ikon för langdskidor.se Längdskidor

Abilica stakmaskin

Stakmaskinen Abilica XC Classic 2000 är ett träningsredskap du fäster på väggen och kan träna stakning med när som helst. Maskinen tar ganska liten plats och passar därför bra att ha hemma i träningsrum, garage eller i sovrummet.

Populärt inom Abilica stakmaskin

 • XC-Classic 2000 Complete, Abilica

  XC-Classic 2000 Complete, Abilica
  En komplett stakmaskin med golvplattform från Abilica utvecklad i samarbete med världens bästa längdsskidåkare Johannes Hsflot Klbo.Med XC-Classic 2000 kan du träna styrka, uthållighet och längdteknik&hellip:
 • XC-Classic 2000 Vägg, Abilica

  XC-Classic 2000 Vägg, Abilica
  En stakmaskin från Abilica utvecklad i samarbete med världens bästa längdsskidåkare Johannes Hsflot Klbo.Med XC-Classic 2000 kan du träna styrka, uthållighet och längdteknik årent runt, oavsett&hellip:
 • Abilica - XC-Classic 2000 Komplett

  Abilica - XC-Classic 2000 Komplett
  Abilica XC-Classic 2000 är en toppmodell inom skidträningsmaskiner som utvecklats i samarbete med den världsberömda längdskidåkaren Johannes Høsflot Klæbo. Den ger dig fantastiska möjligheter&hellip:
 • Abilica - XC-Classic 2000 Skitrainer

  Abilica - XC-Classic 2000 Skitrainer
  Abilica XC-Classic 2000 är en toppmodell inom skidträningsmaskiner som utvecklats i samarbete med den världsberömda längdskidåkaren Johannes Høsflot Klæbo. Den ger dig fantastiska möjligheter&hellip:

Fler tips på Abilica stakmaskin

 • Abilica Xc-Classic 2000, Stakmaskin

  Abilica Xc-Classic 2000, Stakmaskin
  Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Skidmaskin från Abilica. Abilica XC-Classic 2000 ger användaren möjlighet att träna styrka, uthållighet och längdteknik året runt. Maskinens höjd och returfunktion är utformade för att ge en naturlig känsla. Datorn mäter watt, frekvens och hastighet. Höjd på 218 cm gör att den passar alla rum med normal takhöjd. Abilica XC-Classic 2000 utan Abilica XC-Classic FloorStand kan fästas på väggen.
 • Abilica XC-Classic 2000 Complete, Stakmaskin

  Abilica XC-Classic 2000 Complete, Stakmaskin
  Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Skidmaskin från Abilica. Abilica XC-Classic 2000 ger användaren möjlighet att träna styrka, uthållighet och längdteknik året runt. Maskinens höjd och returfunktion är utformade för att ge en naturlig känsla. Datorn mäter watt, frekvens och hastighet. Höjd på 218 cm gör att den passar alla rum med normal takhöjd. Abilica XC-Classic 2000 utan Abilica XC-Classic FloorStand kan fästas på väggen. Teknisk info: Dator med 8 funktioner Tid, stagfrekvens, kalorier, watt, puls, längd per tag, distans och fart Mottagare för pulsbälte: Ja Produktvikt: 40 kg Storlek: 218 x 58 x 39 cm (H x B x D)
 • Abilica - XC-Mill 2700 Löpband

  Abilica - XC-Mill 2700 Löpband
  Abilica XC-Mill 2700 är ett prestandalöpband som skiljer sig från andra löpband på marknaden. Det täcker tre användningsområden som är idealiska för seriösa idrottare. Med en bred löpyta och&hellip:
 • Abilica - XC-Classic 2000 FloorStand

  Abilica - XC-Classic 2000 FloorStand
  Abilica XC-Classic 2000 FloorStand är ett utmärkt alternativ för att stödja din träningshuvudenhet när väggmontering inte är möjligt. Detta tillbehör gör det enkelt att flytta XC Classic med&hellip:

Stakmaskin utvecklad i samarbete med Johannes Høsflot Klæbo

Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo som vi alla vet kan explodera och få ut maximalt med kraft i sin stakning.

För- och nackdelar med Abilica XC Classic stakmaskin

Stakmaskiner ska hjälpa oss att bygga muskler och träna kondition så att vi orkar staka längre och snabbare. En fördel med XC Classic från Abilica jämfört med träningsband är att stakkänslan är så mycket bättre. Träningsband har ett motstånd som blir högre ju längre bakåt man drar armarna. Så funkar det ju inte ute i skidspåret. XC Classics stakningsmaskin har samma motstånd hela staktaget och du kan justera det som du vill.

Om vi istället jämför mot andra stakmaskiner på marknaden så är Abilicas XC Classic ganska snarlik. Den kostar något mer än budgetmodeller från Titan Life men ligger i samma prisklass och kvalite som concept2 skierg.

Concept 2 Skierg är kanske mer populär på andrahandsmarknaden. Därför kan en nackdel vara att andrahandsvärdet är lägre ifall att du skulle vilja sälja din stakmaskin senare.

Abilica hade en föregångare som hette XC Classic och den var man tvungen att montera upp på en vägg. Den modellen finns inte kvar utan nu är det 2000-serien som är deras enda, men bästa stakmaskin.

Fler produkter från Abilica