och maximal klarhet Bio-baserad Grilamid ram med oslagbar flexibilitet, hållbarhet och låg vikt Gummerade non-slip fullt justerbara skalmar Utbytbara näskuddar i non-slip gummi (2 storlekar inkluderade) för optimal passform Ri-Pel vattenavvisande och högpresterande anti-scratch linsbehandlingar Extremt hållbar och slagtålig lins Förvaringspåse i microfiber Utbytbara linser Tillverkade i Italien
 • Goodr Og`s Whiskey Shots With Satan

  Goodr Og`s Whiskey Shots With Satan
  GOODR WHISKEY SHOTS WITH SATAN Ser inte bara snygga ut, dom sitter också väldigt bekvämt! Den speciella greppbeläggningen på bågen gör att brillorna sitter stabilt vid aktivitet. Dessutom så är det polariserade UV400-linser som skyddar dig mot UV-A och UV-B strålning. Egenskaper och fördelar: – Bra passform – Grymt grepp i bågarna – Lätt vikt – Polariserade UV400 linser – Slitstarka Färg: Svart / Gul OBS! Förvara och rengör glasögonen med den medföljande påsen som också är en putsduk. Lägger man dem utan påsen i tex en ficka eller väska med annat innehåll, riskerar man att repa dem och det gäller inte som reklamation!
 • Julbo Cham Spectron 4

  Julbo Cham Spectron 4
  Julbo Cham Spectron 4 är ett par klassiska solglasögon för den nya generationens nostalgiska bergsbestigare, som vill ha den autentiska ramen med sina avtagbara läderskärmar som bars av bergsbestigarna från Chamonix i forna dar. Den här uppdaterade versionen kommer dock med en rad funktioner som ger dem både en hög komfort och prestanda under äventyren i bergen och turerna på stan, som 360° justerbara skalmar med Grip Tech för bättre och komfortabelt fäste som inte fastnar i håret. Glasögonen har Spectron 4-linser med en extern anti-reflektiv beläggning som eliminerar onödiga reflektioner samt en Flash finish teknik förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen som som blockerar solljuset och ökar den filtrerande effekten. Specifikationer Linsdjup: 50 Distans: 19 Storlek: 58 Längd skalmar: 145 Bas: 6 Gångjärn: Ja Solskydd: Kategori 4 Polykarbonat lins Ljustransmission: 5% Vikt: 39 g
 • Oakley Holbrook XL Mttbrwntort W/ Prizm Black

  Oakley Holbrook XL Mttbrwntort W/ Prizm Black
  Detta är en automatöversatt text: Holbrook™-looket, från den ikoniska stilen till nyckelhålsbron och metallnitar, har skalats upp för att passa större ansikten. Hållbarhet och komfort hela dagen med lättviktigt O Matter™™ rammaterial. Trepunktsanpassning:   -Komfort och prestanda som håller linserna i exakt optisk riktning. Ram lämplig för medelstora till extra stora ansikten Samma linsproportioner som den ursprungliga Holbrook, tillgänglig i en större storlek Prizm™-linser förbättrar färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse HDPolarized:   -Minimerar bländning genom teknik som ger en omfattande, enkelskiktad lins (tillval). Linsmaterialet Plutonite® erbjuder bästa UV-skydd som filtrerar 100 % av alla UVA- och UVB-strålar upp till 400 nm och en del av det skadliga blå ljuset. Optimal precision och slagtålighet som uppfyller eller överträffar ANSI Z80.3:s optiska och slagtålighetsnormer. HDO®-optik för kristallklar syn och slagtålighet Tillgängliga med Oakley Authentic Prescription Lenses
 • Northug Daycruiser

  Northug Daycruiser
  Northug Daycrusier är glasögat för vardagen med stilren design.  - 100% UV skyddad lins tillverkad i polycarbonat som gör linsen extremt slitstark. Modellen har en färgad spegellins (REVO) som är vattenavvisande. Linsen är behandlad för att skydda mot imma. Slitstark ram som är tillverkad av 99% återvunnet fiskenät. Medföljer: Fodral, påse och rengöringsduk.
 • Oakley Holbrook Polished Black/Prizm Sapphire

  Oakley Holbrook Polished Black/Prizm Sapphire
  Oakley Holbrook är klassiska, stilrena solglasögon inspirerade av 40-, 50- och 60-talets filmstjärnor. Linserna är tillverkade med Oakleys Prizm-teknologi, som gör att färgkontraster maximeras och sikten förbättras. Ljusinsläpp: 12 % Ljusförhållanden: Bright Light
 • Spektrum Klinger Mesa Rose - Gold Lens

  Spektrum Klinger Mesa Rose - Gold Lens
  Klinger är vår hittills snabbaste modell med en lättvikstram konstruerad i vår biobaserade polyamid och med linser i världsklass från Zeiss är den designad för att flyga ner för stigen. Linsen har omsorgsfullt blivit skuren till ett minimum för att skala av åtråvärda gram men ändå erbjuda enastående skydd från både strålning och grenar. Med fullt justerbara skalmar, dubbla nose pads och byggd i lätta men hållbara komponenter är komforten helt enastående och idealisk för långa bergspass och mer därtill. Den bruna Zeisslinsen med multi-layer gold finish ger en ökad kontrast under soliga eller molniga dagar, ger ett djup till färgerna och en oslagbar bildåtergivning i en bergs eller skogsmiljö. • Performance lins från Carl Zeiss med ultimat UV-skydd och maximal klarhet • Bio-baserad Polyamid ram med oslagbar flexibilitet, hållbarhet och låg vikt • Gummerade non-slip fullt justerbara skalmar • Utbytbara näskuddar i non-slip gummi (2 storlekar inkluderade) för optimal passform • Multi-layer mirror Ri-Pel vattenavvisande och högpresterande anti-scratch linsbehandlingar • Extremt hållbar och slagtålig lins • Förvaringspåse i microfiber • Utbytbara linser (linser tillgängliga på spektrumsports.com) • Tillverkade i Italien
 • Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart/röd

  Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart/röd
  Skidglasögon med specialglas för bra sikt i soligt väder i snön, och med justeringar som får dem att sitta perfekt.
 • Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart Grön

  Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart Grön
  Skidglasögon med specialglas för bra sikt i soligt väder i snön, och med justeringar som får dem att sitta perfekt.
 • Bliz Motion+ Shiny Black

  Bliz Motion+ Shiny Black
  Bliz Motion + är ett par snygga, strömlinjeformade sportglasögon för både damer och herrar, som har en fantastisk, säker passform för att du ska kunna prestera på en maximal nivå, utan att behöva tänka på din utrustning. Sportglasögonen har en renodlad, enkel design utan massa tekniska krusiduller, som i kombination med den lätta vikten gör att de sitter bekvämt och passar till flera olika sporter, som längdskidåkning, cykling och löpning. Motion + tillverkas av High Impact PC, ett material som är både lättviktigt och starkt, med skalmar, Temple Tips och näsdel i friktionsgummi som säkerställer att solglasögonen sitter bekvämt på näsan. Sportglasögonen är även utrustade med en slitstark Smoke with silver mirror-lins, som är anpassad och särskilt lämplig för användning i starkt solljus, och som ger 100% skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar. Glasögonen kommer även med två utbytbara linser, en i Orange och en i Clear, som är lämpliga för måttliga till soliga förhållanden, respektive för natt- eller inomhusbruk. Samtliga linser tillverkas av polykarbonat, som är hela tio gånger så slagtåligt som plast eller glaslinser och ger dig den högsta nivån av skydd. Lämpad för mindre till normalstora ansikten. Lins : Smoke with silver mirror + Orange + Clear Filterkategori : 3 / 2 / 0 Ljusinsläpp : 8-18% / 18-43% / 80-100% Medföljer : Skyddsfodral, putsduk Standard : CE-märkt
 • Oakley Frogskin Polished Black / Grey

  Oakley Frogskin Polished Black / Grey
  Oakley Frogskin Polished Black / Grey är ett par klassiska solglasögon som har inspirerats av 80- talets popkultur. Det var tiden då Ronald Reagan regerade i Vita Huset, The Terminator gick på bio och Run DMC hade stjärnglans. Det var även den tiden då Oakley skapade de unika solglasögonen som fick namnet Frogskins. Oakley återupplivade originalet från 80- talet för att dela med sig en bit av historien. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • 4 bas i linsgeometri med HDO™ Lins GREY Ljusgenomsläpp: 17% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Neutral Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Northug Sunsetter Junior

  Northug Sunsetter Junior
  Sunsetter Junior är barn- och ungdomsutgåvan av bästsäljaren Sunsetter. Sportglasögonen är flexibla med en trestegs näsklämma och justerbara glasögonstänger. Northug Sunsetter JR kommer med spegellinsen Revo som håller CE EN166-standarden så att skadliga UV-strålar blockeras. Northugs logotyp är ingraverad på linsen. Juniorglasögonen från Northug Eyewear kommer med glasögonpåse och putsduk i mikrofiber.
 • Oakley Sylas Pol Clear W/ Prizm Sapph

  Oakley Sylas Pol Clear W/ Prizm Sapph
  Oakley Sylas Pol Clear W/ Prizm Sapph är snygga sportglasögon med en klassisk ram, pålitliga funktioner, och Prizm™ linser. Ramen är konstruerad med ett lättviktigt O Matter™ material som ökar hållbarheten och ger komfort under hela dagen. Ram- och skalmdesignen ökar periferin samt gör glasögonen kompatibla med hattar medan trepunkts-passformen är gjord för att hålla dem i en exakt optisk inriktning och ge ökad komfort. Linserna är framtagna med Oakleys exklusiva Prizm™ linsteknologi, som utvecklats för att bättre framhäva färger, kontraster och detaljer. Oakleys linser är designade och testade under extrema förhållanden för att säkerställa ett kompromisslöst skydd under en variation av mycket krävande aktiviteter.<br /> <br /> Storlek 57 (M)<br /> <br /> PRIZM SAPPHIRE<br /> Ljusgenomsläpp: 12 %<br /> Ljusförhållanden: Starkt ljus<br /> Kontrast: Ökad<br /> Linsfärg (bas): Grey<br /> Linskategori: 3<br /> <br /> Oakley Sylas Pol Clear W/ Prizm Sapph<br /> SKU:OO9448-0457
 • Oakley Evzero Blades Pol Blk W/ Prizm Road

  Oakley Evzero Blades Pol Blk W/ Prizm Road
  Detta är en automatöversatt text: Oakley® EVZero™ Blades är inspirerade av streetwear-kulturen och globala influencers och har en estetisk stil som är inspirerad av trenden mode möter sportprestanda. Skölden kombinerar templen från varumärkets EVZero-ram med linsskärningen från de ikoniska RazorBlades. SHIELD: En torisk sköld av Plutonite® i en kantlös design för en modemässig stil. LINSER: Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förstärka färg, kontrast och detaljer - finns i en rad olika färgnyanser för att matcha alla stilar.  - LÄTTVIKT: Rimless-designen minskar rammassan för att ge hållbarhet och komfort hela dagen. GRIP: Unobtainium® näsdukar och tinningar ökar greppet för att hålla glasögonen på plats utan att ge avkall på komforten.
 • Oakley Sylas Black Ink / Prizm Jade

  Oakley Sylas Black Ink / Prizm Jade
  Oakley Sylas Black Ink / Prizm Jade är ett par klassiska, stilrena solglasögon som är lätta att bära. Designen är anpassad för att kunna användas tillsammans med huvudbonader som mössor, kepsar och hjälmar. Bågarna är bekväma att bära under hela dagen, ger ett bra skydd och inkluderar Prizm™ Lens Technology. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • Kompatibel med huvudbonader • Trepunktsanpassning Lins PRIZM JADE Ljusgenomsläpp: 14% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Oakley Hstn Mtcrbn/Grysmk W/ Prizm Ruby

  Oakley Hstn Mtcrbn/Grysmk W/ Prizm Ruby
  Detta är en maskinöversatt text:<br /> Kulturen slutar aldrig skifta och Oakley® fortsätter att skifta med den. HSTN är en utveckling av de ursprungliga solglasögonen, som först introducerades av Oakley 2021. Den ursprungliga ramen kom till liv efter Oakleys team av designers arbetade nära med vänner av varumärket på jakt efter nästa fräscha ta på livsstilsglasögon. HSTN har samma progressiva design och arv som originalet, inklusive slående moderniserade cirkulära linser och en moderniserad triggerstam. Bågen har växtbaserat BiO-Matter®*-material som ger samma komfort hela dagen som Oakley länge har varit känt för, tillsammans med Unobtainium®-nässkydd för oöverträffad komfort och förbättrat grepp.<br /> <br /> *BiO-Matter är tillverkat av biomaterial med minst 56% biobaserat kolinnehåll (motsvarar förhållandet mellan ricinolja och fossila källor)<br /> - DESIGN - Fräsch tolkning av en klassisk form i en progressiv design inspirerad av kulturella underströmmar och med en blinkning till vårt arv<br /> - RAMMMATERIAL - Lätt och hållbar BiO-Matter®-ram som ger komfort hela dagen<br /> - NOD TO THE PAST - Moderniserad avtryckarspindel inspirerad av Oakleys ikoniska Razor Blade och mittramdesign influerad av SubZero<br /> - NO-SLIP GRIP: Unobtainium® nosepads ger ett halkfritt grepp när de är våta för att öka retentionen<br /> - SE MER DETALJER - Tillgängliga med Prizm™ linsteknik som är utformad för att förbättra färg och kontrast så att du kan se mer detaljer<br /> - PRESCRIPTION READY - Finns med Oakley Authentic Prescription-linser som är laseretsade med ellipslogotypen på vänster lins för att bevisa Oakleys äkthet och kvalitet.<br /> <br /> Oakley Hstn Mtcrbn/Grysmk W/ Prizm Ruby<br /> OO9242-0252
 • Oakley Evzero Blades Mtt Blk W/Clr-Blk Pht

  Oakley Evzero Blades Mtt Blk W/Clr-Blk Pht
  Detta är en automatöversatt text:   -Oakley® EVZero™ Blades är inspirerade av streetwear-kulturen och globala influencers och har en estetisk stil som är inspirerad av trenden mode möter sportprestanda. Skölden kombinerar templen från varumärkets EVZero-ram med linsskärningen från de ikoniska RazorBlades. SHIELD: En torisk sköld av Plutonite® i en kantlös design för en modemässig stil. LINSER: Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förstärka färg, kontrast och detaljer - finns i en rad olika färgnyanser för att matcha alla stilar.  - LÄTTVIKT: Rimless-designen minskar rammassan för att ge hållbarhet och komfort hela dagen. GRIP: Unobtainium® näsdukar och tinningar ökar greppet för att hålla glasögonen på plats utan att ge avkall på komforten.
 • Bliz Matrix Smallface Matt White

  Bliz Matrix Smallface Matt White
  Bliz Matrix Smallface Matt White är en glasögonmodell som passar bäst till mindre ansikten. Fulladdad med design, teknik och attityd. Matrix Smallface är de perfekta sportglasögonen för cykel, längdskidåkning och andra multisporter. Sportglasögon med Hydro Lens System och ett brett cylindriskt synfält som gör att du kan uppleva en ny dimension av omgivningen. I race-position ökar du sikten med en betydande andel gentemot andra glasögon, vilket gör sportglasögonen högpresterande i de mest krävande av sporter. Matrix Small är tillverkad i det lätta och flexibla materialet TR90 och kommer med justerbara skalmändar och näsdel för optimal passform och komfort. Med strategiskt placerade ventilationshål i den övre delen av linsen ökar luftcirkulationen och minskar fuktigheten för ett imfritt användande. Sportglasögonen är testade och hyllade av flera kända idrottsmän runt om i världen. Matrix Small levererar ”likes” vart du än går, mycket tack vare den slående designen och dess fantastiska synfält. Justerbar näsdel CE Standard Grilamid TR90 Hydro Lens System Rubber Wire Core Okrossbar Polykarbonatlins 100% UVA och UVB skydd Vikt 34 g
 • Julbo Cham Polarized 3

  Julbo Cham Polarized 3
  Julbo Cham Polarized 3 är ett par klassiska solglasögon för den nya generationens nostalgiska bergsbestigare, som vill ha den autentiska ramen med sina läderskärmar som bars av bergsbestigarna från Chamonix i forna dar. Den här uppdaterade versionen kommer dock med en rad funktioner som ger dem både en hög komfort och prestanda under äventyren i bergen och turerna på stan, som 360° justerbara skalmar med Grip Tech för bättre fäste som inte fastnar i håret. Den lätta, polariserade polykarbonat-linsen är dessutom lämplig för de flesta aktiviteter på havet eller i bergen då du inte kommer bländas från vattnet eller snön, och skyddar mot farliga UVA, UVB och UVC-strålar. Teknisk information Vikt : 39 g Gångjärn : Ja Linsdjup : 50 mm Avstånd : 19 mm Längd, skalmar : 145 mm Bas : 6 mm Linsstorlek : 58 Skyddsindex : CAT 3 Ljusförhållanden : Starkt solljus Ljusinsläpp : 12%
 • Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart

  Skidglasögon + Snowboard F2 100 Soligt Väder Svart
  Skidglasögon med specialglas för bra sikt i soligt väder i snön, och med justeringar som får dem att sitta perfekt.
 • Oakley Latch Matte Brown Tortoise / Prizm Black

  Oakley Latch Matte Brown Tortoise / Prizm Black
  Oakley Latch Matte Brown Tortoise / Prizm Black är ett par moderna solglasögon med en retrotouch som har inspirerats av inflytesrika idrottare. De är utformade med en klassisk nyckelhålsbrygga, rundade linser och ett praktiskt skjortklipp på skalmen så att du kan hänga solglasögonen i halsringningen på t-shirten eller fästa dem i skjortfickan. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen med Square O logga i metall • Skjortklipp som gör det möjligt att fästa solglasögonen i din tröja • 4 bas i linsgeometri med HDO™ Lins PRIZM BLACK Ljusgenomsläpp: 11% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Solglasögon Kitesurf Polariserande Ksf 900 Kat 4

  Solglasögon Kitesurf Polariserande Ksf 900 Kat 4
  För kitesurfing i mycket soligt väder (kategori 4).
 • Julbo Vermont Classic Spectron 4

  Julbo Vermont Classic Spectron 4
  Julbo Vermont Classic Spectron 4 är avancerade solglasögon speciellt designade för användning på höga höjder och kommer med heltäckande sidoskydd i läder och fullt justerbara skalmar som även passar perfekt under hjälm. Vermont Classic Spectron 4 är utrustade med Spectron 4-glas som väger minimalt men är väldigt hållbara och anti-reflektionsbehandlade.
 • Oakley Bxtr Matte Black W/ Prizm Black

  Oakley Bxtr Matte Black W/ Prizm Black
  Detta är en automatöversatt text:  - BXTR är en hyllning till Baxter Street, en populär skateplats i Los Angeles där stil och äkthet alltid visas upp, precis som den här ramen. Solglasögonen utvecklades av Oakley®:s team av designers som arbetade nära vänner till varumärket i jakt på nästa fräscha grepp om livsstilsglasögon. Som en blinkning till vårt arv har BXTR en skölddesign och en moderniserad avtryckarstam inspirerad av Oakleys ursprungliga Razor Blade-solglasögon, blandat med modern stil för att höja individualiteten. Det växtbaserade BiO-Matter™ rammaterialet ger lättviktskomfort och hållbarhet. DESIGN - Modern skölddesign inspirerad av Oakleys första sportprestanda-ram. RAMMEMATERIAL - Lätt och hållbar BiO-Matter™-ram ger komfort hela dagen. NOD TO THE PAST - Moderniserad design av avtryckarstam inspirerad av Oakleys ikoniska Razor Blade. NO-SLIP GRIP: Unobtainium® nosepads ger ett glidfritt grepp när de är våta för att hjälpa till att öka retentionen.  - SE MER DETALJER - Tillgänglig med Prizm™ Lens Technology som är utformad för att förbättra färg och kontrast så att du kan se fler detaljer
 • Oakley Bxtr Dsrttan/MT Blk W/ Prizm Ruby

  Oakley Bxtr Dsrttan/MT Blk W/ Prizm Ruby
  Detta är en automatöversatt text:  - BXTR är en hyllning till Baxter Street, en populär skateplats i Los Angeles där stil och äkthet alltid visas upp, precis som den här ramen. Solglasögonen utvecklades av Oakley®:s team av designers som arbetade nära vänner till varumärket i jakt på nästa fräscha grepp om livsstilsglasögon. Som en blinkning till vårt arv har BXTR en skölddesign och en moderniserad avtryckarstam inspirerad av Oakleys ursprungliga Razor Blade-solglasögon, blandat med modern stil för att höja individualiteten. Det växtbaserade BiO-Matter™ rammaterialet ger lättviktskomfort och hållbarhet. DESIGN - Modern skölddesign inspirerad av Oakleys första sportprestanda-ram. RAMMEMATERIAL - Lätt och hållbar BiO-Matter™-ram ger komfort hela dagen. NOD TO THE PAST - Moderniserad design av avtryckarstam inspirerad av Oakleys ikoniska Razor Blade. NO-SLIP GRIP: Unobtainium® nosepads ger ett glidfritt grepp när de är våta för att hjälpa till att öka retentionen.  - SE MER DETALJER - Tillgänglig med Prizm™ Lens Technology som är utformad för att förbättra färg och kontrast så att du kan se fler detaljer.
 • Oakley Frogskins Matte Black / Prizm Violet

  Oakley Frogskins Matte Black / Prizm Violet
  Oakley Frogskins Matte Black / Prizm Violet är ett par klassiska solglasögon som har inspirerats av 80- talets popkultur. Det var tiden då Ronald Reagan regerade i Vita Huset, The Terminator gick på bio och Run DMC hade stjärnglans. Det var även den tiden då Oakley skapade de unika solglasögonen som fick namnet Frogskins. Oakley återupplivade originalet från 80- talet för att dela med sig en bit av historien. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • 4 bas i linsgeometri med HDO™ Lins PRIZM VIOLET Ljusgenomsläpp: 13% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Oakley Latch Beta Matte Black / Prizm Grey

  Oakley Latch Beta Matte Black / Prizm Grey
  Oakley Latch Beta Matte Black / Prizm Grey är ett par snygga solglasögon som utformats med en praktisk spärr som fästs på din skjorta för enkel förvaring, men med sin djärva linsform och arkitektur är det tveksamt om du ens vill ta av dom. Den lätta men ändå hållbara O Matter™-designen ger dig en fräsch look och är en av Oakleys mest populära ramar. Egenskaper • Näsdynor av silikon för komfort och justerbarhet • Trepunktspassform • Ram passar för medelstora till stora ansikten • Prizm™-linser förbättrar färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse • Plutonite™ -linsmaterial erbjuder bra UV-skyddsfiltrering, 100% av allt UVA, UVB upp till 400 nm och skadligt blått ljus • Iridium™ linsbeläggning reducerar bländning och ställer in ljustransmissionen • Optimal precision och stöthållbarhet som uppfyller eller överträffar ANSI Z80.3-krav • HDO™ Optics för kristallklar syn och stöthållbarhet Lins PRIZM GREY Ljusgenomsläpp: 17% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Julbo Loop L Spectron 4 Baby

  Julbo Loop L Spectron 4 Baby
  Julbo Loop L Spectron 4 Baby är solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 3 - 5 år. Dessa solglasögon är designade med en rundad, omlindad form och ger perfekt skydd tack vare total täckning och högkvalitativa polykarbonat SPECTRON 4-linser med en Flash finish teknik som förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. Solglasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med en flexibel näsdel som är stöttålig och har bra grepp. Skalmarna har en ergonomisk profil som går långt bak på huvudet för ett bättre grepp, ökat skydd och ett gott synfält samt är symmetriska så att barnen kan använda dem åta båda hållen. Solglasögonen är gjorda av allergivänliga och färgfria material. Med Julbo Loop L Spectron 4 Baby har Julbo designat solglasögon som skyddar barnens ögon och en ram som de älskar att bära! Denna modell kommer med ett platt elastiskt snöre. Specifikationer Ålder: 3 - 5 år Vikt: 18 g Gångjärn: Nej Linsdjup: 36 mm Avstånd: 14 mm Längd, skalmar: 108 mm Bas: 6 mm Linsstorlek: 43 Skyddsindex: Cat. 4 Ljusinsläpp (VLT): 5% Material: Polykarbonat
 • Oakley Sylas Black Ink / Sapphire Iridium

  Oakley Sylas Black Ink / Sapphire Iridium
  Oakley Sylas Black Ink / Sapphire Iridium är ett par klassiska, stilrena solglasögon som är lätta att bära. Designen är anpassad för att kunna användas tillsammans med huvudbonader som mössor, kepsar och hjälmar. Bågarna är bekväma att bära under hela dagen, ger ett bra skydd och inkluderar Prizm™ Lens Technology. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • Kompatibel med huvudbonader • Trepunktsanpassning Lins SAPPHIRE IRIDIUM Ljusgenomsläpp: 13% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Neutral Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Oakley Latch Beta Olive Ink / Prizm Tungsten

  Oakley Latch Beta Olive Ink / Prizm Tungsten
  Oakley Latch Beta Olive Ink / Prizm Tungsten är ett par snygga solglasögon som utformats med en praktisk spärr som fästs på din skjorta för enkel förvaring, men med sin djärva linsform och arkitektur är det tveksamt om du ens vill ta av dom. Den lätta men ändå hållbara O Matter™-designen ger dig en fräsch look och är en av Oakleys mest populära ramar. Egenskaper • Näsdynor av silikon för komfort och justerbarhet • Trepunktspassform • Ram passar för medelstora till stora ansikten • Prizm™-linser förbättrar färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse • Plutonite™ -linsmaterial erbjuder bra UV-skyddsfiltrering, 100% av allt UVA, UVB upp till 400 nm och skadligt blått ljus • Iridium™ linsbeläggning reducerar bländning och ställer in ljustransmissionen • Optimal precision och stöthållbarhet som uppfyller eller överträffar ANSI Z80.3-krav • HDO™ Optics för kristallklar syn och stöthållbarhet Lins PRIZM TUNGSTEN Ljusgenomsläpp: 14% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Bronze Linskategori: 3
 • Oakley Flak 2.0 XL Black Camo W/ Prizm Ruby

  Oakley Flak 2.0 XL Black Camo W/ Prizm Ruby
  Detta är en automatöversatt text:  - XL-utgåvan erbjuder en ram i standardstorlek med förbättrad linsskydd, och varje millimeter av den perifera vyn är optimerad med High Definition Optics® i en slitstark men lättviktig design som tar prestandan till nästa nivå och ger dig stilen med på resan. Lättviktigt O Matter™ rammaterial med ellipsmetallikoner som accenter. Unobtainium® öronsocklar och näspads för ökad komfort och prestanda Linsgeometri med 8,75 baslinser med HDO®. Tillgänglig med Prizm™-linser för att förbättra färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse. Polariserade och Iridium®-linser finns tillgängliga Tillgängliga med Oakley Authentic Prescription Lenses Skyddande mjukt valv ingår
 • Skistart Sportglasögon Expert

  Skistart Sportglasögon Expert
 • Oakley Ev Zero Blades Matte Black W/ Prizm Black

  Oakley Ev Zero Blades Matte Black W/ Prizm Black
  Oakley Ev Zero Blades Matte Black W/ Prizm Black är snygga estetiska sportglasögon inspirerade av streetwear och globala influencers. Dessa sportglasögon har ett skydd av Plutonite® i en ramlös design för en fashion-forward stil samt för att minska rammassan vilket ökar hållbarheten och ger komfort under hela dagen. Glasögonen är utvecklade med Prizm ™ linsteknologi, en linsteknologi av hög klass som är designad för att framhäva färger och kontraster så att du kan se fler detaljer. Ett Unobtainium®-nässkydd ökar greppet för att hålla glasögonen säkert på plats vid transpiration, utan att offra komforten. Ett Sport Soft Vault fodral, en mikropåse ingår och extra näskuddar ingår. Specifikationer Ljusgenomsläpp: 11%% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grå Linskategori: 3
 • Julbo Cham Spectron 3 CF

  Julbo Cham Spectron 3 CF
  Julbo Cham Spectron 3 CF är ett par klassiska solglasögon för den nya generationens nostalgiska bergsbestigare, som vill ha den autentiska ramen med sina läderskärmar som bars av bergsbestigarna från Chamonix i forna dar. Den här uppdaterade versionen kommer dock med en rad funktioner som ger dem både en hög komfort och prestanda under äventyren i bergen och turerna på stan, som 360° justerbara skalmar med Grip Tech för bättre fäste som inte fastnar i håret. Den lätta och stöttåliga polykarbonat-linsen är dessutom lämplig för de flesta aktiviteter, och skyddar mot farliga UVA, UVB och UVC-strålar. Teknisk information Vikt : 39 g Gångjärn : Ja Linsdjup : 50 mm Avstånd : 19 mm Längd, skalmar : 145 mm Bas : 6 mm Linsstorlek : 58 Skyddsindex : CAT 3 Ljusförhållanden : Starkt solljus Ljusinsläpp : 12%
 • Oakley Holbrook XL Pol Black W/ Prizm Black

  Oakley Holbrook XL Pol Black W/ Prizm Black
  Detta är en automatöversatt text: Holbrook™-looket, från den ikoniska stilen till nyckelhålsbron och metallnitar, har skalats upp för att passa större ansikten. Hållbarhet och komfort hela dagen med lättviktigt O Matter™™ rammaterial. Trepunktsanpassning:   -Komfort och prestanda som håller linserna i exakt optisk riktning. Ram lämplig för medelstora till extra stora ansikten Samma linsproportioner som den ursprungliga Holbrook, tillgänglig i en större storlek Prizm™-linser förbättrar färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse HDPolarized:   -Minimerar bländning genom teknik som ger en omfattande, enkelskiktad lins (tillval). Linsmaterialet Plutonite® erbjuder bästa UV-skydd som filtrerar 100 % av alla UVA- och UVB-strålar upp till 400 nm och en del av det skadliga blå ljuset. Optimal precision och slagtålighet som uppfyller eller överträffar ANSI Z80.3:s optiska och slagtålighetsnormer. HDO®-optik för kristallklar syn och slagtålighet Tillgängliga med Oakley Authentic Prescription Lenses
 • Oakley Turbine Matte Carbon / Prizm Grey

  Oakley Turbine Matte Carbon / Prizm Grey
  Oakley Turbine Matte Carbon / Prizm Grey är ett par snygga solglasögon som blir extra spännande med utbytbara ikoner och extra bekväma med Unobtainium™ i öronstrumporna och näskuddarna som gör att de sitter säkert på plats. Tillsammans med rena former i ett bekvämt lättviktigt OMatter™, en linsform som inspirerats av Oakleys populära Hijinx™ solglasögon samt en hög hållbarhet och prestanda, gör Turbine vilken sportbåge som helst avundsjuk. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • Oakley Twin Toric linsteknologi med HDO™ • Unobtainium™ öronstrumpor and näskuddar för ökad komfort och prestanda • Utbytbara tillbehör Lins PRIZM GREY Ljusgenomsläpp: 17% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Grey Linskategori: 3
 • Oakley Frogskins Matte Tortoise / Prizm Tungsten

  Oakley Frogskins Matte Tortoise / Prizm Tungsten
  Oakley Frogskins Matte Tortoise / Prizm Tungsten är ett par klassiska solglasögon som har inspirerats av 80- talets popkultur. Det var tiden då Ronald Reagan regerade i Vita Huset, The Terminator gick på bio och Run DMC hade stjärnglans. Det var även den tiden då Oakley skapade de unika solglasögonen som fick namnet Frogskins. Oakley återupplivade originalet från 80- talet för att dela med sig en bit av historien. Egenskaper • Lättviktigt O Matter™- material i ramen • 4 bas i linsgeometri med HDO™ Lins PRIZM TUNGSTEN Ljusgenomsläpp: 14% Ljusförhållanden: Starkt ljus Kontrast: Ökad Linsfärg (bas): Bronze Linskategori: 3
 • 4KAAD Snow Eagle Yellow

  4KAAD Snow Eagle Yellow
  4KAAD Snow Eagle black/white SNOW EAGLE är en sportglasöga med ett visir som enkelt fälls upp eller ner, (flip). Produkten levereras med 2 extra linser för byte, (1 färg / 1 klar lins) elastikbandet kan enkelt justeras för bekväm montering. Linsens läge ger bra luftcirkulation vilket minskar att glasögonen immar igen. Linserna har UV-skydd och Anti-fog hot.
 • Julbo Vermont Classic Spectron 3 CF

  Julbo Vermont Classic Spectron 3 CF
  Möt solglasögonen som fått lovord från både rockstjärnor och bergsäventyrare! Julbo Vermont Classic Spectron 3 CF är en tidlös klassiker och symboliserar de traditionella solglasögonen för bergsbestigare samt ger dig maximalt solskydd i extrema förhållanden. Heltäckande sidoskydd i läder ger en perfekt kombination av skydd och tidlös stil samt flexibla skalmavslut ger bra grepp runt öronen. Linsen är lätt men ger ändå bra stötresistens samt är lämplig för alla möjliga aktiviteter. Linsfakta: Solskydd: Cat.3 VLT: 12% Material: Polykarbonat Övrig fakta: Storlek: 51 Längd skalmar: 172 Linsdjup: 51 Gångjärn: Ja Distans: 23 Bas: 6
 • Oakley Leadline Clear W/Prizm Sapphire Polar

  Oakley Leadline Clear W/Prizm Sapphire Polar
  Detta är en automatöversatt text:   -Leadline är inspirerad av den aktiva kvinnan som uppskattar enkelhet i rörelse och erbjuder antydningar av en ikonisk siluett i en hållbar, lätt O-Matter™-ram som är mycket funktionell och ytterst bekväm. Raffinerade funktioner inkluderar no-slip nosepads som ger förbättrat grepp utan att sno sig i håret, ingjutna öronsnäckor vid tinningarna för förbättrad retention och en 6-basig omlott för optimerad täckning och synfält. ACTIVE DESIGN - En del av Oakleys Women's Collection, utformad för att ge den ultimata passformen och prestandan i en Wayfarer-inspirerad silhuett med en 6-basig omlott.  - Lättvikt - Slitstarkt och lätt O-Matter™ rammaterial ger komfort hela dagen. KOMFORTABEL & - HÅRFRÄTT - Öronbågarna är gjutna på tinningarna för att hjälpa till att ge komfort hela dagen och utmärkt hållning.  - NO-SLIP NOSEPADS - No-slip Unobtainium® näsdukar hjälper till att hålla ramen från att glida ner i ansiktet utan att kompromissa med stilen.   - SE MER DETALJER - Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förbättra färg, kontrast och detaljer för att få ut det mesta av varje aktivitet.  - OAKLEY AUTHENTIC PRESCRIPTION LENSES - Finns med Oakley Authentic Prescription-linser, etsade med ellipslogotypen, som bevis på Oakleys äkthet och kvalitet.
 • Oakley Flak 2.0 XL Matte Black W/Prizmdph2O Pol

  Oakley Flak 2.0 XL Matte Black W/Prizmdph2O Pol
  Detta är en automatöversatt text: XL-utgåvan erbjuder en ram i standardstorlek med förbättrad linsskydd, och varje millimeter av den perifera vyn är optimerad med High Definition Optics® i en slitstark men lättviktig design som tar prestandan till nästa nivå och ger dig stilen med på resan. Lättviktigt O Matter™ rammaterial med ellipsmetallikoner som accenter. Unobtainium® öronsocklar och näspads för ökad komfort och prestanda Linsgeometri med 8,75 baslinser med HDO®. Tillgänglig med Prizm™-linser för att förbättra färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse. Polariserade och Iridium®-linser finns tillgängliga Tillgängliga med Oakley Authentic Prescription Lenses Skyddande mjukt valv ingår
 • Northug Silver Performance

  Northug Silver Performance
  Sportglasögon för all typ av aktivitet. 100% UV skyddad lins tillverkad i polycarbonat som gör linsen extremt slitstark. Modellen Silver har en färgad spegellins (REVO) som är vattenavvisande. Linsen är behandlad för att skydda mot imma. Tack vare konstruktionen SwiftClick har det aldrig varit så enkelt att snabbt byta lins. Justerbara bågar och näsklämma gör det enkelt att anpassa passformen efter ansiktet. Medföljer: Fodral, påse och rengöringsduk. Två storlekar: Standard och Narrow (för smalare ansikten).
 • Northug Daylight

  Northug Daylight
  Daylight är våra livsstilsglasögon. De passar till allt, vandring, fjäll, bil eller i stan. Bågarna är tillverkade av flexibelt och termoplastiskt material för att passa de flesta huvuden och ansikten. Linserna är tillverkade av polykarbonat, som är praktiskt taget okrossbart. Linserna har solskyddsklass 3 och är CE-märkta.
 • Oakley Encoder Matte Carbon W/ Prizm 24K

  Oakley Encoder Matte Carbon W/ Prizm 24K
  Detta är en automatöversatt text: Encoder är en sportmodell som är utformad för att användas i flera olika sportkategorier och är designad med funktionalitet för hatt- och hjälmpassform i åtanke. Den progressiva omslagsdesignen skapar ett unikt utseende med överlägsen täckning och förbättrat synfält. Linsens förlängda omslag, tillsammans med kalibrerad styvhet och lågprofilerade tinningar gör Encoder till ett självklart val för ett brett spektrum av sporter i en mängd olika ljusförhållanden. MULTI-SPORT DESIGN - Funktionell sportdesign med optimerad täckning, bredare synfält, ramhållning och stötskydd. REVOLUTIONÄR LINSDESIGN - Framsteg inom optisk design har gjort det möjligt att utforma linsen med en utökad omslagsform och styvhet i viktiga områden som efterliknar de strukturella egenskaperna hos en ram. TEMPLER SOM PASSAR TILL HATT OCH HELMET - O-Matter™-bågarna har utformats för att ha en låg profil som passar till hattar och hjälmar. NO-SLIP GRIP - Unobtainium® öronbågar och näspads hjälper till att ge behållning på sportnivå med ett glidfritt grepp och komfort hela dagen. SE MER DETALJER - Finns med Prizm™-linser som är utformade för att förbättra färg och kontrast så att du kan se fler detaljer.
 • Spektrum Kall Grey Tortoise - Brown Lens

  Spektrum Kall Grey Tortoise - Brown Lens
  Kall ger dig ett brett skydd och vinkeln kombinerat med formen levererar ett skydd som är överlägset likvärdiga bågar och förhöjer ditt perifera skydd för en optimerad upplevelse. Designad för långvarigt aktivt användande så ha alltid ett par Kall med dig för en maxad upplevelse.
 • Spektrum Anjan Black Grey

  Spektrum Anjan Black Grey
  Spektrum Anjan Black Grey är ett par sportsolglasögon designade för en optimal passform på de allra flesta ansiktsformer och ger en högpresterande skydd tack vare den distinkta formen. Designad för långvarigt aktivt användande som löpning, cykling eller klättring ger Zeisslinsen ett ultimat skydd när du utsätts för starkt ljus under lång tid. Denna lins ger dina ögon skydd från starka reflektioner och ger det bästa komforten och en naturlig färgåtergivning. Zeisslinsen ger en ökad kontrast under soliga eller molniga dagar, ger ett djup till färgerna och en oslagbar bildåtergivning i en bergs eller skogsmiljö. Produktfakta: Performance lins från Carl Zeiss med ultimat UV-skydd och maximal klarhet Bio-baserad Grilamid ram med oslagbar flexibilitet, hållbarhet och låg vikt Gummerade non-slip fullt justerbara skalmar Utbytbara näskuddar i non-slip gummi (2 storlekar inkluderade) för optimal passform Ri-Pel vattenavvisande och högpresterande anti-scratch linsbehandlingar Extremt hållbar och slagtålig lins Förvaringspåse i microfiber, Utbytbara linser Tillverkade i Italien