Hestra längdskidhandskar

Längdskidhandskar från Hestra har bra grepp tack vare Ergo Grip. Olika handskar finns för olika behov och temperaturer. Hestra har även speciella skidskyttehandskar som de utvecklat för Svenska skidskyttelandslaget.

Populärt inom Hestra längdskidhandskar

 • Ergo Grip Windstopper Race

  Ergo Grip Windstopper Race
  Material: 100% polyester
 • Comfort Tracker Mitt

  Comfort Tracker Mitt
  *Yttermaterial: Vind-, vattenavvisande och ventilerande. 100% polyester. *Isolering: G-Loft är ett tunt polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringskapacitet, även under våta förhållanden. G-loft är snabbtorkande och har en god ventilationsförmåga. *Slitstarkt foder med en mjuk känsla. Materialet är borstat för att binda mer luft och därigenom ge en ökad isolering. 100% polyester.
 • Hestra XC Over Mitt

  Hestra XC Over Mitt
  XC Over Mitt Enkel och smidig skalhandske utvecklad för längdskidåkning. Avsedd att bäras som ett andra förstärkningslager över din längdskidåkningshandske för ökad värme. Lätt att rulla ihop i jackfickan och ta fram vid behov. Tål maskintvätt.
 • Hestra Women's W.s. Breeze - Mitt Black

  Hestra Women's W.s. Breeze - Mitt Black
  Hestra Women's W.s. Breeze - Mitt är en stretchig och smidig tumhandske i dammodell med ovanhand i vindtätt och andningsbart GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze tyg. Innerhanden är tillverkad av slitstark stretchig polyester och piquésömnad i handflatan ger en smidig passform samt nära grepp om skidstaven. Handsken är utrustad med fleece-näsduk och är elastisk runt handleden för att göra den lätt att dra på. Den har även vindtät lycra i mudd och tål maskintvätt.

Fler tips på Hestra längdskidhandskar

 • XC Pace 5 Finger

  XC Pace 5 Finger
  Material: 100% polyesterFoder: 100% polyester
 • Women's XC Primaloft - 5 Finger

  Women's XC Primaloft - 5 Finger
  *Yttermaterial: Ovandel i 3-lagers interlock med vind-, vattentät och ventilerande 100% polyester. Stretch polyester *Isolering: Primaloft Mjukt, dunliknande polyester som är isolerande, ventilerande och vattenavvisande. *Foder: Borstad polyester *Tål maskintvätt *Neoprenmudd.
 • Hestra Klaebo Pro Model Fuchsia

  Hestra Klaebo Pro Model Fuchsia
  Internationellt välkända längdåkaren Johannes Høsflot Klæbo’s Pro Model är gjord i vindtät, vattenavvisande och ventilerande Lycraväv på ovanhand och slitstark stretchpolyester i innerhand. Ett tunt membran av PTFE släpper ut överskottsvärme och kroppsfukt samtidigt som det hindrar väta att tränga in. Materialet är vind- och vattentätt. Handsken är fodrad med vindtät och ventilerande GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®. Hestra Klaebo Pro Model - 5 Finger är designad med en kortade mudd för enklare användning ihop med pulsklocka samt är utrustad med nästork i fleece och resår runt handleden. Tål maskintvätt Material Foder: GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Membran: GORE-TEX (38% polyamide, 62% ePTFE-GORE-TEX) Yttermaterial: Hestra Lycra polyamidväv (82% polyamid, 18% PU), Stretch polyester (70% polyester, 30% PU)
 • Hestra Tracker Jr. - 5 Finger

  Hestra Tracker Jr. - 5 Finger
  Hestra Tracker Jr. - 5 Finger är en varm och Primaloft Gold-isolerad längdhandske för juniorer. HESTRA 3-layer Interlock polyesterväv på ovanhand och slitstark stretchpolyester i innerhand. Få sömmar för att undvika skav och neoprenmudd med kardborre. Egenskaper Tål maskintvätt Neoprenmudd Fakta Yttermaterial:HESTRA 3-lagers interlock polyesterväv, vind-, vattenavvisande och ventilerande, 100% polyester. Stretch polyester, 70% polyester, 30% PU. Isolering: Primaloft Gold Mjukt, dunliknande polyester som är isolerande, ventilerande och vattenavvisande. 100% polyester. Foder: Borstad polyester. Borstad polyester: Slitstarkt foder som är borstat för att bli mjukare och binda mer luft för ökad isolering. 100% polyester.
 • Hestra Omni - Mitt Black

  Hestra Omni - Mitt Black
  Hestra Omni - Mitt är en kort, stilren och följsam freeridehandske helt i nötnappa. Fodrad med mjuk polyester och isolerad med värmande G-loft. Neoprenmudd med kardborrestängning och medföljande handcuffs. Egenskaper Elastiskt dragband med kardborre Handcuffs Neoprenmudd Dragband Fakta Yttermaterial: Impregnerad nötnappa Isolering: G-Loft 100% polyester Foder: Borstad polyester Slitstarkt foder som är borstat för att bli mjukare och binda mer luft för ökad isolering. 100% polyester.
 • Hestra Ergo Grip Windstopper Race Royal Blue

  Hestra Ergo Grip Windstopper Race Royal Blue
  Hestra Ergo Grip Windstopper Race är en kort längdhandske med nära passform och Ergo Grip-konstruktion. Ergo Grip innebär extra förböjda fingrar, överlappande sömmar och minimalt med överskottsmaterial i handflatan. Handsken är tillverkad i Gore Windstopper Breeze och stretch polyester. Andra praktiska egenskaper är dragband med kardborrelås samt resår runt handleden. Material: Yttermaterial: Gore Windstopper Breeze
 • Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger Black

  Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger Black
  Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger är en stretchig och smidig längdskidhandske i dammodell med ovanhand i vindtätt och andningsbart GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze tyg. Innerhanden är tillverkad av slitstark stretchig polyester och piquésömnad i handflatan ger en smidig passform samt nära grepp om skidstaven. Handsken är utrustad med fleece-näsduk på tummen och är elastisk runt handleden för att göra den lätt att dra på. Den har även vindtät lycra i mudd och mellan fingrar samt tål maskintvätt.
 • Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger Offwhite

  Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger Offwhite
  Hestra Women's W.s. Breeze - 5 Finger är en stretchig och smidig längdskidhandske i dammodell med ovanhand i vindtätt och andningsbart GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze tyg. Innerhanden är tillverkad av slitstark stretchig polyester och piquésömnad i handflatan ger en smidig passform samt nära grepp om skidstaven. Handsken är utrustad med fleece-näsduk på tummen och är elastisk runt handleden för att göra den lätt att dra på. Den har även vindtät lycra i mudd och mellan fingrar samt tål maskintvätt.
 • Hestra Wool Terry Jr Splitt Mitt

  Hestra Wool Terry Jr Splitt Mitt
  En mångsidig barnhandske lämplig för längdskidåkning och cykling i kallare väder. Ovanhand är tillverkad i GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® med slitstark stretchpolyester i innerhand. Designad med ett löstagbart ullfrottéfoder för enkel tvättning och torkning.

Biathlon Trigger Comp handskar för skidskytte

Hestras modell Biathlon Trigger Comp är en skidskyttehandske med förböjda fingrar och dämpande padding för att ge stöd och absorbera rekyl.

Fler produkter från Hestra