ikon för langdskidor.se Längdskidor

Träningsredskap

För att bli en bra skidåkare behöver man jobba med många delar. Stakning är en sådan och det kan tränas inomhus med stakmaskin. För dig som vill utveckla dig som längdåkare även under sommarhalvåret och när det är dåligt med snötillgång, bygg ditt eget träningsgym hemma. Har du inte plats för stora maskiner, satsa på ett gummiband för träning.

Populärt inom träningsredskap

 • Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Wall monteras mot en vägg. Finns även som fristående modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns men pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum) Filer Manual
 • Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Fristående är en fristående modell. Finns även som väggmonterad modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns med pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum). Filer Manual
 • XC Ski trainer Casall

  XC Ski trainer Casall
  Casall XC Ski Trainer är ett enkelt och smidigt redskap för att träna stakträning inför vinterns längdskidåkning.Casall XC Ski Trainer hjälper dig att träna?
 • Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin

  Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för att kunna träna. Under träningen består motståndet av en kombination mellan luft och magnetmotstånd vilket ger en fantastisk känsla och dynamisk motståndssimulering. Stakningsmomentet är individuellt mellan de båda sidorna vilket skapar ytterligare variationsrikedom. Denna maskin har ett inbyggt golvstativ vilket gör maskinen lättplacerad.

Fler tips på träningsredskap

 • Gymstick Emotion Spider Tubes

  Gymstick Emotion Spider Tubes
  Mångsidigt verktyg för toning och förstärkning av musklerna i hela kroppen. Spindelröret har fyra slingor med handtag, en slinga för varje lem. Du kan utföra dussintals effektiva funktionella rörelser eller helt enkelt använda den för daglig träning. Lätt att bära, lätt att förvara. Material: TPR
 • ExerTube ECO Medium/Beige

  ExerTube ECO Medium/Beige
  Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas&hellip:
 • Rubber bands 3pack - Green mix

  Rubber bands 3pack - Green mix
  Casall gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men med oädnliga träningsmöjligheter. Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare.
 • Tiguar Power Band Gt Tung

  Tiguar Power Band Gt Tung
  Powerband gt från tiguar är tåliga gummiband skapade i samarbete med jakub podgórski, grundaren av gt-konceptet. De här gummibanden är extremt slitstarka och de används inte bara inom fitness träning&hellip:
 • Power Set Flex

  Power Set Flex
  Power Set FLEX-uppsättningen är mångfacetterad och kan användas för rehabilitering, styrketräning, allmän fitness och prehabilitativa övningar. Paketet innehåller tre FLEX bandstyrkor, ett dörrfäste&hellip:
 • Motion & Fitness PRO Miniband, Powerband & Mini band

  Motion & Fitness PRO Miniband, Powerband & Mini band
  Att träna med minibands har aldrig varit populärare. Det är ett gummiband som du använder vid träning, stabilisering och rehabilitering. Minibanden är klassificerade efter motstånden lätt till hård, vilket menas med hur mycket motstånd gummibandet ger när du använder det. Tillverkade i bästa latexkvalitet.
 • Nordic Fighter Power Band

  Nordic Fighter Power Band
  Gummiband i varierande tjocklekar. Banden är ca 24 (ca 61 cm) i omkrets. Specifikationer Gult: 0,3mm Grönt: 0,5mm Blå: 0,7mm Rött: 0,9mm Svart: 1,1mm
 • Pure2Improve Träningsband Pro

  Pure2Improve Träningsband Pro
  Denna uppsättning träningsband från Pure2Improve är en bra utrustning för att träna hela kroppen var du än befinner dig. Träningsutrustningen innehåller 2 band, vadderade fotstöd och flera förankringssystem. Träningsbandet stärker bröst, rygg, buk, armar och ben. Oavsett träningsnivå kan bandet ge träning i världsklass med hjälp av den egna kroppsvikten som motstånd för att bygga styrka och muskler. Färg: Röd och svart Material: Nylon, plast, metall I leveransen ingår: 2 x Remmar Vadderade fotstöd Flera ankarsystem
 • PRF Durable Mini Loop band Light - Black

  PRF Durable Mini Loop band Light - Black
  Casall Performance Mini loop band är et lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och till diverse rehabiliteringsövningar. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet för utomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • Flex band Recycled hard 1pcs - Hard Green

  Flex band Recycled hard 1pcs - Hard Green
  Dessa flexband är delvis framtaget av återvunnet material från produktionsprocessen för att minska svinn. Det är en del i vårt arbete med att ständigt förbättra våra processer och göra miljömedvetna val. Vårt Flexband är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Kan användas till övningar för både över- och underkropp.
 • Tiguar Double Tube 2.0

  Tiguar Double Tube 2.0
  Tiguar double tube är robust framtagen med 2 st band med öglor för skorna vilket gör det möjligt att träna många muskelgrupper samtidigt designad. Double tube är speciellt utvecklad och framtagen&hellip:
 • Gorilla Sports Gummiband Kort - 50cm

  Gorilla Sports Gummiband Kort - 50cm
  Korta gummiband har ett stort användningsområde framförallt i rehabsyfte och har på senare tid även blivit väldigt populärt för träning av kroppens största muskel, rumpan. Korta gummiband Fem olika tjocklekar Fem olika färger Träna rumpa, ben, axlar Vi har totalt fem korta gummiband i fem olika färger och alla i olika tjocklekar och motstånd.
 • Avento Avento Brösttränare justerbar

  Avento Avento Brösttränare justerbar
  Denna brösttränare från Avento är ideal för att bränna fett, öka muskelstyrka och stärka överkroppen. Denna brösttränare är en perfekt träningsprodukt för att förbättra muskelstyrka, hastighet och överkroppsstyrka. Du kan enkelt justera nivån från 8 till 24 kg med de tre justerbara motståndsbanden för att ändra träningens intensitet. Dessutom har brösttränaren ett fast handtag med en profil för extra grepp. Färg: Blå och svart Material: TPE Längd band: 60 cm Vikt: 335 g Plasthållare Diameter handtag: 35 mm Med 3 motståndsband Ungefär. 8 kg motstånd per band Handgrepp med profil för extra grepp
 • Gymstick Pro Exercise Band

  Gymstick Pro Exercise Band
  Gymstick Pro Exercise Band, med hjälp av dessa kan du utföra en mängd olika övningar för att förbättra en mängd olika prestationsområden. Banden är 2,5m. Säljs även i rulle på 45,7m. Finns i 6 olika motståndsnivåer: Extra light - (max pull force 300%: 2,5kg) Light - (max pull force 300%: 3,7kg) Medium - (max pull force 300%: 4,5kg) Heavy - (max pull force 300%: 5,5kg) Extra heavy - (max pull force 300%: 7,7kg) Super heavy - (max pull force 300%: 8,3kg)
 • Ecobody Effektrem, Powerband & Mini band

  Ecobody Effektrem, Powerband & Mini band
  Med effektremmen kan du planera ett mångsidigt konditionsprogram, som innehåller tio olika rörelseserier. Som motstånd i träningen använder du din egna kropp för att öka på styrkan, balansen och rörligheten. Effektremmen fästs på dörren eller i en takkrok ( inkluderas inte i paketet). Förpackningen innehåller två stycken remmar.
 • Master Fitness Miniband Set

  Master Fitness Miniband Set
  Set med fyra band och en praktisk förvaringspåse. Gummiband tillverkade av naturgummi som är mångsidiga och populära träningsredskap, erbjuds i fyra olika tjocklekar med samma längd av 31 cm. Paketet innefattar samtliga motstånd (Lätt, Medium, Hårt och Extra hårt).
 • PRF Handles for Resistance band - Black

  PRF Handles for Resistance band - Black
  Högkvalitativa handtag som du kan använda både utomhus och inomhus. Handtagen har krokar så du kan fästa dem på dina gummiband för motståndsträning, tillsammans ger dem dig möjligheten att utföra många olika övningar.
 • Thorax Cardio Pro

  Thorax Cardio Pro
  Thorax Cardio Pro är en modern och slitstark stakmaskin som passar både nybörjare och erfarna. Ett par justerbara stavar ingår. Maskinen är 259 cm lång och 71 cm bred. Färgen är antracitgrå. Den&hellip:
 • ElasticTube ECO

  ElasticTube ECO
  Abilica ElasticTube ECO är ett mångsidigt gummiband, även avsedd för utomhusbruk. Med slitstark nylon som skyddar gummibandet från sol och skarpa föremål. Gummibandet är producerad i 100% naturgummi&hellip:
 • Powerbands Max Medium

  Powerbands Max Medium
  POWERBANDS MAX fördelar:* Tillverkad av kraftig gummi för att klara av intensiv träning* Öka intensiteten i pressar, knäböj och bicep curls* Hjälp till att fördjupa stretchövningar och förbättra&hellip:
 • Abilica Fitnessband Eco

  Abilica Fitnessband Eco
  Abilica FitnessBand ECO träningsband är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp. Fitnessbandet är 150 cm långt och 15 cm brett. Hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll 100% naturlig/ 100% naturgummi Tillverkad i Thailand Miljövänlig, 100% biologiskt nedbrytbar Allergivänlig Innehåller inga syntetiska material Motstånd FitnessBands Lätt: 2.5 – 9.5 kg Medium: 3 – 11.5 kg Hård: 3.5 – 14 kg
 • Booty Builder Power Band Rosa

  Booty Builder Power Band Rosa
  Bb power bands kommer med en innovativt omslag, som kan användas som ett handtag som skyddar både din hud och banden under träningen. Dessa fitnessband är väldigt slit tåliga och de har en lång&hellip:
 • Gymstick Emotion Exercise Band

  Gymstick Emotion Exercise Band
  Träningsgummiband är perfekta redskap för konditionering och förstärkning avhela kroppen. Lämpar sig också för uppvärmning och rörlighetsövningar. Fördelen av små storlek på banden är att du kan ta det med vart än du åker. Gummibandens storlek är 120x15 cm och de är tillverkade av TPR-material. Träningsinstruktioner medföljer.
 • Gorilla Sports Latexband

  Gorilla Sports Latexband
  Latexband med lösa ändar i fem olika färger är ett bra komplement till så väl stretch som styrketräning. Svart - Väldigt tungt Röd - Tungt Grön - Medium Blå - Lätt Rosa - Väldigt lätt För att träna styrka med det kan du antingen dra det runt något eller stå på det och dra och pressa i olika vinklar. I stretch så tar du det runt kroppsdelar för att underlätta att komma åt i alla olika positioner i stretchen. Ett bra alternativ för träning i hemmet, i gymmet eller på resande fot.
 • Budo-Nord Powerband

  Budo-Nord Powerband
  Power Band är ett kraftigt gummiband med sluten loop för mångsidig träning, stretching och rehab. Kan användas hemma, på gymmet, i crosstraining med mera. Banden är perfekt som assist i kroppsviktsövningar såsom chins, pull-ups och dips. De flesta övningar som görs med vikter går att utföra med Power Band, och dessutom är träning med gummiband oftast skonsammare mot dina leder. Banden passar alla träningsnivåer och fungerar till styrke-, spänst och explosivitetsträning. Även till flexibilitetsträning, uppvärmning och rehabilitering. Bandet finn att köpa i tre olika motstånd: Lätt (röd), 13mm Medium (svart), 21mm Tung (grön), 45mm
 • Golvstativ till Master Skitrainer S90

  Golvstativ till Master Skitrainer S90
  Golvstativ till Master Skitrainer S90.Med detta stativ kan du ställa stakmaskinen fristående på golv.Mått: 130 cm djup, 75 cm bredd, 148?
 • Gymstick Pro Exercise Tube - 140 cm, Exertube

  Gymstick Pro Exercise Tube - 140 cm, Exertube
  Exercise tubes från Gymstick med mjuka handtag som är perfekta för hemträning. Finns i flera olika motståndsnivåer: Extra lätt motstånd - Röd, Lätt motstånd - Grön, Medium motstånd - Blå, Hårt motstånd - Svart, Extra hårt motstånd - Silver.
 • Master Fitness Exertube Lätt

  Master Fitness Exertube Lätt
  Mångsidigt träningsredskap med dubbla handtag. Längd: 125 cm
 • XC-Classic 2000 Vägg, Abilica

  XC-Classic 2000 Vägg, Abilica
  En stakmaskin från Abilica utvecklad i samarbete med världens bästa längdsskidåkare Johannes Hsflot Klbo.Med XC-Classic 2000 kan du träna styrka, uthållighet och längdteknik årent runt, oavsett&hellip:
 • vidaXL Träningsband

  vidaXL Träningsband
  Denna uppsättning träningsband från Pure2Improve är en kompakt, lätt och bärbar träningsutrustning för träning av överkroppen och ben. Denna mångsidiga och prisvärda uppsättning träningsband är utformad för att bygga muskelmassa. Det elastiska bandet har nödvändigt motstånd för välmående, rehabilitering, muskelstyrka och aerobics. Vid leverans ingår 5 band i olika storlekar, 2 handtag, 2 slingor för fötter, 1 fästdon, 2 karbinkrokar och 1 praktisk förvaringsväska. Material: Plast Mått blått band: 5 x 8 x 1200 mm Mått gult band: 5 x 9 x 1200 mm Mått rött band: 6 x 9,5 x 1200 mm Mått svart band: 7 x 11 x 1200 mm Mått grått band: 6 x 11 x 1200 mm I leveransen ingår: 5 x Band (olika storlekar) 2 x Handtag 2 x Slingor för fötter 1 x Fästdon 2 x Karbinkrokar 1 x Praktisk förvaringsväska
 • Long rubber band hard - Orange

  Long rubber band hard - Orange
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning.
 • RubberBands Set ECO

  RubberBands Set ECO
  Set med 3 stk. RubberBands med olik styrka. Gummibanden är producerad i naturgummi. Praktisk påse för uppbevaring följer med. Träningsbanden har hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll.&hellip:
 • Booty Builder Mini Bands Pink 4-pack

  Booty Builder Mini Bands Pink 4-pack
  Detta 4-pack av högklassiga träningsband kommer i en praktisk och attraktiv påse som skyddar och håller reda på dina band när du inte använder dem. Ta med dig påsen vart livet än tar dig. Dessa&hellip:
 • Titan LIFE Exetube

  Titan LIFE Exetube
  Exetube med mjukt handtag, finns i tre olika motstånd. Längd: 140 cm. Diameter: 12 mm Måtten gäller på alla färgerna.
 • Letns Bands Power Set Flex, Powerband & Mini band

  Letns Bands Power Set Flex, Powerband & Mini band
  FLEX-setet är mångfacetterat och kan användas för rehabilitering, styrketräning, allmän fitness och prehabilitativa övningar. Motståndsband i latex Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer Skonsam och effektiv träning Du får tre FLEX motståndsband, en dörrankare och en träningsmanual. Det bärbara och lätta setet är perfekt för resor och passar alla fitnessnivåer. Bonus: Setet inkluderar 60-dagars tillgång till Let’s Bands onlineträningsplattform som hjälper dig att skapa din personliga motståndsbands-workout. Du får tillgång till träningen genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X FLEX BANDS 1X BÄRVÄSKA 1X DÖRRANKARE 1X QUICKSTART-GUIDE BONUS: 60-DAGARS GRATIS ONLINETRÄNING
 • Power Set Tube

  Power Set Tube
  Med Power Set Tube stärker du och tonar din övre och undre kropp med övningar som bicepcurls och squatpressar. Paketet innehåller 3 utbytbara band som ger motstånd. De två medföljande skumhandtag&hellip:
 • Gaam Booty Builder

  Gaam Booty Builder
  Träna upp en svett hemma, på gymmet, på kontoret, eller på resande fot. Med dessa högkvalitativa träningsband finns det inga gränser eller ursäkter! detta 3-pack av högklassiga träningsband kommer&hellip:
 • Better Bodies Resistance Band Blue-heavy

  Better Bodies Resistance Band Blue-heavy
  Better Bodies Resistance Band Blue-heavy. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Better Bodies.
 • Fristående Skierg - Concept2

  Fristående Skierg - Concept2
  Information Bredd i botten: 60 cm Bredd upptill: 52 cm Djup: 127 cm Höjd: 216 cmVikt Skierg: 21 kgVikt Floorstand: 16 kgPM5 MonitorTack vare det justerbara luftmotståndet, tydliga displayen&hellip:
 • Gymstick VIVID EXERCISE BAND SET 3pcs, Powerband & Mini band

  Gymstick VIVID EXERCISE BAND SET 3pcs, Powerband & Mini band
  Träningsband kan användas för att göra regelbunden träning mer utmanande och varierad. Tre olika motstånd som lämpar sig för styrketräning, stretching och rehabilitering. Detaljer Kommer i tre olika motstånd Mått: 120 x 15 cm Material: TPR
 • vidaXL Träningsband latex tungt blå och svart

  vidaXL Träningsband latex tungt blå och svart
  Tycker du att dina övningar är för lätta? Använd då ett Powerband från Avento för att öka intensiteten på övningarna! Detta användarvänliga träningsband ger ökad kraft, balans, flexibilitet och uthållighet. Du kan exempelvis använda Powerband för att träna styrka och explosivitet, hastighet och rörlighet eller för stretchövningar. Träningsbandet från Avento kan även användas för att förebygga skador och för rehabilitering. Med motståndsbandet kan du enkelt träna hemma, på gymmet eller utomhus! Färg: Koboltblå och svart (laminerat) Material: 100 % latex Mått 208 x 2,9 x 0,45 cm (L x B x T) Motståndsnivå: Tungt Ökar flexibilitet, balans, styrka och uthållighet Multifunktionellt och kan användas för en mängd olika övningar Tränar inte bara musklerna i armar och ben utan även musklerna i axlar och mage
 • Väggfäste till Master Skitrainer S100

  Väggfäste till Master Skitrainer S100
  Väggfäste till Master Skitrainer S100. 
 • Gymstick Active Workout Band Set

  Gymstick Active Workout Band Set
  Tonar och formar hela kroppen. Ideal för uppvärmning och kroppstoning. Inkluderar 3 motståndsband, träningsblad med förslag på övningar och en link till online-träning.
 • HF Sport Miniband gummi 3-pack

  HF Sport Miniband gummi 3-pack
  0,35, 0,50, 0,75mm
 • Rubber bands 3pack - Blue mix

  Rubber bands 3pack - Blue mix
  Casall gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men med oädnliga träningsmöjligheter. Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare.
 • Virtufit Power Band Medium Yellow

  Virtufit Power Band Medium Yellow
  Power band är det perfekta redskapet för varierad och flexibel träning till nybörjare och proffs. Banden erbjuder en effektiv träningsform och passar utmärkt för all typ av aktivitet som uppvärmning,&hellip:
 • Motion & Fitness PRO Exetube 140 cm, Exertube

  Motion & Fitness PRO Exetube 140 cm, Exertube
  Exetube 140 cm, gummiband med handtag. Finns i 3 storlekar, grön lätt, röd medel och blå hård.
 • Pure2Improve Pure Polyester Minibands (2Set)

  Pure2Improve Pure Polyester Minibands (2Set)
  Uppsättning av 2 motståndsband som är idealiska för att värma upp med eller för mer intensiva övningar. Lätta att använda och finns i två styrkor, Light (Blå) Medium (Rosa) Specifikationer Total vikt 266 g Mått (Blå) 62 x 5 cm Mått (Rosa) 64 x 8 cm Material 100% Polyester
 • vidaXL Träningsband

  vidaXL Träningsband
  Träningsbandet från Pure2Improve gör att du kan träna koppen när som helst och var som helst. Träningsutrustningen innehåller 2 band, vadderade fotställningar och flera förankringssystem.Träningsbandet stärker bröst, rygg, buk, armar och ben. Oavsett träningsnivå kan bandet ge träning i världsklass med hjälp av den egna kroppsvikten som motstånd, vilket bygger styrka och muskler. Färg: Svart och röd Material: Plast och nylon Inklusive 2 band, vadderade fotställningar och flera förankringssystem
 • Better Bodies Glute Force 3-pack

  Better Bodies Glute Force 3-pack
  Better bodies glute force är det perfekta träningsredskapet att ta med sig precis överallt! tack vare den stora variationen av övningar du kan utföra med denna produkt så tränar du upp styrka, smidighet&hellip:
 • Adidas Mini Stretchband Set 3-pack

  Adidas Mini Stretchband Set 3-pack
  Med Adidas Mini band kan du få extra motstånd till din träning utan att använda vikter. Förpackningen innehåller 3 band av olika motstånd (lätt, medium och hårt). Motionsband är idealiska för toning, stretching och rehabiliteringsövningar. Antalet övningar med stretchband är oräkneliga. Du kan träna muskler och senor. Bandens längd är 60 cm, bredd 5 cm bred. Bandens tjocklek är 0,4 / 0,8 / 1,2 mm.
 • Long rubber band light - Light grey

  Long rubber band light - Light grey
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning.