Master Fitness stakmaskin

Skitrainer

Med Skitrainer från Master Fitness kan du träna stakning när som helst. Kombinerad luftbroms och magnetbroms ger dig varierat mjukt motstånd och effektiv stakträning.

För att hjälpa dig till ett bra köp har vi sammanställt utbud och pris på Skitrainers hos Master Fitness återförsäljare här.

Populärt inom Master Fitness stakmaskin

 • Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin

  Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för att kunna träna. Under träningen består motståndet av en kombination mellan luft och magnetmotstånd vilket ger en fantastisk känsla och dynamisk motståndssimulering. Stakningsmomentet är individuellt mellan de båda sidorna vilket skapar ytterligare variationsrikedom. Denna maskin har ett inbyggt golvstativ vilket gör maskinen lättplacerad.
 • Stakmaskin Master Skitrainer S100

  Stakmaskin Master Skitrainer S100
  Stakmaskinen S100 från Master Fitness är en absolut toppmodell när det gäller stakmaskiner.Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs?
 • Väggfäste till Master Skitrainer S100

  Väggfäste till Master Skitrainer S100
  Väggfäste till Master Skitrainer S100. 
 • Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin

  Master Fitness Skitrainer S100 Pro, Stakmaskin
  Skitrainer S100 PRO är en absolut toppmodell av de skitrainers som finns I Masters sortiment. Motståndet är självgenererande vilket innebär att det inte krävs någon extern strömtillförsel för&hellip:

Fler tips på Master Fitness stakmaskin

Skitrainer kräver ingen ström

Det behövs ingen strömtillförsel för att kunna köra Skitrainer S90 eller S100. Du kan placera din stakträningsmaskin var som helst på golvet.

Det är rekommenderat att köpa till ett golvskydd. Andra tillbehör du kan komplettera med är en stång för latsdrag, vertikaldrag.

Fler produkter från Master Fitness