Träningsredskap

För att bli en bra skidåkare behöver man jobba med många delar. Stakning är en sådan och det kan tränas inomhus med stakmaskin. För dig som vill utveckla dig som längdåkare även under sommarhalvåret och när det är dåligt med snötillgång, bygg ditt eget träningsgym hemma. Har du inte plats för stora maskiner, satsa på ett gummiband för träning.

Populärt inom träningsredskap

 • Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Wall, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Wall monteras mot en vägg. Finns även som fristående modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns men pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum)
 • Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin

  Concept 2 Skierg Fristående, Stakmaskin
  Concept 2 SkiErg Fristående är en fristående modell. Finns även som väggmonterad modell. Concept2 SkiErg ger en mycket effektiv och skidlik träning där du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Concept2 SkiErg passar alla nivåer på. Allt från elitåkaren som vill kunna köra riktigt bra inomhuspass till amatören som vill komma i form till säsongen. PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. Med ett lättillgängligt reglage kan du snabbt ändra motståndsnivå och då simulera terrängen du åker. SkiErgs ergonomiska handtag ger ett stadigt och bekvämt grepp även vid högre belastning. Trådlös pulsmätning finns med pulsbältet ingår ej. 'Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar. I vårt styrkelabb är Concept 2 en skidergometer som de aktiva anser efterliknar riktiga stakrörelser. Den ger bra feedback på effektutveckling och är mycket lämplig att använda vid olika belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor och forskningschef Nationellt Vintersportcentrum).
 • Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin

  Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för att kunna träna. Under träningen består motståndet av en kombination mellan luft och magnetmotstånd vilket ger en fantastisk känsla och dynamisk motståndssimulering. Stakningsmomentet är individuellt mellan de båda sidorna vilket skapar ytterligare variationsrikedom. Denna maskin har ett inbyggt golvstativ vilket gör maskinen lättplacerad.
 • Thorax Cardio Pro

  Thorax Cardio Pro
  Thorax Cardio Pro är en modern och slitstark stakmaskin som passar både nybörjare och erfarna. Ett par justerbara stavar ingår.

Fler tips på träningsredskap

 • Kraftmark Gummiband För Träning Loop Band 3-Pack, Powerband & Mini band

  Kraftmark Gummiband För Träning Loop Band 3-Pack, Powerband & Mini band
  Förbättra din styrka och uthållighet med loop bands. Använd banden runt armar eller ben för effektiv styrketräning. 3-Pack med LÄTT / MEDIUM / HÅRD Motstånd Gul 0,7 mm (5-10 kg) Röd 0,9 mm (10-15 kg) Svart 1,25 mm (13-18 kg)
 • SPRI Suspension Trainer, Exertube

  SPRI Suspension Trainer, Exertube
  SPRI Suspension Trainer kan du använda för att utnyttja din egen kroppsvikt för att öka styrka, uthållighet och balans när du tränar. Suspension Trainern har ett förankringssystem med fyra fästpunkter för att skapa olika vinklar och passa på de flesta dörrar. De två kraftiga nylonremmarna är 5 cm breda och har förstärkta sömmar för din säkerhet. Bekväma vadderade handtag för armhävningar och dragövningar och byglar för fötterna i neopren som möjliggör en större variation av träning för bål, rygg och mage.
 • Titan LIFE Training Band, Powerband & Mini band

  Titan LIFE Training Band, Powerband & Mini band
  Träningsgummiband av mycket bra kvalitet som ger dig alla fördelar som motstånd kan erbjuda - ökad styrka, flexibilitet och uthållighet - i en kompakt och enkel storlek. Det finns olika motståndsnivåer och detta band är lätt och kan användas för många olika typer av övningar inom rehabilitering, styrketräning, ben- och sätesbyggande. Bandet är tillverkat av 97% naturlatex och är särskilt lämpligt för träning av armar, ben och axlar och är en av de enklaste, billigaste och mest effektiva träningsredskapen som finns. Motståndet anpassas individuellt genom att välja en elastisk i rätt storlek - ju bredare elastiken är, desto hårdare motstånd. Om du vill ha en längre elastik kan du fördelaktigt koppla samman flera elastikband.
 • Abilica - RubberBands Set ECO

  Abilica - RubberBands Set ECO
  Denna produkt består av tre gummiband med varierande styrka, som alla är tillverkade av naturgummi. En praktisk förvaringspåse ingår för enkel hantering. Träningsbanden är högkvalitativa och undergår&hellip:
 • Abilica - MultiMount

  Abilica - MultiMount
  Abilica MultiMount är en användbar upphängning som kan fästas både i taket och på väggen. Den är perfekt för att hänga upp slingor, gummiband, rockringar, battlerope, boxningssäck och mycket&hellip:
 • Let´s Bands Power Set Max, Powerband & Mini band

  Let´s Bands Power Set Max, Powerband & Mini band
  Powerset MAX innehåller alla tre Powerbands MINI och Powerbands MAX Black. Med detta setet kan du utföra alla Let’s Bands övningar och träningspass. Motståndsband i latex Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer Maximerar kroppsviktsträning som Freeletics och HIIT Skonsam och effektiv träning Powerset MAX innehåller alla Let’s Bands Powerbands. Setet kombinerar Let’s Bands Powerbands MINI (22 x 5 cm) i lätt, medium, och tungt motstånd, med Powerbands MAX Black (100 x 2 cm) i extra tungt motstånd och är perfekt för intensiv träning av hela kroppen som är skonsam men ändå effektiv. Du kan välja mellan ett brett utbud av träningsmöjligheter med varierande svårighetsgrader. Medföljande träningsmaterial leder dig genom uppvärmning, styrketräning, muskelutveckling, stabilisering, uthållighetsträning och stretching. Du får även tillgång till träning online genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X MINIBANDS 1X POWERBAND MAX 1X BÄRVÄSKA BONUS: 60-DAGARS ONLINETRÄNING
 • Nordic Fighter Power Band

  Nordic Fighter Power Band
  Gummiband i varierande tjocklekar. Banden är ca 24 (ca 61 cm) i omkrets. Specifikationer Gult: 0,3mm Grönt: 0,5mm Blå: 0,7mm Rött: 0,9mm Svart: 1,1mm
 • SPRI Flat Band Kit, Powerband & Mini band

  SPRI Flat Band Kit, Powerband & Mini band
  SPRI Flat Band Kit hjälper dig att stärka din kropp med helkroppsövningar och ökar din flexibilitet. De tre banden av naturgummi kommer med motståndsnivåerna lätt, medium och tung för att anpassa intensiteten på dina träningspass eller för gradvis upptrappning. Förbättra rörelseomfånget, öka flexibiliteten och bygg upp din kroppsstyrka. Naturgummi kan bli flammigt i kontakt med solljus, rengör med kallt vatten och torka av. Förvara mörkt.
 • Tunturi Fitness Tubing With Sleeve, Exertube

  Tunturi Fitness Tubing With Sleeve, Exertube
  Vill du träna hela kroppen var du än är? Det kan göras med Tunturi Tubing with Protection Sleeve. Den robusta skyddshylsan säkerställer en stor uthållighet för röret. Således kan du träna under utmanande förhållanden, på hårda eller oregelbundna ytor som skogen. De två robusta skumhandtagen ger optimal träningskomfort. Med detta träningsredskap är det möjligt att göra många olika övningar som sidohöjningar, tricepsförlängningar eller upprättstående rodd-drag. Finns tillgänglig i två olika motstånd: Heavy och medium. Specifikationer Längd inklusive handtag: 155 cm Längd exklusive handtag: 120 cm Vikt: 235 gram Material: Gummi, Nylon Med nylonskydd
 • Flex Band Hard 1pcs - Hard Green

  Flex Band Hard 1pcs - Hard Green
  Dessa flexband är delvis framtaget av återvunnet material från produktionsprocessen för att minska svinn. Det är en del i vårt arbete med att ständigt förbättra våra processer och göra miljömedvetna val. Vårt Flexband är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Kan användas till övningar för både över- och underkropp. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • SPRI Flat Band, Powerband & Mini band

  SPRI Flat Band, Powerband & Mini band
  SPRI® 5-fots plattband är utmärkt för sjukgymnastik, personlig träning, kiropraktik, vattensport, seniorer, barn och resor. De ger motstånd till alla träningspass och bygger styrka och tonmuskler. Detta platta band säljs som ett 5 fot långt band, vilket ger dig en mängd olika motståndsträningsalternativ till alla dina träningspass. 5 1/2 bred och tillgänglig i färgkodade motståndsnivåer från lätt till tung. Säljs individuellt. Inkluderar en gratis nedladdningsbar träningsguide. SPRI® 5-fots plattband Funktioner: Kan användas för alla typer av träningspass och konditionsnivåer Tar med motståndsträning till alla övningar Hjälper till att bygga styrka och tona muskler 5 fot långt band Finns i färgkodade motståndsnivåer Nedladdningsbar träningsguide 5 1/2 brett platt band 5 fot långt band Finns i 3 färgkodade motstånd
 • Abilica Rubberbands Set Eco

  Abilica Rubberbands Set Eco
  Set med 3 stk. RubberBands med olik styrka. Gummibanden är producerad i naturgummi. Praktisk påse för uppbevaring följer med. Träningsbanden har hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll. 100% naturlig och tillverkad i gummins hemland Thailand. Banden är miljövänliga och 100% nedbrytbara. Banden innehåller inga syntetiska materialer. Motstånd RubberBands Set Lätt: ca 4 – 15.5 kg Medium: ca 7 – 25 kg Hård: ca 9 – 34 kg
 • Abilica - ExerTube ECO

  Abilica - ExerTube ECO
  Träningsbanden tillverkas av naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar tränade personer&hellip:
 • Tiguar Power Band Gt Tung

  Tiguar Power Band Gt Tung
  Powerband gt från tiguar är tåliga gummiband skapade i samarbete med jakub podgórski, grundaren av gt-konceptet. De här gummibanden är extremt slitstarka och de används inte bara inom fitness träning&hellip:
 • LivePro Resistance Loop Bands

  LivePro Resistance Loop Bands
  Livepro Mini Bands är små elastiska band som ser ut som öglor – de är perfekta för ortodox träning och muskelträning samt för behandling av muskelskador. Minibanden har fått stor popularitet bland proffsatleter för dess mångsidighet. Livepro Mini Bands-setet har fyra olika band med olika motstånd. De olika motstånden ger dig mer mångsidig träning för hela kroppen då olika övningar och olika muskelgrupper kräver olika motstånd från gummibanden. Eftersom vi också märkt att banden alltid försvinner eller läggs på fel plats, t.ex. i solen, har vi också gett banden deras alldeles egna förvaringspåse. Livepro Mini Bands är tillverkade av den mest högkvalitativa latexen som finns på marknaden, vilket gör dem lämpliga för tung användning av aktiva och professionella atleter. Mått: 500x50x0.4/7/9/1.2 mm Material: latex, polyester
 • Gymstick Exercise Bands

  Gymstick Exercise Bands
  Tre olika styrkor av resistans i samma paket. Träningsgummiband är perfekta redskap för konditionering och förstärkning av hela kroppen. Lämpar sig också för uppvärmning och rörlighetsövningar. Fördelen av små storlek på banden är att du kan ta det med vart än du åker. Inkl. 3 hållbara motståndsband i latex samt träningsinstruktioner till och med online träningstips. Dragresistens-test: L - Gul (0,35 mm) 100% (sträckning) - 2,8kg / 300% (max sträckning) - 4kg M - Grön (0,50 mm) 100% (sträckning) - 3,8 kg / 300% (max sträckning) - 7kg S - Violett (0,65 mm) 100% (sträckning) - 5kg / 300% (max sträckning) - 8kg
 • Abilica - Fitnessband ECO

  Abilica - Fitnessband ECO
  Träningsbanden är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar&hellip:
 • Rubber band Hard 2pcs - Orange

  Rubber band Hard 2pcs - Orange
  Casall rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men som ger många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • Nordic Fighter Exetube Set

  Nordic Fighter Exetube Set
  Exetube är ett redskapet för motståndsträning. Ett lätt redskap som du kan bära med dig och du får ett effektivt sätt att träna och definiera dina muskler även när du är på resa. Med flera olika övningar och måtstånd kan man göra varierade övningar för både stora och små muskelgrupper. Specifikationer Greppdiameter: 25 mm Handtag bredd: 11 cm
 • Casall Rubber Band - Par

  Casall Rubber Band - Par
  Casall gummiband är ett lättanvänt men mångsidigt styrketräningsredskap. Ett utmärkt redskap för att stretcha, öka styrkan men även för rehabilitering. Perfekt redskap för att träna rumpan. En absolut favorit hos professionella instruktörer.
 • Titan Life PRO Gym Power Band

  Titan Life PRO Gym Power Band
  Power Bands är ett redskap för tung träning, t.ex. armhävningar, bänkpress eller deadlifts. Banden är tillverkade för hög hållbarhet och för att klara av stora motstånd. Utöver viktträning, kan TITAN LIFE Power Bands med fördel användas till Pilates och rehabilitering.
 • Abilica - SlingTrainer

  Abilica - SlingTrainer
  Slingträning har på senare år blivit en revolutionerande trend inom träningsvärlden. Slingan är enkel att anpassa till olika övningar tack vare dess justerbara funktion. Mätlinjer på slingan hjälper&hellip:
 • Apiro Sport 3-Pack Miniband

  Apiro Sport 3-Pack Miniband
  Mini-band kan användas var som helst: på fältet, hemma, i kliniker, gymmet eller när du reser och är effektiva för både över- och underkroppsträning. Mini-band kan användas för både uppvärmning och som en del av din vardagliga träningsrutin för att aktivera nästan alla stora muskelgrupper. Säljs i 3-pack med tre olika motståndsnivåer: lätt, medium, tung. Färgerna varierar.
 • Pure2Improve Pro Resistance Band

  Pure2Improve Pro Resistance Band
  Ett protabelt och bevisat sätt att bygga styrka och uthållighet i över- och underkroppen. Använd motståndsband för att träna snabbhet och acceleration. Du kan även lägga till extra motstånd i vanliga övningar eller hjälpa dig i pull-ups och dips. Byggt för att stå emot och hålla även i de mest intensiva övningar. Finns i flera olika motståndnivåer. Säljes styckvis.
 • Gorilla Sports Gummiband - Justerbart 3 nivåer

  Gorilla Sports Gummiband - Justerbart 3 nivåer
  Det justerbara tre i ett-gummibandet med handtag från Gorilla Sports är lätt att ha med sig överallt och ett mycket bra redskap för att ge din kropp den träning den behöver. Bandet kan justeras mellan tre olika svårighetsgrader där du beroende på önskat motstånd antingen tränar med ett, två eller tre gummiband åt gången.
 • Gaam Booty Builder

  Gaam Booty Builder
  Träna upp en svett hemma, på gymmet, på kontoret, eller på resande fot. Med dessa högkvalitativa träningsband finns det inga gränser eller ursäkter! detta 3-pack av högklassiga träningsband kommer&hellip:
 • Gaiam Restore Loop Band Kit 3-Pack, Powerband & Mini band

  Gaiam Restore Loop Band Kit 3-Pack, Powerband & Mini band
  Bygg muskelmassa och öka rörligheten i ben, höfter, glutes och lår med detta Restore Loop Band Kit. Inkluderar en uppsättning med 3 loopband, lätta, medium och tunga, för progressiv intensitet. Idealisk för styrketräning och rehabilitering. Inkluderar en nedladdningsbar träningsguide. Set med tre ögleband Lätt, medium och tung motstånd Idealisk för styrketräning eller rehabilitering Inkluderar en nedladdningsbar guide Mått: 15L x 4W Tjocklek : Lätt 0,35 mm, Medium 0,45 mm och Tung 0,55 mm
 • Concept Line Miniband - (10pack)

  Concept Line Miniband - (10pack)
  Concept elastiska gummiband med olika motstånd. Längd: 28 cm (Alla färger) Bredd: Blå: 3 cm Grön: 2,5 cm Röd: 1,8 cm Gul: 1,7 cm Säljs i 10-pack. Välj önskat motstånd.
 • Abilica - PowerBand ECO

  Abilica - PowerBand ECO
  Denna produkt ger dig tre användningsområden i en enda produkt! Träningsbandet är idealiskt för att hjälpa dig med pull-ups och är också utmärkt om du har en träningskamrat. Dessutom fungerar&hellip:
 • Master Fitness Miniband Set

  Master Fitness Miniband Set
  Set med fyra band och en praktisk förvaringspåse. Gummiband tillverkade av naturgummi som är mångsidiga och populära träningsredskap, erbjuds i fyra olika tjocklekar med samma längd av 31 cm. Paketet innefattar samtliga motstånd (Lätt, Medium, Hårt och Extra hårt).
 • Booty Builder Mini Bands Pink 4-pack

  Booty Builder Mini Bands Pink 4-pack
  Detta 4-pack av högklassiga träningsband kommer i en praktisk och attraktiv påse som skyddar och håller reda på dina band när du inte använder dem. Ta med dig påsen vart livet än tar dig. Dessa&hellip:
 • Abilica - ResistanceBands Set

  Abilica - ResistanceBands Set
  Det här är ett set med tre kraftiga träningsband tillverkade av högkvalitativ textil. Banden kan sträckas upp till 210% och har olika styrkor som passar perfekt för utomhusbruk. De är mer hållbara&hellip:
 • Tiguar Power Band Gt Extra Tung

  Tiguar Power Band Gt Extra Tung
  Powerband gt från tiguar är tåliga gummiband skapade i samarbete med jakub podgórski, grundaren av gt-konceptet. De här gummibanden är extremt slitstarka och de används inte bara inom fitness träning&hellip:
 • PRF Long resistance band hard - Black/grey

  PRF Long resistance band hard - Black/grey
  Ett effektivt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
 • Let´s Bands Power Set Mini, Powerband & Mini band

  Let´s Bands Power Set Mini, Powerband & Mini band
  Powerset MINI innehåller alla tre Powerbands med lätt, medel och tung motståndsgrad. Motståndsband i latex Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer Maximerar kroppsviktsträning som Freeletics och Hiit Skonsam och effektiv träning Detta setet passar perfekt för intensiv träning av hela kroppen samt styrketräning. Dessutom är Powerbands MINI också lämpliga för de som återhämtar sig från knä- och axelskador. Mini-banden är tillverkade för att förbättra styrka och uthållighet, och är ett effektivt och mångsidigt träningsverktyg som kan användas var som helst. De tre olika motstånden är lämpliga för all form av träning och kan användas individuellt eller i kombination - gult (lätt), grön (medel) och blå (tung). De är perfekta för rörelser i sidled, squats och axelstabiliseringsövningar. Var försiktig om du har en latexallergi, eftersom dessa powerband inte är latexfria! Det ingår även tillgång till träning online genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X MINIBANDS 1X BÄRVÄSKA 1X QUICKSTART-GUIDE BONUS: 60 DAGARS ONLINETRÄNING
 • Rubber band light 2pcs - Light Green

  Rubber band light 2pcs - Light Green
  Casall rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men som ger många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • Gymstick Emotion Spider Tubes

  Gymstick Emotion Spider Tubes
  Mångsidigt verktyg för toning och förstärkning av musklerna i hela kroppen. Spindelröret har fyra slingor med handtag, en slinga för varje lem. Du kan utföra dussintals effektiva funktionella rörelser eller helt enkelt använda den för daglig träning. Lätt att bära, lätt att förvara. Material: TPR
 • Mini band light - Calm red

  Mini band light - Calm red
  Casall Mini band är ett lättanvänt mångsidigt träningsredskap. Ett utmärkt redskap för att värma upp muskelgrupper men även träna styrka och tona rumpmuskulaturen. Den här produkten har med sitt tygöverdrag bättre hållbarhet förutomhusbruk men även inomhus då naturgummi är känsligt mot ljus och yttre påfrestningar.
 • Gaam Power Band 3 Pack

  Gaam Power Band 3 Pack
  Power band är redskap som erbjuder varierad och flexibel träning till både nybörjare och proffs. Att träna med band är en effektiv träningsform som passar utmärkt för all typ av aktivitet så&hellip:
 • Rubber bands 3pack - Pink mix

  Rubber bands 3pack - Pink mix
  Casall gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men med oädnliga träningsmöjligheter. Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.
 • Let´s Bands Power Set Tube, Powerband & Mini band

  Let´s Bands Power Set Tube, Powerband & Mini band
  Med TUBE-setet stärker du och tonar din över- och underkropp med övningar som bicep-curls och squatpressar. Motståndsband i latex 3 gummiband med oilka motstånd Handtagen kan placeras under foten eller runt fotleden för olika övningar Lämplig för alla styrke- och träningsnivåer TUBE-setet kommer med tre färgkodade gummiband med lätt, medel och tungt motstånd. Handtagen har ergonomiska roterande grepp för maximal komfort. Gummibanden är slitstarka, mångsidiga och lämpliga för alla typer av styrketräning, speciellt för att stärka och tona armar, bröst, axlar, rygg och ben. De är också perfekta för träning av hela kroppen. Fäst TUBES med dörrankaret för en mängd motståndsövningar, så att du enkelt kan träna hemma, på gymmet, på kontoret eller utomhus. Utför samma övningar som du normalt gör med pulley-utrustning. Du får även tillgång till träning online genom en personlig kod i paketet. Paketet innehåller 3X GUMMIBAND 2X MJUKA HANDTAG 1X BÄRVÄSKA 1X POWERBANDS DÖRRANKARE BONUS: 60 DAGARS ONLINETRÄNING
 • Väggmonterad Stakmaskin - Recoil

  Väggmonterad Stakmaskin - Recoil
 • K-Well Power Tube Nivå 3, Exertube

  K-Well Power Tube Nivå 3, Exertube
 • Casall Rubber band 2pcs, Powerband

  Casall Rubber band 2pcs, Powerband
  Casall rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning men som ger många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och eventuell rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår i dina övningar. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare. Finns i tre olika motstånd: Light: 4 kg Medium: 7 kg Hard: 10 kg Säljs i 2-pack av samma motståndsvikt. Tillverkat av Naturgummi, kan innehålla spår av latex. Tvättas i kallt vatten. Förvaras mörkt, undvik att utsätta dem för direkt solljus. Materialet (naturgummi) är känsligt mot UV ljus och kan förändra färg om det utsetts för direkt ljus och solljus. Banden utvecklar var som ser ut som en dammig yta på materialet vilket syns tydligast på de svarta färgerna. Tack vare det naturliga materialet är banden inte kemiskt tillverkade och ger ett jämnare och bättre motstånd. Notera att färgförändringen inte påverkar funktionen hos gummibanden.
 • Abilica - Fitnessband ECO

  Abilica - Fitnessband ECO
  Träningsbanden är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar&hellip:
 • SPRI Door Attachment

  SPRI Door Attachment
  Anslut SPRI-dörrfästet till din dörr och förvandla ditt hem till ett gym! Den är också liten och bärbar för träning på språng. Detta mångsidiga tillbehör ökar dina träningsmöjligheter med vilket motståndsträningsverktyg som helst. Kompatibel med Xertubes och Braided Xertubes, och är ett utmärkt verktyg för bröst, rygg och axel. Den lätta, kraftiga vävda nylonremmen passar säkert på dörrar. Inkluderar en nedladdningsbar träningsguide. Funktioner för dörrfäste Utmärkt träningsverktyg för träning hemma eller på språng Kompatibel med Xertubes och andra styrketräningsverktyg Lätt, kraftigt vävt nylonband Passar säkert på dörrar Inkluderar nedladdningsbar träningsguide Kraftig vävd nylonrem
 • Gorilla Sports Mini Glute Band - 65cm 75cm 85cm

  Gorilla Sports Mini Glute Band - 65cm 75cm 85cm
  Här har vi tre korta band i tyg med gummi på insidan för att hindra att bandet ska glida fram och tillbaka allt för lätt. Gummi på insidan för bättre grepp Korta band i tyg Det korta mini-bandet kommer i tre olika färger med tre olika omkretsar som du också ger tre olika motstånd. Vi har det rosa bandet som är det tyngsta av de tre, sen har vi det ljusblåa bandet som är ett medium-motstånd och sist och minst har vi det svarta bandet som ger lättast motstånd. Träning med korta gummiband är en trend som kommit och är här för att stanna.
 • Abilica - Gummiband ECO

  Abilica - Gummiband ECO
  Träningsbanden är tillverkade av naturgummi och finns tillgängliga i olika styrkenivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, för tränade personer rekommenderas medium styrka, och för&hellip:
 • PRF 3-Pack Resistance Bands - grey/black/orange

  PRF 3-Pack Resistance Bands - grey/black/orange
  Våra rubber band är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning med många valmöjligheter. Gummibanden är perfekta för stretch, muskeltoning och rehabträning. Passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på övningar för rumpa och baksida lår. Det är den absoluta favoriten hos professionella tränare.
 • Casall Flex band Recycled, Powerband

  Casall Flex band Recycled, Powerband
  Dessa flexband är delvis framtaget av återvunnet material från produktionsprocessen för att minska svinn. Det är en del i Casalls arbete med att ständigt förbättra processer och göra miljömedvetna val. Casall Flexband är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Kan användas till övningar för både över- och underkropp samt för flexibilitets- och stabilitetsträning. Referensresistans vid maximal längd: 2 kg (Light), 3 kg (Medium), 4 kg (Hard) Mått (LxB): 180x8 cm Blandning av ny TPE och återvunnen TPE Känslig för solljus. Kan tvättas i kallt vatten
 • Abilica Fitnessband Eco

  Abilica Fitnessband Eco
  Abilica FitnessBand ECO träningsband är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp. Fitnessbandet är 150 cm långt och 15 cm brett. Hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll 100% naturlig/ 100% naturgummi Tillverkad i Thailand Miljövänlig, 100% biologiskt nedbrytbar Allergivänlig Innehåller inga syntetiska material Motstånd FitnessBands Lätt: 2.5 – 9.5 kg Medium: 3 – 11.5 kg Hård: 3.5 – 14 kg
 • Long rubber band hard - Hard Green

  Long rubber band hard - Hard Green
  Ett effektivt träningsredskap för funktionell träning som hjälper dig att träna upp styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet. Gummibanden passar särskilt bra till uppvärmning, återhämtning och stretchning. Denna produkt är gjord av naturligt material och därför kan färgskillnader förekomma.