ikon för langdskidor.se Längdskidor

Träningsredskap

För att bli en bra skidåkare behöver man jobba med många delar. Stakning är en sådan och det kan tränas inomhus med stakmaskin. För dig som vill utveckla dig som längdåkare även under sommarhalvåret och när det är dåligt med snötillgång, bygg ditt eget träningsgym hemma. Har du inte plats för stora maskiner, satsa på ett gummiband för träning.

Populärt inom träningsredskap

 • Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Wall monteras mot en vägg. Finns även som fristående modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns men pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum) Filer Manual
 • XC Ski trainer Casall

  XC Ski trainer Casall
  Casall XC Ski Trainer är ett enkelt och smidigt redskap för att träna stakträning inför vinterns längdskidåkning.Casall XC Ski Trainer hjälper dig att träna?
 • Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Fristående är en fristående modell. Finns även som väggmonterad modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns med pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum). Filer Manual
 • Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin

  Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för att kunna träna. Under träningen består motståndet av en kombination mellan luft och magnetmotstånd vilket ger en fantastisk känsla och dynamisk motståndssimulering. Stakningsmomentet är individuellt mellan de båda sidorna vilket skapar ytterligare variationsrikedom. Denna maskin har ett inbyggt golvstativ vilket gör maskinen lättplacerad.

Fler tips på träningsredskap

 • Motion & Fitness PRO Exetube 140 cm, Exertube

  Motion & Fitness PRO Exetube 140 cm, Exertube
  Exetube 140 cm, gummiband med handtag. Finns i 3 storlekar, grön lätt, röd medel och blå hård.
 • Xebex AirPlus Ski Trainer 200

  Xebex AirPlus Ski Trainer 200
  XEBEX AirPlus Ski Trainer med Smart Connect är en av de bästa och mest omfattande skidsimulatorerna designade för att utföra skidrelaterade övningar. Erbjuder användaren olika alternativ för konditionsträning&hellip:
 • Gaam Booty Builder

  Gaam Booty Builder
  Träna upp en svett hemma, på gymmet, på kontoret, eller på resande fot. Med dessa högkvalitativa träningsband finns det inga gränser eller ursäkter! detta 3-pack av högklassiga träningsband kommer&hellip:
 • SKLZ Lateral Resistor Pro, Träningsredskap

  SKLZ Lateral Resistor Pro, Träningsredskap
  SKLZ Lateral Resistor Pro har tre motståndskablar och patenterad Slide Lock-teknik. Används för att stärka muskler, förbättra rörelse och ge en korrekt kroppspositionering. Inkluderar tre motståndskablar: lätt, medium och tungt.
 • Gaiam Restore Resistance Cord Medium Kit, Powerband & Mini band

  Gaiam Restore Resistance Cord Medium Kit, Powerband & Mini band
  Stärk armar, bröst, axlar och rygg med denna Resistance Cord & Door Attachment Kit. Varje motståndslina har bekväma skumhandtag som ger ett halkfritt grepp för säker träning. Detta kit kommer med en dörrfäste, så att du kan förvandla vilken dörr som helst till ett hemmagym på bara några sekunder. Finns i lätt, medium och tung resistans, alla säljs separat. Nedladdningsbar övning ingår. Stärk armar, bröst, axlar och rygg Bekväma skumhandtag Inkluderar en dörrfäste Förvandla vilken dörr som helst till ett hemmagym Passar säkert och säkert på de flesta dörrar, utan skador
 • SKLZ Pro Bands, Powerband & Mini band

  SKLZ Pro Bands, Powerband & Mini band
  I sin kärna innebär all träning motstånd. Pro Bands ger dig alla fördelarna med motstånd - ökad styrka, flexibilitet och uthållighet - i en bärbar storlek. Använd dem för att värma upp muskler och prima leder, för styrka och flexibilitetsträning och för att öka sidohastigheten och framåtacceleration.
 • Ecobody Effektrem, Powerband & Mini band

  Ecobody Effektrem, Powerband & Mini band
  Med effektremmen kan du planera ett mångsidigt konditionsprogram, som innehåller tio olika rörelseserier. Som motstånd i träningen använder du din egna kropp för att öka på styrkan, balansen och rörligheten. Effektremmen fästs på dörren eller i en takkrok ( inkluderas inte i paketet). Förpackningen innehåller två stycken remmar.
 • Resistance Tube Delta Light

  Resistance Tube Delta Light
  Reebok Resistance Tube DELTAReebok Resistance Tube är en mångsidig träningselastik som används för att förbättra muskelstyrka eller till rehabilitering.Handtaget har ett mjukt ergonomiskt grepp,&hellip:
 • Gymstick Rowing Exerciser, Exertube

  Gymstick Rowing Exerciser, Exertube
  Behändigt träningsredskap för konditionsträning. Du kan stärka dina axlar, rygg, armar, nedre delen av ryggen, magmusklarna och rumpa med Rowing exerciser. Rowing exerciser är också en idealisk uppvärmningsanordning för muskler och för att höja pulsen innan styrketräning. Motståndet är justerbar med tre gummiband. Innehåller: Rowing exerciser, skriftliga träningsinstruktioner och en länk till online- träning.
 • Budo-Nord Powerband

  Budo-Nord Powerband
  Power Band är ett kraftigt gummiband med sluten loop för mångsidig träning, stretching och rehab. Kan användas hemma, på gymmet, i crosstraining med mera. Banden är perfekt som assist i kroppsviktsövningar såsom chins, pull-ups och dips. De flesta övningar som görs med vikter går att utföra med Power Band, och dessutom är träning med gummiband oftast skonsammare mot dina leder. Banden passar alla träningsnivåer och fungerar till styrke-, spänst och explosivitetsträning. Även till flexibilitetsträning, uppvärmning och rehabilitering. Bandet finn att köpa i tre olika motstånd: Lätt (röd), 13mm Medium (svart), 21mm Tung (grön), 45mm
 • Fristående Skierg - Concept2

  Fristående Skierg - Concept2
  Information Bredd i botten: 60 cm Bredd upptill: 52 cm Djup: 127 cm Höjd: 216 cmVikt Skierg: 21 kgVikt Floorstand: 16 kgPM5 MonitorTack vare det justerbara luftmotståndet, tydliga displayen&hellip:
 • Powerbands Mini Extra Heavy

  Powerbands Mini Extra Heavy
 • SPRI Flat Band Loop, Powerband & Mini band

  SPRI Flat Band Loop, Powerband & Mini band
  Ta med motståndsträning till dina övre och nedre ben med SPRI® Flat Band Loop. Detta band passar bekvämt runt de övre eller nedre benen för resistiva höft- och knärörelser genom alla rörelseplan. Varje band är också lätt för enkel packning och träning när du är på språng. 15 långt och 4 brett band med sluten slinga. Tillverkad av högkvalitativt naturgummi. Finns i 2 färgkodade motstånd, lätt och medium. Säljs styckvis. Inkluderar en gratis nedladdningsbar träningsguide. SPRI® Flat Band Loop-funktioner Idealisk för motståndsträning i övre och nedre ben Lätt för enkel packning och träning på språng 15 långt och 4 brett band med sluten slinga Tillverkad av högkvalitativt naturgummi Finns i 2 färgkodade motstånd Inkluderar en nedladdningsbar träningsguide Mått: 15 lång och 4 bred Finns i 2 färgkodade motstånd Sluten slinga platt band Material: Tillverkad av högkvalitativt naturgummi
 • SKLZ Resistance Cable Set

  SKLZ Resistance Cable Set
  Få din kroppsutbildning vart du vill med Resistance Cable Set. Hållbara, mångsidiga träningskablar erbjuder fem motståndsnivåer - från 10 till 30 kg. - så att du kan anpassa ditt träningspass. Flex-handtagen med Slide-Lock-teknik låter dig byta kablar på ett ögonblick. Och ankaret fästs på nästan alla dörrstopp - hemma eller borta.
 • ResistanceBands Set

  ResistanceBands Set
  Set med 3 breda träningsband i stark textil i hög kvalitet som kan sträckas upp till 210%!. Elastiken i banden har olika styrkor och är perfekt för utomhusbruk eftersom de tål mer än gummiband.&hellip:
 • Virtufit Resistance Cable Light

  Virtufit Resistance Cable Light
  Virtufit resistance cable erbjuder år av träningsglädje med oändliga möjligheter och övningar för att träna styrka, balans och koordination. Träningsbanden passar för all form av aktivitet som&hellip:
 • Better Bodies Resistance Band

  Better Bodies Resistance Band
  Better bodies resistance band är det perfekta träningsredskapet att ta med sig precis överallt! tack vare den stora variationen av övningar du kan utföra med denna produkt så tränar du upp styrka,&hellip:
 • SPRI Mini Loop Bands 3-Pack, Powerband & Mini band

  SPRI Mini Loop Bands 3-Pack, Powerband & Mini band
  SPRI Mini Loop Bands Kit är träningsband i naturgummi med tre motstånd: lätt, medium och tungt. Varje band är extremt flexibelt för rörelseövningar/aktiviteter med måttlig belastning. Bandet fäster bekvämt runt vrister, vader, knän eller lår för att stärka och tona ben, höfter och sätesmusklerna (glutes). Mini Loop-banden kan även användas för lättare rehabiliterande övningar efter skador.
 • RubberBands Set ECO

  RubberBands Set ECO
  Set med 3 stk. RubberBands med olik styrka. Gummibanden är producerad i naturgummi. Praktisk påse för uppbevaring följer med. Träningsbanden har hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll.&hellip:
 • ElasticBand Hård/Svart

  ElasticBand Hård/Svart
  Abilica ElasticBands, också känd som Abilica Snodden, är mycket lämpliga för styrketräning för hela kroppen, eller som en uppvärmning före annan styrketräning. Gummibanden är gjorda av latex,&hellip:
 • Power Set Tube

  Power Set Tube
  Med Power Set Tube stärker du och tonar din övre och undre kropp med övningar som bicepcurls och squatpressar. Paketet innehåller 3 utbytbara band som ger motstånd. De två medföljande skumhandtag&hellip:
 • RockTape RockFloss 10cm x 2,10m

  RockTape RockFloss 10cm x 2,10m
  RockFloss är ett nytt återanvändningsbart mobilitetsverktyg som kan hjälpa dig att öka din rörlighet och minska smärta. RockFloss är ett enkelt, elastiskt band i latex som är lätt att ha med sig i träningsväskan och säljs i två bredder, 5 cm och 10 cm. Lossa mindre rörliga och stela muskler Minska smärta i muskler och leder Öka din flexibilitet Syftet med RockFloss är att skapa funktionell och smärtfri rörelse genom kompression, rörelse och fasciell stretch. När ska du använda RockFloss? RockFloss kan användas före eller efter träning, eller som en del av ett rehabiliteringsprogram. Rådgör alltid med en manuell terapeut innan du använder RockFloss. Hur använder du RockFloss? Du kan använda RockFloss på nästan vilken del av kroppen som helst. Den enda begränsningen är storleken på kroppsdelen du tänker behandla. Produkten används vanligen vid manuell behandling av axlar, knän, handleder, armbågar, höfter och fotleder. Använd aldrig RockFloss runt huvud eller nacke. I varje förpackning finns en detaljerad instruktion om hur du använder RockFloss.
 • Gorilla Sports Latexband Paket

  Gorilla Sports Latexband Paket
  Här hittar du två olika paket latexband där det ena är med fem olika färger i längden 120 cm medan det andra även det innehåller fem olika färger men har längden 200 cm. Att tänka på är att latexbanden inte sitter ihop i ändarna och utgör en cirkel som traditionella gummiband och att de inte har några handtag i ändarna. Detta kan upplevas som obekvämt och kommer att utmana ditt grepp.
 • Gymstick Mini Band

  Gymstick Mini Band
  Mini Band är perfekta redskap för uppvärmning och rörlighetsövningar till och med i konditionering och förstärkning av hela kroppen. Lämpar sig också för rehabilitering i gymmet eller hemma. Mini Band erbjuder nya metoder till step övningar, benförlängningar och för att aktivera axel- och sätesmuskeln. När du använder Mini Band mångsidigt i din muskelträning kan du aktivera och stärka magmusklerna effektivt. Finns i 3 olika motståndsnivåer. Dragresistenstest: L - Aprikos 100% (sträckning) – 3,5kg / 300% (max sträckning) - 7kg M - Grön 100% (sträckning) – 4,5 kg / 300% (max sträckning) - 9kg S - Lavendel 100% (sträckning) – 5 ,5 kg / 300% (max sträckning) - 11 kg
 • Mini band light - Forest Green

  Mini band light - Forest Green
  Casall Mini band är ett lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och tona rumpmuskulaturen. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet för utomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • Tiguar Power Band Gt Tung

  Tiguar Power Band Gt Tung
  Powerband gt från tiguar är tåliga gummiband skapade i samarbete med jakub podgórski, grundaren av gt-konceptet. De här gummibanden är extremt slitstarka och de används inte bara inom fitness träning&hellip:
 • Gorilla Sports Latexband

  Gorilla Sports Latexband
  Latexband med lösa ändar i fem olika färger är ett bra komplement till så väl stretch som styrketräning. Svart - Väldigt tungt Röd - Tungt Grön - Medium Blå - Lätt Rosa - Väldigt lätt För att träna styrka med det kan du antingen dra det runt något eller stå på det och dra och pressa i olika vinklar. I stretch så tar du det runt kroppsdelar för att underlätta att komma åt i alla olika positioner i stretchen. Ett bra alternativ för träning i hemmet, i gymmet eller på resande fot.
 • SPRI Mini Band, Powerband & Mini band

  SPRI Mini Band, Powerband & Mini band
  SPRI Mini Band kommer med tre motstånd; lätt, medium och tungt. Varje band är extremt flexibelt för rörelseövningar/aktiviteter med måttlig belastning. Bandet fäster bekvämt runt vrister, vader, knän eller lår för att stärka och tona ben, höfter och glutes. Banden är även perfekt för lättare rehabiliterande övningar efter skador. Naturgummi kan bli flammigt i kontakt med solljus, rengör med kallt vatten och torka av. Förvara mörkt.
 • Better Bodies Glute Force

  Better Bodies Glute Force
  Better bodies glute force är det perfekta träningsredskapet att ta med sig precis överallt! tack vare den stora variationen av övningar du kan utföra med denna produkt så tränar du upp styrka, smidighet&hellip:
 • Virtufit Gym Ball Base + Resistance Cables

  Virtufit Gym Ball Base + Resistance Cables
  Virtufit gym ball base är ett praktiskt tillägg för din boll och den erbjuder en bred variation av övningar tillsammans med din gym boll. Basplattan har träningsband på sidorna som ger dig möjligheten&hellip:
 • Kraftmark Gummiband För Träning Loop Band, Powerband & Mini band

  Kraftmark Gummiband För Träning Loop Band, Powerband & Mini band
  Förbättra din styrka och uthållighet med loop bands. Använd banden runt armar eller ben för effektiv styrketräning. Finns i LÄTT / MEDIUM / HÅRD Motstånd Gul 0,7 mm (5-10 kg) Röd 0,9 mm (10-15 kg) Svart 1,25 mm (13-18 kg)
 • Kraftmark Gummiband For Träning, Powerband & Mini band

  Kraftmark Gummiband For Träning, Powerband & Mini band
  Kraftmarks gummiband underlättar eller effektiviserar din träning på pull ups, handstand push ups, push ups, squats, squat jumps och många andra övningar. Material: Elastiskt gummi Längd: 105 cm Banden säljs styckvis Motstånd Röd 13mm (5-10kg) Svart 21mm (10-20kg) Lila 29mm (15-25kg) Grön 44mm (40-50kg) Blå 64mm (50-80kg)
 • Long rubber band light - Light Green

  Long rubber band light - Light Green
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • SPRI Flat Band Loop Kit 3-Pack, Powerband & Mini band

  SPRI Flat Band Loop Kit 3-Pack, Powerband & Mini band
  SPRI Flat Band Loop Kit hjälper dig att stärka din kropp med helkroppsövningar och ökar din flexibilitet. De tre banden av naturgummi kommer med motståndsnivåerna lätt, medium och tung för att anpassa intensiteten på dina träningspass eller för gradvis upptrappning. Förbättra rörelseomfånget, öka flexibiliteten och bygg upp din kroppsstyrka. Naturgummi kan bli flammigt i kontakt med solljus, rengör med kallt vatten och torka av. Förvara mörkt.
 • Reebok Delta Resistance Tube Delta, Exertube

  Reebok Delta Resistance Tube Delta, Exertube
  Reebok Justerbar Resistance Tube är 122 cm långt och tillverkat av 100% naturgummi. Passar bra för hård träning. Handtagen är av PU och är svetttåliga. Enkelt att ändra längden efter behov. Finns i tre motståndsnivåer.
 • ExerTube ECO Medium/Beige

  ExerTube ECO Medium/Beige
  Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas&hellip:
 • SKLZ Resistance Cable Set Medium

  SKLZ Resistance Cable Set Medium
 • Rubber bands 3pack - Multicolour

  Rubber bands 3pack - Multicolour
  Casall gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men med oädnliga träningsmöjligheter. Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • vidaXL Träningsband latex medium grå och svart

  vidaXL Träningsband latex medium grå och svart
  Tycker du att dina övningar är för lätta? Använd då ett Powerband från Avento för att öka intensiteten på övningarna! Detta användarvänliga träningsband ger ökad kraft, balans, flexibilitet och uthållighet. Du kan exempelvis använda Powerband för att träna styrka och explosivitet, hastighet och rörlighet eller för stretchövningar. Träningsbandet från Avento kan även användas för att förebygga skador och för rehabilitering. Med motståndsbandet kan du enkelt träna hemma, på gymmet eller utomhus! Färg: Grå och svart (laminerad) Material: 100 % latex Mått 208 x 2,2 x 0,45 cm (L x B x T) Motståndsnivå: Medium Ökar flexibilitet, balans, styrka och uthållighet Multifunktionellt och kan användas för en mängd olika övningar Tränar inte bara musklerna i armar och ben utan även musklerna i axlar och mage
 • Xebex Ski Trainer Stakmaskin Väggmonteringskonsol, Skidstakmaskin tillbehör

  Xebex Ski Trainer Stakmaskin Väggmonteringskonsol, Skidstakmaskin tillbehör
 • Master Fitness Miniband Set

  Master Fitness Miniband Set
  Set med fyra band och en praktisk förvaringspåse. Gummiband tillverkade av naturgummi som är mångsidiga och populära träningsredskap, erbjuds i fyra olika tjocklekar med samma längd av 31 cm. Paketet innefattar samtliga motstånd (Lätt, Medium, Hårt och Extra hårt).
 • Gymstick Rowing Exerciser

  Gymstick Rowing Exerciser
  Enkelt roddträningsverktyg som kan användas och anpassas för olika övningar. Bekvämt dubbelt handtag med vadderad halkskyddsyta. Medium motstånd passar de flesta typer av träning. Mjukt vadderade fötter för extra komfort. Vadderat halkskydd Medium motstånd Storlek: 67 x 26,5 x 5,5 cm
 • Gymstick Mini Power Band

  Gymstick Mini Power Band
  Mini Power Band har samma styrka och färgkoder som Gymstick Power Band. Används i styrketräning, träning av snabbhet och explosivitet, hoppträning, konditionsträning, rehabilitering och för förebyggning av skador. Kortare längd förlättar träning av gluteus, lår och ben. Slingan är 30,5 cm lång (längd av hela gummibandet 61cm) och kan uttänjas till max 250% av sin ordinarielängd. X-Light (Blå) Max motstånd: 7,5 kg Light (Röd) Max motstånd: 15 kg Medium (Svart) Max motstånd: 30 kg Strong (Lila) Max motstånd: 60 kg X-Strong (Grön) Max motstånd: 100 kg
 • vidaXL Träningsband buffelskinn 60x4 cm

  vidaXL Träningsband buffelskinn 60x4 cm
  Med dessa träningsband i buffelskinn från Pure2Improve kan du maxa din träning. Träningsbanden har ett stadigt grepp och säkerställer att du kan lyfta tyngre vikter och träna mer intensivt. Banden har en längd på 60 cm och är 4 cm breda. Den har extra långa remmar och grepp, som bidrar till extra komfort. Färg: Svart Material: Buffelskinn Storlek: 60 x 4 cm (L x B) I leveransen ingår 2 träningsband
 • Nordic Fighter Exetube Set

  Nordic Fighter Exetube Set
  Exetube är ett redskapet för motståndsträning. Ett lätt redskap som du kan bära med dig och du får ett effektivt sätt att träna och definiera dina muskler även när du är på resa. Med flera olika övningar och måtstånd kan man göra varierade övningar för både stora och små muskelgrupper. Specifikationer Greppdiameter: 25 mm Handtag bredd: 11 cm
 • SPRI Suspension Trainer, Exertube

  SPRI Suspension Trainer, Exertube
  SPRI Suspension Trainer kan du använda för att utnyttja din egen kroppsvikt för att öka styrka, uthållighet och balans när du tränar. Suspension Trainern har ett förankringssystem med fyra fästpunkter för att skapa olika vinklar och passa på de flesta dörrar. De två kraftiga nylonremmarna är 5 cm breda och har förstärkta sömmar för din säkerhet. Bekväma vadderade handtag för armhävningar och dragövningar och byglar för fötterna i neopren som möjliggör en större variation av träning för bål, rygg och mage.
 • Motion & Fitness PRO Storage Gummiband Wallmounted, Powerband & Mini band

  Motion & Fitness PRO Storage Gummiband Wallmounted, Powerband & Mini band
  Den perfekta förvaringslösningen för gummiband och hopprep. Monteras på vägg.
 • Väggmonterad SkiErg - Concept2

  Väggmonterad SkiErg - Concept2
  InformationBredd i botten: 48 cm Bredd upptill: 52 cm Djup: 40 cm Höjd: 216 cmVikt SkiErg: 21 kgPM5 MonitorSmartphonehållare medföljerConcepts Skierg är den mest klassiska stakmaskinen&hellip:
 • Relode Resistance Band Light

  Relode Resistance Band Light
  Relode Resistance Band Light. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Relode.
 • Gaam Power Band 45 Mm

  Gaam Power Band 45 Mm
  Power band är redskap som erbjuder varierad och flexibel träning till både nybörjare och proffs. Att träna med band är en effektiv träningsform som passar utmärkt för all typ av aktivitet så&hellip:
 • Flex band Recycled light 1pcs - Light Green

  Flex band Recycled light 1pcs - Light Green
  Dessa flexband är delvis framtaget av återvunnet material från produktionsprocessen för att minska svinn. Det är en del i vårt arbete med att ständigt förbättra våra processer och göra miljömedvetna val. Vårt Flexband är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Kan användas till övningar för både över- och underkropp. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.