Abilica stakmaskin

Stakmaskinen Abilica XC Classic 2000 är ett träningsredskap du fäster på väggen och kan träna stakning med när som helst. Maskinen tar ganska liten plats och passar därför bra att ha hemma i träningsrum, garage eller i sovrummet.

Populärt inom Abilica stakmaskin

 • XC-Classic 2000 Complete, Abilica

  XC-Classic 2000 Complete, Abilica
  En komplett stakmaskin med golvplattform från Abilica utvecklad i samarbete med världens bästa längdsskidåkare Johannes Høsflot Klæbo.Med XC-Classic 2000 kan du träna styrka, uthållighet och längdteknik&hellip:
 • XC-Classic 2000 Vägg, Abilica

  XC-Classic 2000 Vägg, Abilica
  En stakmaskin från Abilica utvecklad i samarbete med världens bästa längdsskidåkare Johannes Høsflot Klæbo.Med XC-Classic 2000 kan du träna styrka, uthållighet och längdteknik årent runt, oavsett&hellip:
 • Abilica XC-Classic 2000 (2023), Stakmaskin

  Abilica XC-Classic 2000 (2023), Stakmaskin
  Abilica XC-Classic 2000 har utvecklats i samarbete med världens bästa skidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Skidmaskinen ger dig fantastiska möjligheter att träna styrka, kondition och teknik året runt. Både maskinens höjd och returfunktion har anpassats så att stavtagen blir så naturliga som möjligt. Produkten är designad för att ge minsta möjliga vibrationer under träning. Abilica XC-Classic 2000 levereras nu med en ny dator med ny setup som ger dig en mycket bra överblick över alla värden som är nödvändiga under ett träningspass. Med de nya snittmätningarna blir det nu ännu enklare att mäta kraft och hastighet under träningspasset. Med bra anpassningar till både nedräkningsfunktionen och intervallträning är denna dator en säker motivationsboost i din träning. Efter avslutat pass i ett program kommer datorn att visa en bra översikt över din träning som kommer att lagras i “minne”-funktionen på datorn. Datorn kan även kopplas till apparna Kinomap för flera träningsprogram och D-Fit för att logga träningspass. Den perfekta träningsenheten för längdskidåkningsentusiaster. Abilica XC-Classic 2000 utan Abilica XC-Classic FloorStand kan fästas på väggen för att ta upp så lite plats som möjligt. Abilica XC-Classic FloorStand säljs separat och har praktiska hjul för enkel transport. Abilica XC-Classic 2000 är en del av Klæbo Collection. Dator Tid och datum Total meter och beräknad total meter/30 min Tid, beräknad tid på 500 meter och medeltid per 500 meter Drawdown per minut och total drawdown Kalorier och beräknade kalorier/60 min Watt och genomsnittliga watt Intervallträning: Tid, distans och kalorier Nedräkning: Tid, distans och kalorier Kan kopplas till appar: Kinomap och D-Fit Pulskompatibel med 5.3k hz bälten Memory mode

Stakmaskin utvecklad i samarbete med Johannes Høsflot Klæbo

Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo som vi alla vet kan explodera och få ut maximalt med kraft i sin stakning.

För- och nackdelar med Abilica XC Classic stakmaskin

Stakmaskiner ska hjälpa oss att bygga muskler och träna kondition så att vi orkar staka längre och snabbare. En fördel med XC Classic från Abilica jämfört med träningsband är att stakkänslan är så mycket bättre. Träningsband har ett motstånd som blir högre ju längre bakåt man drar armarna. Så funkar det ju inte ute i skidspåret. XC Classics stakningsmaskin har samma motstånd hela staktaget och du kan justera det som du vill.

Om vi istället jämför mot andra stakmaskiner på marknaden så är Abilicas XC Classic ganska snarlik. Den kostar något mer än budgetmodeller från Titan Life men ligger i samma prisklass och kvalite som concept2 skierg.

Concept 2 Skierg är kanske mer populär på andrahandsmarknaden. Därför kan en nackdel vara att andrahandsvärdet är lägre ifall att du skulle vilja sälja din stakmaskin senare.

Abilica hade en föregångare som hette XC Classic och den var man tvungen att montera upp på en vägg. Den modellen finns inte kvar utan nu är det 2000-serien som är deras enda, men bästa stakmaskin.

Fler produkter från Abilica