Gummiband

Ett enkelt sätt att träna funktionell träning är med gummiband. Träningsband används för att få upp styrka, smidighet och snabbhet. Banden är oftast tillverkade i tålig latex i olika tjocklek. Genom att köpa flera olika kan du variera motståndet beroende på muskelgrupp.

En del resistance bands är smala och rejält starka. Gummiband med handtag passar bäst för stakmusklerna. Andra är bredare och används mycket till stretching och rörlighetsträning. Här nedanför hittar du alla olika typer av loop bands och öppna gummiband med handtag bäst för stakträning.

Populärt inom gummiband

 • Casall Mini Band

  Casall Mini Band
  Casall Mini band är et lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och tona rumpmuskulaturen. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet för utomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • Master Fitness Powerband

  Master Fitness Powerband
  Kraftiga gummiband för träning med lyft, drag och avlastning för kroppsvikten vid övningar med kroppen som belastning. Finns i fyra motståndsnivåer som också kan kombineras för att få ökat motstånd. Modell Omkrets Bredd Tjocklek Röd 2-14 kg 200 cm 1,3 cm 0,45 cm Svart 5-23 kg 200 cm 2,2 cm 0,45 cm Lila 12-35 kg 200 cm 3,2 cm 0,45 cm Grön 20-50 kg 200 cm 4,4 cm 0,45 cm
 • Abilica Rubberbands Set Eco

  Abilica Rubberbands Set Eco
  Set med 3 stk. RubberBands med olik styrka. Gummibanden är producerad i naturgummi. Praktisk påse för uppbevaring följer med. Träningsbanden har hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll. 100% naturlig och tillverkad i gummins hemland Thailand. Banden är miljövänliga och 100% nedbrytbara. Banden innehåller inga syntetiska materialer. Motstånd RubberBands Set Lätt: ca 4 – 15.5 kg Medium: ca 7 – 25 kg Hård: ca 9 – 34 kg
 • Flex band light 1pcs - Light grey

  Flex band light 1pcs - Light grey
  Vårt Flex-band är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Bandet är smalt och är strukturmönstrad vilket ger bättre grepp. Kan användas för både över- och underkroppen.

Fler tips på gummiband

 • vidaXL Träningsstång svart och rosa

  vidaXL Träningsstång svart och rosa
  Träningsstången från Avento är enkel att använda. Den låter dig göra en mängd olika övningar som stärker rygg, mage, ben, axlar och armar. Stången är utrustad med ett skumöverdrag som ger ett bekvämt grepp under träningspasset, och förbättrar din uthållighet, balans och rörlighet. Du kan dessutom variera dina styrkeövningar genom att skifta mellan de två motståndsbanden, använda både armar och ben och göra övingen i antingen liggande eller stående position. I den medföljande handboken hittar du flera användbara och utmanande träningspass så att du kan använda träningsstången så effektivt som möjligt. Utrustningens multifunktionella natur låter dig maximera antalet muskler som engageras. Färg: Svart och rosa Material stång: Fiberglas med skum Material fotöglor: Vävd PP Material motståndsband: TPE Total vikt: 550 g Längd stång: 130 cm Diameter skum: 3,5 cm Längd skum: 80 cm Längd elastiskt band: 80 cm Diameter elastiskt band: 8,5 mm och 1 cm Inklusive elastiskt motståndsband med högre motstånd
 • Gymstick Active Workout Band Set

  Gymstick Active Workout Band Set
  Tonar och formar hela kroppen. Ideal för uppvärmning och kroppstoning. Inkluderar 3 motståndsband, träningsblad med förslag på övningar och en link till online-träning.
 • Gorilla Sports Latexband

  Gorilla Sports Latexband
  Latexband med lösa ändar i fem olika färger är ett bra komplement till så väl stretch som styrketräning. Svart - Väldigt tungt Röd - Tungt Grön - Medium Blå - Lätt Rosa - Väldigt lätt För att träna styrka med det kan du antingen dra det runt något eller stå på det och dra och pressa i olika vinklar. I stretch så tar du det runt kroppsdelar för att underlätta att komma åt i alla olika positioner i stretchen. Ett bra alternativ för träning i hemmet, i gymmet eller på resande fot.
 • Better Bodies Glute Force

  Better Bodies Glute Force
  Better bodies glute force är det perfekta träningsredskapet att ta med sig precis överallt! tack vare den stora variationen av övningar du kan utföra med denna produkt så tränar du upp styrka, smidighet&hellip:
 • Pure2Improve Träningsband Pro

  Pure2Improve Träningsband Pro
  Denna uppsättning träningsband från Pure2Improve är en bra utrustning för att träna hela kroppen var du än befinner dig. Träningsutrustningen innehåller 2 band, vadderade fotstöd och flera förankringssystem. Träningsbandet stärker bröst, rygg, buk, armar och ben. Oavsett träningsnivå kan bandet ge träning i världsklass med hjälp av den egna kroppsvikten som motstånd för att bygga styrka och muskler. Färg: Röd och svart Material: Nylon, plast, metall I leveransen ingår: 2 x Remmar Vadderade fotstöd Flera ankarsystem
 • Gorilla Sports Latexband Paket

  Gorilla Sports Latexband Paket
  Här hittar du två olika paket latexband där det ena är med fem olika färger i längden 120 cm medan det andra även det innehåller fem olika färger men har längden 200 cm. Att tänka på är att latexbanden inte sitter ihop i ändarna och utgör en cirkel som traditionella gummiband och att de inte har några handtag i ändarna. Detta kan upplevas som obekvämt och kommer att utmana ditt grepp.
 • PRF Long Resistance band Medium - Black

  PRF Long Resistance band Medium - Black
  Ett effektivt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
 • Gymstick Emotion Spider Tubes

  Gymstick Emotion Spider Tubes
  Mångsidigt verktyg för toning och förstärkning av musklerna i hela kroppen. Spindelröret har fyra slingor med handtag, en slinga för varje lem. Du kan utföra dussintals effektiva funktionella rörelser eller helt enkelt använda den för daglig träning. Lätt att bära, lätt att förvara. Material: TPR
 • Tunturi - Power Band Heavy

  Tunturi - Power Band Heavy
  Tunturi Power Band Hard - Blå. Utmana din träning med Tunturi Power Band.Fäst gummibandet på en skivstång när du till exempel utför knäböj. Detta kräver en större ansträngning för att&hellip:
 • Abilica - ExerTube ECO

  Abilica - ExerTube ECO
  Träningsbanden tillverkas av naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar tränade personer&hellip:
 • Redcord - Powergrip

  Redcord - Powergrip
  Redcord Powergrip är ett extra par med handtag till Redcord slingor som ger dig bättre komfort under träningen. Ger ett stadigt grepp med ett roterande handtag och en bekväm och ergonomisk design.Perfekt&hellip:
 • Abilica - Fitnessband ECO

  Abilica - Fitnessband ECO
  Träningsbanden är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar&hellip:
 • Motion & Fitness PRO Storage Gummiband Wallmounted, Powerband & Mini band

  Motion & Fitness PRO Storage Gummiband Wallmounted, Powerband & Mini band
  Den perfekta förvaringslösningen för gummiband och hopprep. Monteras på vägg.
 • Kraftmark Väggfäste För Gu Mmiband, Powerband & Mini band

  Kraftmark Väggfäste För Gu Mmiband, Powerband & Mini band
  Väggkonsol för gummiband Längd 180 cm Höjd 5 cm Djup 6 cm Tillverkad i Sverige
 • Casall XC Ski Trainer

  Casall XC Ski Trainer
  Detta är en produkt för att träna upp din stakträning inför längdskidåkningen. Ski trainern hjälper dig att träna upp kondition, styrka samt att få in rätt rörelse inför din åkning. Perfekt för dig som inte har möjlighet att komma ut i snöspåren så ofta. Det är även ett bra träningsredskap att använda som uppvärmning innan du ger dig ut på ett pass på snö. Du fäster Ski trainern enkelt i en dörr eller runt en stolpe, sedan är det bara att fatta skidhandtagen och börja staka. Specifikation: Innehåll: Ett par handtag, ett par tygklädda tuber med mediummotstånd, dörrstopp och krokar. Längd i vanligt läge cirka 100 cm. Dörrstopp bredd 50 cm. Laserutskurna positionslinjer. Det övre lagret är gjort av naturligt gummi vilket ger ett utmärkt stöd och dämpning. Mattan är större än många av våra andra mattor så du har mer utrymme. Material: Gummiband är gjort av Latex. Tygöverdrag: TPR. Handtag: tyg och kork. Dörrstopp: Skum och tyg. Skötselråd: Kontrollera alltid produkten före användning och använd den inte om du ser några sprickor eller skador. Vänligen notera! Detta är ett träningsredskap, ska inte användas av barn.
 • Mini band light - Grey

  Mini band light - Grey
  Casall Mini band är ett lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och tona rumpmuskulaturen. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet förutomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • LivePro Resistance Loop Bands

  LivePro Resistance Loop Bands
  Livepro Mini Bands är små elastiska band som ser ut som öglor – de är perfekta för ortodox träning och muskelträning samt för behandling av muskelskador. Minibanden har fått stor popularitet bland proffsatleter för dess mångsidighet. Livepro Mini Bands-setet har fyra olika band med olika motstånd. De olika motstånden ger dig mer mångsidig träning för hela kroppen då olika övningar och olika muskelgrupper kräver olika motstånd från gummibanden. Eftersom vi också märkt att banden alltid försvinner eller läggs på fel plats, t.ex. i solen, har vi också gett banden deras alldeles egna förvaringspåse. Livepro Mini Bands är tillverkade av den mest högkvalitativa latexen som finns på marknaden, vilket gör dem lämpliga för tung användning av aktiva och professionella atleter. Mått: 500x50x0.4/7/9/1.2 mm Material: latex, polyester
 • Rubber band light 2pcs - Light grey

  Rubber band light 2pcs - Light grey
  Casall rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men som ger många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • K-Well Power Tube Nivå 2, Exertube

  K-Well Power Tube Nivå 2, Exertube
 • Redcord - Sling med ringer

  Redcord - Sling med ringer
  Brett rep för både Redcord Trainer och Redcord Mini. Ger tillgång till en rad nya övningar och gör flera övningar bekvämare och enklare att utföra.
 • Gymstick Mini Band Set 4pcs

  Gymstick Mini Band Set 4pcs
  Gymstick Mini Bands är kompakta motståndband som är idealiska för uppvärmningar före sport och kroppsunderhåll. Innehåller 4 olika styrka mini band (ljus, medium, stark, x-stark) och en förvaringsväska.
 • Let´s Bands Power Set Mini, Powerband & Mini band

  Let´s Bands Power Set Mini, Powerband & Mini band
  Powerset MINI innehåller alla tre Powerbands med lätt, medel och tung motståndsgrad. Motståndsband i latex Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer Maximerar kroppsviktsträning som Freeletics och Hiit Skonsam och effektiv träning Detta setet passar perfekt för intensiv träning av hela kroppen samt styrketräning. Dessutom är Powerbands MINI också lämpliga för de som återhämtar sig från knä- och axelskador. Mini-banden är tillverkade för att förbättra styrka och uthållighet, och är ett effektivt och mångsidigt träningsverktyg som kan användas var som helst. De tre olika motstånden är lämpliga för all form av träning och kan användas individuellt eller i kombination - gult (lätt), grön (medel) och blå (tung). De är perfekta för rörelser i sidled, squats och axelstabiliseringsövningar. Var försiktig om du har en latexallergi, eftersom dessa powerband inte är latexfria! Det ingår även tillgång till träning online genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X MINIBANDS 1X BÄRVÄSKA 1X QUICKSTART-GUIDE BONUS: 60 DAGARS ONLINETRÄNING
 • Eleiko Fitness Tube Set - Pvc Handle, Funktionell träning

  Eleiko Fitness Tube Set - Pvc Handle, Funktionell träning
  Slitstarka träningsband med handtag som möjliggör en stor variation av övningar för hela kroppen. Banden är tillgängliga med flera olika motstånd. De är gjorda naturligt gummi och är certifierade med ISO 9001 med CE-märkning. Säljs i set om 4 styrkor - light, medium, strong och heavy.
 • Gymstick Active Power Band

  Gymstick Active Power Band
  Gymstick Power Bands är hållbara träningsband. Perfekt för styrke- och snabbhetsträning, rörlighet och hoppträning. Maxbelastning är 7 kg, 15 kg respektive 30 kg. Maximal utsträckning är hela 250%. light: 208x0,64x0,45cm, motstånd 7,5 kg medium: 208x1,27x0,45cm, motstånd 15 kg strong 208x2,86x0,45cm, motstånd 30 kg
 • Let`s bands - Power Set Lady

  Let`s bands - Power Set Lady
  Allt börjar med tre motståndsnivåer - lätt, medium och hård - vardera i sin egen underbara färg - rosa, ljusrosa och lila. Satsen innehåller också en bärbar nätväska som passar banden, en motivational&hellip:
 • Let´s Bands Power Set Tube, Powerband & Mini band

  Let´s Bands Power Set Tube, Powerband & Mini band
  Med TUBE-setet stärker du och tonar din över- och underkropp med övningar som bicep-curls och squatpressar. Motståndsband i latex 3 gummiband med oilka motstånd Handtagen kan placeras under foten eller runt fotleden för olika övningar Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer TUBE-setet kommer med tre färgkodade gummiband med lätt, medel och tungt motstånd. Handtagen har ergonomiska roterande grepp för maximal komfort. Gummibanden är slitstarka, mångsidiga och lämpliga för alla typer av styrketräning, speciellt för att stärka och tona armar, bröst, axlar, rygg och ben. De är också perfekta för träning av hela kroppen. Fäst TUBES med dörrankaret för en mängd motståndsövningar, så att du enkelt kan träna hemma, på gymmet, på kontoret eller utomhus. Utför samma övningar som du normalt gör med pulley-utrustning. Du får även tillgång till träning online genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X GUMMIBAND 2X MJUKA HANDTAG 1X BÄRVÄSKA 1X POWERBANDS DÖRRANKARE BONUS: 60 DAGARS ONLINETRÄNING
 • Abilica - Fitnessband ECO

  Abilica - Fitnessband ECO
  Träningsbanden är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar&hellip:
 • Better Bodies Resistance Mini Bands

  Better Bodies Resistance Mini Bands
  Låt inte resistance mini bands lura dig. Deras namn och dess enkla design kan få dig att tro att dessa inte är för dig. Men ge dem ett försök och du kommer att förstå exakt varför better bodies&hellip:
 • Gymstick Fabric Mini Band

  Gymstick Fabric Mini Band
  Gymsticks miniband i tyg är det perfekta valet om du är trött på att enkelt ta sönder elastiska band. Dessa band bryts inte eller tröttnar på samma sätt som gummiband. Minibanden finns i tre styrkor och säljs separat. Material: polyester, gummi Mått: Light: 31x6cm, Medium: 33,5x7cm, Strong: 36x8cm
 • K-Well Resistance Tube Blue (Strong), Exertube

  K-Well Resistance Tube Blue (Strong), Exertube
  Motståndsband är en elastisk tubformad rem för att stärka arm-, axel- och ryggmuskler, tillgänglig i tre nivåer av elastiskt motstånd. Populära på idrottsanläggningar för individuella och grupplektioner används motståndsband också allmänt inom rehabilitering och fysioterapi för funktionell muskelrehabilitering. Tillverkad helt i naturgummi har motståndsbandet en dubbelgummilager för en ännu mer solid och säker struktur samt robusta handtag i ändarna för ett bekvämt och anatomiskt grepp. Möjligheten till användning, bärbarheten och intuitiviteten som är typiska för dessa tubformade elastiska band har också gjort dem framgångsrika inom hemmaträning och utomhusträning. Elastisk längd: 112 cm Motståndsbandets längd inklusive handtag: 140 cm Handtagets bredd: 11 cm
 • vidaXL Träningsband Helix rosa

  vidaXL Träningsband Helix rosa
  Träningsbandet Helix från Avento är ett effektivt redskap för att stärka musklerna i överkroppen! Med detta motståndsband kan du snabbt växla mellan övningar och exempelvis träna med bara händerna eller med händerna och fötterna samtidigt. Du kan dessutom variera hur mycket kraft du ska använda: ett brett grepp om bandet skapar mindre motstånd vid utsträckning än när du har händerna närmare varandra. Därför kan du bygga upp övningarnas svårighetsgrad på ett enkelt och effektivt sätt. Färg: Rosa Material: Silikongel Mått: 98 x 10 cm (L x B) 6 öglor på cirka 12 cm 5 tumöppningar
 • Gymstick Exercise Tube Set (3-In-1), Exertube

  Gymstick Exercise Tube Set (3-In-1), Exertube
  Dessa exercise tube är av lättviktsmaterial och är kompakta vilket gör dem perfekta till att använda för träning var som helt, när som helst. De kommer i tre olika motståndsnivåer. Det inkluderas även två avtagbara högkvalitativa handtag.
 • Titan Life PRO Gym Power Band

  Titan Life PRO Gym Power Band
  Power Bands är ett redskap för tung träning, t.ex. armhävningar, bänkpress eller deadlifts. Banden är tillverkade för hög hållbarhet och för att klara av stora motstånd. Utöver viktträning, kan TITAN LIFE Power Bands med fördel användas till Pilates och rehabilitering.
 • Long rubber band medium - Medium Green

  Long rubber band medium - Medium Green
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • Virtufit Gymnastic Gym Rings

  Virtufit Gymnastic Gym Rings
  Gymnastic gym rings ger dig oanade träningsmöjligheter med enbart egen kroppsvikt. Ringarna är enkla att ta med och kan hängas upp vartsomhelst för ett smidigt helkroppspass. Fördelen att träna&hellip:
 • Tunturi - Power Band Medium

  Tunturi - Power Band Medium
  Tunturi Power Band Mediumgrön .Utmana din träning med Tunturi Power Band.Fäst gummibandet på en skivstång när du till exempel utför knäböj. Detta kräver en större ansträngning för att&hellip:
 • Abilica Rubberbands Eco

  Abilica Rubberbands Eco
  Abilica RubberBands ECO är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp. 2 st RubberBand per förpackning. Hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll 100% naturlig/ 100% naturgummi Tillverkad i gummiens hemland Thailand Miljövänlig, 100% biologiskt nedbrytbar Allergivänlig Innehåller inga syntetiska material Motstånd RubberBands Lätt: 4.5 – 18 kg Medium: 6 – 24 kg Hård: 8 – 30 kg
 • Tiguar Double Tube 2.0

  Tiguar Double Tube 2.0
  Tiguar double tube är robust framtagen med 2 st band med öglor för skorna vilket gör det möjligt att träna många muskelgrupper samtidigt designad. Double tube är speciellt utvecklad och framtagen&hellip:
 • PRF Long resistance band light - Black/grey

  PRF Long resistance band light - Black/grey
  Ett effektivt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
 • Better Bodies Glute Force Black Yellow - Medium

  Better Bodies Glute Force Black Yellow - Medium
  Better bodies glute force är det perfekta träningsredskapet att ta med sig precis överallt! tack vare den stora variationen av övningar du kan utföra med denna produkt så tränar du upp styrka, smidighet&hellip:
 • Master Fitness Exertube Pro

  Master Fitness Exertube Pro
  Träningsband från Master med solida handtag och extra förstärkning. Finns i tre olika motståndsnivåer. Längd på träningsbandet: 125cm
 • Long rubber band hard - Hard Green

  Long rubber band hard - Hard Green
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • Abilica ElasticTube ECO, Powerband & Miniband

  Abilica ElasticTube ECO, Powerband & Miniband
  Abilica ElasticTube ECO är ett mångsidigt gummiband, även avsedd för utomhusbruk. Med slitstark nylon som skyddar gummibandet från sol och skarpa föremål. Gummibandet är producerad i 100% naturgummi av högsta kvalitet. Handtagen är i mjuk plast som klarar stora belastningar och är lätta att hålla rena. Medium hårdhet. 140 cm lång. Motstånd ca 5 - 18 kg.
 • Abilica - PowerBand ECO

  Abilica - PowerBand ECO
  Denna produkt ger dig tre användningsområden i en enda produkt! Träningsbandet är idealiskt för att hjälpa dig med pull-ups och är också utmärkt om du har en träningskamrat. Dessutom fungerar&hellip:
 • PRF Mini loop band hard - Black

  PRF Mini loop band hard - Black
  Casall Performance Mini loop band är et lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och till diverse rehabiliteringsövningar. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet för utomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • PRF 3-Pack Resistance Bands - grey/black/orange

  PRF 3-Pack Resistance Bands - grey/black/orange
  Våra rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning med många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på övningar för rumpa och baksida lår. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare.
 • Master Fitness Miniband

  Master Fitness Miniband
  Gummiband tillverkade av naturgummi och mångsidiga och populära träningsredskap. Erbjuds i fyra olika styrkor, samtliga med längd 31 cm.
 • Virtufit Figure 8 Resistance Cable

  Virtufit Figure 8 Resistance Cable
  Figure 8 resistance cable är en vidareutveckling av gummibandet formad som en åtta. Det är ett allsidigt och roligt träningsredskap och passar för all form av aktivitet som uppvärmning, stretching,&hellip:
 • Tunturi - Power Band Light

  Tunturi - Power Band Light
  Tunturi Power Band Light - Gul.Utmana din träning med Tunturi Power Band.Fäst gummibandet på en skivstång när du till exempel utför knäböj. Detta kräver en större ansträngning för att genomföra&hellip:
 • vidaXL Träningsband latex tungt blå och svart

  vidaXL Träningsband latex tungt blå och svart
  Tycker du att dina övningar är för lätta? Använd då ett Powerband från Avento för att öka intensiteten på övningarna! Detta användarvänliga träningsband ger ökad kraft, balans, flexibilitet och uthållighet. Du kan exempelvis använda Powerband för att träna styrka och explosivitet, hastighet och rörlighet eller för stretchövningar. Träningsbandet från Avento kan även användas för att förebygga skador och för rehabilitering. Med motståndsbandet kan du enkelt träna hemma, på gymmet eller utomhus! Färg: Koboltblå och svart (laminerat) Material: 100 % latex Mått 208 x 2,9 x 0,45 cm (L x B x T) Motståndsnivå: Tungt Ökar flexibilitet, balans, styrka och uthållighet Multifunktionellt och kan användas för en mängd olika övningar Tränar inte bara musklerna i armar och ben utan även musklerna i axlar och mage
 • Gymstick Pro Resistance Tube Set, Powerband & Mini band

  Gymstick Pro Resistance Tube Set, Powerband & Mini band
  Ett set som innehåller allt du behöver För effektiv träning med resistance band. Snygga och lätta att rengöra tack vare den täckta designen som även skyddar mot UV-strålning som annars gör att gummibandet åldras snabbt. Inkluderar bekväma handtag, anklestraps och dörrankare. Högkvalitativa material för lång livslängd. Längd: 110 cm Max motstånd: 20 kg [45 lbs) Material: Nylon, NBR, ABS, Polyester, Järn Inkluderar: 2 resistance tubes/ 2 handtag/ 2 ankle straps/ 1 dörrankare
 • Gymstick Power Band

  Gymstick Power Band
  Power Band är ett kraftigt gummiband med sluten loop för mångsidig träning, stretching och rehab. Kan användas hemma, på gymmet, i crosstraining med mera. Perfekt som assist i kroppsviktsövningar såsom chins, pull-ups och dips. De flesta övningar som görs med vikter går att utföra med Power Band, och dessutom är träning med gummiband oftast skonsammare mot leder. Passar alla träningsnivåer. Funkar till styrke-, spänst och explosivitetsträning. Även till plyometrisk, flexibilitet, uppvärmning och rehabilitering.