ikon för langdskidor.se Längdskidor

Master Fitness stakmaskin

Med Skitrainer från Master Fitness kan du träna stakning när som helst. Kombinerad luftbroms och magnetbroms ger dig varierat mjukt motstånd och effektiv stakträning.

Det behövs ingen strömtillförsel för att kunna köra Skitrainer S90 eller S100. Du kan placera din stakträningsmaskin var som helst på golvet. Det är rekommenderat att köpa till ett golvskydd. Andra tillbehör du kan komplettera med är vertikaldrag (stång för latsdrag).

Jämför priser på Skitrainer S90, S100 Pro och golvstativ

För att hjälpa dig till ett bra köp har vi dammsugit de största nätbutikerna som säljer träningsutrustning. I listan nedanför kan du ta del av tips, bilder och jämföra priser.

Populärt inom Master Fitness stakmaskin

 • Skitrainer S100 PRO

  Skitrainer S100 PRO
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för att kunna träna. Under träningen består motståndet av en kombination mellan luft och magnetmotstånd vilket ger en fantastisk känsla och dynamisk motståndssimulering. Stakningsmomentet är individuellt mellan de båda sidorna vilket skapar ytterligare variationsrikedom. Denna maskin har ett inbyggt golvstativ vilket gör maskinen lättplacerad.
 • Stakmaskin Master Skitrainer S100

  Stakmaskin Master Skitrainer S100
  Stakmaskinen S100 från Master Fitness är en absolut toppmodell när det gäller stakmaskiner. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs?
 • Väggfäste till Master Skitrainer S100

  Väggfäste till Master Skitrainer S100
  Väggfäste till Master Skitrainer S100.
 • Bat-grepp Master S100

  Bat-grepp Master S100
  Utmärkt tillbehör för att träna dubbelfattade svingar som golfsving eller liknande.

Fler tips på Master Fitness stakmaskin

 • Skitrainer S90 Pro, Master

  Skitrainer S90 Pro, Master
  En kraftfull träningsmaskin från Master för att träna upp sin stakning så att man kan få ut det mesta av skidsemestern eller långa dagsturer.Denna modell är en skidmaskin som har både magnetiskt och luftbaserat motstånd där det finns möjlighet för dig att utföra olika träningsprogram med motstånd som successivt höjs och sänks samt har försetts med en inbyggd trådlös pulsmottagning.S90 Pro är uppföljaren till Skitrainer S70 men har designats med sån kapacitet och prestanda för att kunna användas på företag och gym. En ny funktion på denna stakmaskin är att man nu även kan träna individuell stakning och inte bara parallel.Välj mellan golvstativ eller väggfäste!Båda finns att köpa till separat i fall du vill kunna alternera mellan dem.
 • Golvstativ till Master Skitrainer S90

  Golvstativ till Master Skitrainer S90
  Golvstativ till Master Skitrainer S90. Med detta stativ kan du ställa stakmaskinen fristående på golv.Mått: 130 cm djup, 75 cm bredd, 148?

Fler produkter från Master Fitness